Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Miami Beach üdülés

Amerikai Egyesült Államok, Florida, Miami Útazonosító: 294260
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Leírás
Miami Beach üdülés

Repülőjegy – szállás – transzfer az árban!


Strandolj Florida legnépszerűbb üdülőparadicsomában!

Miami Beach legfőbb vonzereje a kellemes időjárása és homokos strandjai mellett a pezsgő éjszakai élete. A parton is és a belvárosban bárok, klubok és éttermek tömkelegét találjuk.
A látkép gyakran feltűnik filmeken: a gyönyörű, fehér homokos partszakaszt a város legfelkapottabb szállodái veszik körül. A strandon minden igényt kielégítő szolgáltatásokat vehetünk igénybe, valamint gyakorlatilag mindenféle vízi spotot kipróbálhatunk.

Több ismert és elismert TV-műsornak ad helyszínt a város, ilyenek például a Miami Vice, a CSI: Miami helyszínelők és a Dexter című sorozatok is.

Morton's gratis:
Macy's voucher - 10% vásárlási kedvezmény


Részvételi díj tartalmazza:


•    retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon
•    elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban (5 éjszakára)
•    gazdag programajánlat
•    retúr repülőtéri transzfer

Részvételi díj nem tartalmazza:

·         Repülőtéri illeték (129 000 Ft/fő)

·         Helyben fizetendő költség a szállodákban újonnan bevezetett „resort fee”, melynek összege kb.  $10-25 / fő / nap)

·         Utasbiztosítás

·         Útlemondási biztosítás

·         ESTA ügyintézés

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Miami Seaquarium Az Egyesült Államok egyik legnagyobb tengeri akváriuma, gyönyörű színes halakkal, tengeri élőlényekkel és számos programlehetőséggel. Akinek álma a delfin simogatás, vagy akár úszni szeretne ezekkel a barátságos állatokkal: itt lehetősége nyílik rá!
25900
Everglades Nemzeti Park Florida legnagyobb nemzeti parkja, a híres Everglades mocsárvidék, amelyet az északi Lake Okeechobee túlfolyása hozott létre, rendkívül gazdag növény és állatvilág jellemzi, izgalmas kalandtúrákon vehetünk részt, deszkaösvényeken sétálhatunk, az egész parkot behálózó vízi utakat pedig légpárnás járhatjuk be. Az aligátorfarm látogatása jelenti a program egyik fénypontját!
22900
Sétahajózás a Biscayne öbölben Millionaire's Row Cruise -  tartson velünk a sétahajózásra, a Biscayne öbölbe, ahol kézzelfogható Miami igazi luxusa, érezhető a sztárok közelsége, mintha Hollywoodban lennénk. A kétszintes sétahajóról páratlan kilátás nyílik a modern felhőkarcolókra.
13900



Programajánlatunk:
- Miami Seaquarium: Az Egyesült Államok egyik legnagyobb tengeri akváriuma, gyönyörű színes halakkal, tengeri élőlényekkel és számos programlehetőséggel. Akinek álma a delfin simogatás, vagy akár úszni szeretne ezekkel a barátságos állatokkal: itt lehetősége nyílik rá!
Ára: 25.200,- Ft/fő

- Everglades Nemzeti Park:
  Florida legnagyobb nemzeti parkja, a híres Everglades mocsárvidék, amelyet az északi Lake Okeechobee túlfolyása hozott létre, rendkívül gazdag növény és állatvilág jellemzi, izgalmas kalandtúrákon vehetünk részt, deszkaösvényeken sétálhatunk, az egész parkot behálózó vízi utakat pedig légpárnás járhatjuk be. Az aligátorfarm látogatása jelenti a program egyik fénypontját!
Ára: 20.800,- Ft/fő

- Sétahajózás a Biscayne öbölben
Millionaire's Row Cruise -  tartson velünk a sétahajózásra, a Biscayne öbölbe, ahol kézzelfogható Miami igazi luxusa, érezhető a sztárok közelsége, mintha Hollywoodban lennénk. A kétszintes sétahajóról páratlan kilátás nyílik a modern felhőkarcolókra.
Ára: 13.900,- Ft/fő

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok