Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az őszi szünet idején - MSC Magnifica

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 317539
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

1.nap: Budapest-Barcelona

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről Barcelonába a Wizzair járatával. Megérkezés után félnapos városnézés Barcelonában, majd megérkezés a kikötőbe. Csoportos bejelentkezés után étkezési lehetőség majd szabadidő a hajón. Vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

2.nap: Marseille, Franciaország


A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra. Érkezés 08.00 órakor

3.nap: Genova


4.nap: Tengeren


Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5.nap: Malaga, Spanyolország


A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából. Érkezés 12.00 órakor.

6.nap: Casablanca, Marokkó


A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh. Érkezés 09.00 órakor

7.nap: Tengeren


Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

8.nap: Lisszabon, Portugália

Évszázados történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város. Érkezés Lisszabonba 08.00 órakor

9.nap: Tengeren


Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

10.nap: Barcelona-Budapest


Érkezés Barcelonába 12:00 órakor, kiszállás után transzfer a repülőtérre. Hazautazás a délutáni órákban a Ryanair menetrendszerinti járatával Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
A repülőjegy árát Budapest-Barcelona/Wizzair és Barcelona-Budapest/Ryanair útvonalon (Wizzair: kisméretű kézipoggyász és 1 db 23 kg feladható poggyász, Ryanair: nagyméretű kézipoggyász és 1 db 20 kg feladható poggyász; túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Barcelona városnézést az első napon délelőtt, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

A részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 150 EUR (48.000 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. Gyerekár (2-11 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A fenti forint árak 1 EUR=320,00 Ft árfolyam esetén érvényesek.

Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok