Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Csoportos hajóút - Kelet mediterrán kalandok a májusi hosszú hétvégén

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 329442
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás
MSC Opera 2020.04.25 - 05.03.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Velence (IT) • Kotor (ME) • Mykonos (GR) • Santorini (GR) • Cefalonia (GR) • Bari (IT) • Velence (IT).

1.nap: Budapest-Velence: Indulás a kora esti órákban Budapestről Velencébe. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Velence, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Kotor, Montenegró: A Földközi-tenger öblében található kikötőváros, Kotor és a várost körülvevő fal az Unesco Világörökség része. 1420 és 1797 között velencei fennhatóság alatt lévő város a mai napig őrzi a korabeli építészeti stílusjegyeket.

Érkezés a kikötőbe 14:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

5-6.nap: Mykonos, Görögország: Mykonos, Görögország legkiterjedtebb szigetcsoportja, az Égei-tengerben található Kykládok tagja, a kora 11. századig visszanyúló múlttal rendelkezik. Manapság a sziget természeti szépsége és bája vonzza a látogatókat a tengerpartra. Mykonos város különös vonzereje a festői „Kis Velence”.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás másnap éjjel, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Santorini, Görögország:
A gyönyörű sziget, Szantorini takaros fehér házai, a csodálatos virágos rétek és az azúrkék tenger elvarázsolják az ide látogatót. Itt valósággá válik a magazinokban látott görög táj, és talán itt látható a világ legszebb naplementéje.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 15:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Kefalónia, Görögország: Az eldugott kis öblökben mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő kikapcsolódási formát. Kefalónia legnagyobb városa és fővárosa Argostoli, a sziget legnagyobb kikötője is itt található. Kefalónia érintetlen természeti szépségei igazi turistacsalogatók, változatos strandok és hegyes-völgyes, vadregényes tájak váltják egymást, mint például a Melissani barlang, az Assosi erőd vagy a Szent György vár.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Bari, Olaszország:

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Velence-Budapest: Érkezés 09:30 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


Kabinok és szolgáltatások

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.
Részvételi díj tartalmazza: utazást busszal Budapestről a kikötőig Velencébe és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor

Részvételi díj nem tartalmazza: kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/ fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok