Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

6 napos DUBAI - ABU DHABI - Csoportos utazás idegenvezetéssel!

Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban, Körutazás Dubaiban Útazonosító: 177025
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás
Leírás
DUBAI - ABU DHABI
Csoportos utazás magyar idegenvezetéssel!
 
2020. február 21 – 26., március 6-11.., március 17-22.,
november 10-15., november 20 – 25., december 4 – 9.,
december 18 .- 23.,december 25 – 30. (felár 100.000 Ft./fő)
 

 

Program:

1.nap: Budapest – Dubai
Repülöút közvetlen járattal az Arab Emirátusokba. Érkezés, transzfer a szállodába. Magyar asszisztencia.

2. nap: Dubai
Reggeli majd a városnézés során megcsodálhatják Dubai modern arcát. Elhaladunk az ikonikus épületek előtt, ami nem csak az építészet kedvelőinek, nyújt csodálatos élményt. A városnézés vége a Dubai Mall, ahonnan a nap végén önállóan tudnak visszamenni a szállodájukba. A program a következő megállókat tartalmazza: Dubai Marinában 1 órás hajókázás a csatornán, fotózási lehetőségek a Pálma sziget,  Souk Madinat ,Burj al Arab beach. Érintjük a városnézés útvonala során a:Dubai Canal,Sheikh Zayed Road toronyházai,Future Museum,Dubai Pénzügyi központ, Dubai tőzsde, a világ első 3D nyomtatóval készült háza, Emirates Tower, Emaar Boulvard. A kirándulás vége: Dubai Mall (Dubai Fountain, Burj Khalifa ociónális: Lehetőség van a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megtekintésére, ehhez előre le
kell foglalnunk az időpontot, At the Top 124. emelet, belépő ára: 60,- USD/fő, 12 év alatt
40,- USD a helyszinen fizetendő, de le nem mondható!  At the top SKY -148. emelet: Újonnan megnyílt a Burj Khalifa egy másik kilátója is, ami a 148. emeleten található és ezzel Dubajban nem csak a világ legmagasabb épülete található, hanem a világ legmagasabb kilátója is. Ezzel a jeggyel egy igazán exkluzív élményt kaphatunk!A program során a 148. emeleti kilátásban gyönyörködhetnek, valamint megkóstolhatják az arab édességeket és frissítő italokat. A 148. emeleti nézelődés után további lehetőség nyílik a 125. emeleten is megcsodálni a kilátást és fotókat készíteni. Ennek ára: 145 USD per fő. A szállodához metróval, taxival juthatnak
vissza..
Ár 90USD per fő, 4-12 éves kor között 54USD per fő, 3 éves korig ingyenes
Szállás Dubaiban.

3. nap: Dubai
Reggeli, majd kirándulási lehetőség a város régi, történelmi épületei között és a piacokon. A program során a híres "abra"-val (tradícionális tikkfából készült kishajó), kelünk át a Creek egyik partjáról a másikra. Az alábbi látványosságokat tekintjük meg: Zabeel Palace, uralkodó palotája, Dubai Museum (belépőjegyet az ár tartalmazza), Bastakya és/vagy Sindagha városrész, Séta a régi városrészben és a piacokon (aranypiac, textilpiac, fűszerpiac).
Ár: 80USD per fő, 4-12 éves kor között 48USD per fő, 3 éves korig ingyenes
Dhow vacsora hajókázással rendelhető a Creeken a régi városrészben (75,- USD/fő, show műsorral 95,- USD/fő)  vagy a Marinában, a toronyházak között épitett csatornán (85,- USD/fő) este 20-22 óra között. Az árak a transzfereket is tartalmazzák!
     

4. nap:  Abu Dhabi – Dubai
Reggeli majd kirándulási lehetőség Abu Dhabiba: a városnézés során Abu Dhabi leghíresebb és legcsillogóbb épületeit ismerhetik meg, illetve a kihagyhatatlan Nagymecsetet, a  Sheikh Zayed-et belülről is megcsodálhatjuk. Emirates Palace, ahol egy aranyporos süteményt vagy egy cappuccinot fogaszthatnak el. Qasr Al Watan elnöki palota és a parlament új épülete. Majd  áthajtunk a híres Abu Dhabi Corniche sugárúton. Louvre Abu Dhabi Múzeum, ahol megállunk egy fotózásra,majd a Forma1-es pálya megtekintése.
Ár: 150 USD per fő, 4-12 éves kor között 90USD per fő, 3 éves korig ingyenes (az ár tartalmazza az Emirates Palace kötelező fogyasztást és a belépőjegyet a  Qasr Al Watan-ba)

5. nap Dubai
Szabad nap. Fakultativ programlehetöség:
Sivatagi szafari arab barbecue büfévacsorával 15.00 – tól 21.30-ig
Mindenki számára kötelező, akik szeretnék látni a hamisítatlan sivatagot. A túra délután kezdődik a sivatagban, ahonnan csodálatos fényképek készithetők naplementekor.
7 férőhelyes terepjárókkal, angol nyelvü sorfőrrel utazás, hagyományos arab vacsora, zenés műsor hastáncos, dervisbemutató, henna festéssel, vizipipával, tevegeléssel, homokboardozással: Ár: 85,- USD/fő a helyszinen. Visszatérés a szállodába.

6. nap: Dubai
Transzfer a repülőtérre, érkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 259.000,- Ft.


Előfoglalási kedvezmény: – 20.000,- Ft. 3 hónappal indulás előtt!

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: Budapestről repülõjegy közvetlen járattal Dubai-ba, kézitáska 40x30x20 cm, elhelyezés 4 csillagos szállodában Dubai központjában, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, reggeli, helyi magyarnyelvû idegenvezetés a programokon, transzferek, a körutazás klímaberendezéssel ellátott buszokkal vagy terepjárókkal történik.

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:
reptéri illeték: 59.000,- Ft./fő, betegség- baleset-, poggyászbiztosítás (840- Ft./nap/fő 70 éves korig, e felett dupla ár.), 10 kg kézipoggyász, (55x40x23 cm): 19.000 Ft., 2 főnek elegendő feladható csomag 29.000,- Ft./20 kg, 40.000,- Ft./32 kg, helyi id.forg. adó 2,- USD/éj/fő

Egyágyas felár: 119.000,- Ft / fõ

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok