Pihenés Tioman trópusi szigetén Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással

Időpont: , Tiomán-sziget, Tioman
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Jelentkezés lezárva.

Vakációzzanak Malajzia mesés trópusi tengerpartjain, a nyáron ideális időjárású Tioman szigetén! Belekóstolhatnak Délkelet-Ázsia nagyvárosainak, Kuala Lumpurnak és Szingapúrnak a nyüzsgésébe is és felfedezhetik a hangulatos Malacca történelmi emlékeit.

Dátum 2020. július 7 - 19.
Időtartam 13 nap/10 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 13 óra
Elhelyezés 3+* és 4 * szállodákban
Ellátás reggeli 
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

 

Pihenés Tioman trópusi szigetén - Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással ajánlatunk programleírása
 


1. nap: elutazás Budapestről

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással Kuala Lumpurba, éjszaka a repülőn.


2. nap: Kuala Lumpur


Érkezés Kuala Lumpurba a délutáni órákban, transzfer a repülőtérről a szállodába, majd szabad program. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).


3. nap: Kuala Lumpur

Ma az új és a régi Kuala Lumpur szépségeinek felfedezésére indulunk: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. Látogatást teszünk a Petronas ikertornyoknál, majd a híres hindu templomoknál is, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. A városnézés után szabad program Kuala Lumpurban.


4. nap: Malacca

Búcsút veszünk Kuala Lumpurtól és Malaccába utazunk, délután városnézés a hangulatos városban. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. Szállás Malaccában (1 éj).


5. nap: utazás Tioman szigetére

Reggel utazás busszal Malajzia keleti partvidékére (kb 5 óra). Mersingben kompra szállunk és Tioman trópusi szigetére hajózunk. A sűrű dzsungellel borított idilli szigetet mesés tengerpartok és korallzátonyok övezik, ideális helyszín a tengerparti pihenésre, a búvárkodásra, snorkelezésre, de akár túrákat is tehetünk a sziget vízeséseihez. Transzfer a tengerparti szállodába, a szobák elfoglalása, majd szabad program. Szállás Tioman szigetén (5 éj).


6-9. nap: Tioman szigete


Szabad program, gondtalan kikapcsolódás a tengerparton.


10. nap: utazás Szingapúrba

Reggel visszautazás komppal Mersingbe, majd busszal utazunk tovább Szingapúrba. Este hajókirándulás a Szingapúr-folyón, amely során megcsodálhatják a kivilágított város fényeit! Szállás Szingapúrban (2 éj).


11. nap: Szingapúr


Délelőtt a modern városállam felfedezésére indulunk: látogatás Szingapúr jelképénél, a félig oroszlán félig hal testű teremtmény szobránál a Merlion parkban, a fantasztikus Nemzeti Orchidea Kertben, a kínai negyedben a Thian Hock Keng templomnál majd sétát teszünk a Little India városrészben. A városnézés a bevásárlóközpontok utcájában, az Orchard Roadon ér véget, délután szabad program.


12 -13. nap: Szingapúr, érkezés Budapestre

Délelőtt a strandjairól és élményparkjairól híres Sentosa szigetére látogatunk. A szigetre kabinos drótkötélpályán jutunk át, miközben a kabinból megcsodáljuk a környék pazar panorámáját. Sentosa szigetén szabad program, a szabadidő során mindenki kiválaszthatja a neki leginkább vonzó programot (belépőjegyek a helyszínen fizetendőek): „SEA Aquarium” óceanárium (a világ egyik legnagyobb akváriuma varázslatos tengeri élővilággal), Universal Studios, ’Delfin sziget’, Madame Tussauds panoptikum, pillangópark és ezeken felül számtalan kalandpark, élménypark, étterem.

Késő délután továbbindulunk, hogy felfedezzük a Gardens by the Bay izgalmas világát, megismerkedhetünk 5 kontinens 9 különböző kertjének növényvilágával, sétálhatunk függőhidakon az esőerdők dzsungele fölött és megcsodálhatjuk, ahogy a „szuperfák” életre kelnek az este beköszöntével. Lehetőség egyénileg megvacsorázni, majd késő este transzfer a repülőtérre, mely a világ egyik legizgalmasabb repülőtere.

Elutazás Szingapúrból az éjszakai órákban, átszállás után érkezés Budapestre a dél körüli órákban.

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára reggelivel, programok, belépőjegyek (kivéve Sentosa sziget), útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 145 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő), utasbiztosítás.

Felnőtt/gyermek pótágyon 429 900 Ft/fő
Tioman, Berjaya Hotel seaview chalet felára* 34 900 Ft/fő
Tioman, Berjaya Hotel beach chalet felára* 47 900 Ft/fő

További érintett desztinációk: Malajzia - Tiomán-sziget - Tioman » Szingapúr - Szingapúr - Szingapúr » Malajzia - Kuala Lumpur - Kuala Lumpur
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás