Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Csoportos hajóút - Kulturális városok és a nap szigetei - MSC Opera

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 341874
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás
Ajándék Italcsomag!

MSC Opera 2018.09.21 - 06.28.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!


Útvonal: Genoa (IT) • Marseille (FR) • Mahon (ES) • Cagliari (IT) • Valletta (MT) • Messina (IT) • Naples (IT) • Genoa (IT).


1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Marseille, Franciaország: Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Mahon, Spanyolország: Mahon a Baleár-szigetek második legnagyobb tagjának, Menorcának a fővárosa. Messzemenően érintetlen természeti környezete, a festői falvak és a csodálatos, mediterrán táj miatt nagyon kedvelt úti cél. Mahon ideális kiindulópont a monolit emlékekről is híres sziget felfedezésére.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 15:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

5.nap: Cagliari, Szardínia: Szardínia szigetének fővárosa és a Földközi-tenger egyik legszebb kikötővárosa. A főváros magába sűríti a sziget egész történelmét. Látnivalói miatt izgalmaz utazási célpont.

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Valletta, Málta: Málta fővárosát, Vallettát az UNESCO 7000 éves történelme miatt vette fel a Világörökség listájára. A múlt mind a mai napig nyomon kísérhető a városban, a kirándulás során betekintést nyerhet a sziget régmúlt történelmébe. A táj és a sajátos építészeti remekművek garantálják a felejthetetlen időtöltést.

Érkezés a kikötőbe 13:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 19:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Messina, Olaszország: Messina bájos városa Szicília északkeleti részén fekszik, hatalmas természetes kikötőjével és a Messinai-szoros közelségével a mediterrán régió egyik legforgalmasabb kikötője. Mind a város megismerése, mind Taormina felkeresése érdekes programnak ígérkezik.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Nápoly, Olaszország: A Nápolyba látogatók a csodálatos látnivalók és a déli életöröm egyvelegét szívhatják magukba a kirándulások során. Nápoly városa az azonos nevű festői öböl partján található, egyik oldalon Európa második legnagyobb aktív vulkánjához, a Vezúvhoz, másik oldalon a Campi Flegrei („lángoló mezők”) vulkáni területhez - az ókori római legendák szerint Vulcanus otthonához - simulva.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Genova - Budapest: Érkezés 09.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.


Kabinok és szolgáltatások:

Balkonos Fantastica

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső Bella

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos Bella

Balkonos kabin, Bella kategória

Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos Bella

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos Fantastica

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

A részvételi díj tartalmazza: Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában), mealtime italcsomaggal (bizonyos alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: palackozott borok (a ház borai - fehér, vörös és rozé), ásványvíz, csapolt sör és üdítő italok. Az ebéd és a vacsora ideje alatt, csak a főétteremben és a büfé étteremben érvényes, az á la carte éttermekben nem). A hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor

A részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 130 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok