Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Vietnam és Kambodzsa felfedezése, thaiföldi trópusi pihenéssel

Vietnám, Körutazás Vietnámban, Körutazás Vietnámban Útazonosító: 376120
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

 

Ünnepelje a szilvesztert Indokínában! Koccintson az új évre Vietnamban, látogasson el a felejthetetlen élményt nyújtó Angkor romvárosába Kambodzsában, végül lazítson a thaiföldi Koh Chang sziget csodás tengerpartján. Garantáltan jól indul az év!

 

Jelentkezés lezárva.

 

Dátum: 2020. december 28 - 2021. január 9.

Időtartam: 13 nap / 10 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 12 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: reggeli, 1 ebéd, 2 vacsora

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

Vietnam és Kambodzsa felfedezése szilveszterkor, thaiföldi trópusi pihenéssel ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: Saigon

Elutazás Budapestről az esti órákban, az isztambuli átszállást követően érkezés Ho Chi Minh városba, másik nevén Saigonba másnap késő délután, transzfer a szállodába, vacsora egy helyi étteremben. Szállás Saigonban (3 éj).

 

3. nap: Cu Chi alagutak, Saigon

Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. Délután ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk.

 

  

4. nap: Mekong-delta

Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével, látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy helyi faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között egy helyi étterembe, ahol az ebéd során megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba. Szilveszteri vacsora és közös koccintás a szállodában.

 

5. nap: Tonle Sap-tó

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután Kompong Khleang-ba indulunk, majd hajókiránduláson veszünk részt a Tonle Sap-tavon, ahol az itt élők mindennapi életével ismerkedünk meg: a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

 

6. nap: Angkor

Ma egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Délelőtt a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált épület a khmer építészet csúcspontja. Rövid pihenőt követően délután látogatás Angkor Thom ősi városában, a Bayon templomban és az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban.

 

7. nap: Koh Chang

Reggel busszal indulunk a thai határra, majd transzfer és kompozás után pihenhetjük ki a hosszú út fáradalmait Koh Chang szigetén. Thaiföld egyik legszebb szigete kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, éppen ez adja a báját. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várja itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

 

8-11. nap: Koh Chang

Kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

 

12-13. nap: Koh Chang, utazás Budapestre

Dél körül búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és elutazunk Bangkokba (kb. 6 órás buszút, megállókkal). Este érkezés a repülőtérre, elutazás isztambuli átszállással Budapestre, érkezés másnap reggel.

 

A programok sorrendje változhat.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 159 000 Ft/fő, vízum (Vietnam) kb. 15 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő vízum (Kambodzsa) kb. 30 USD, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 45 USD/fő), utasbiztosítás.

 

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok