Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Advent a Dunán

Hajóutak, Folyami hajóutak, Folyami hajóutak Útazonosító: 382972
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás


Leírás
Időpont: 2018. december 8-9.

Elhelyezés: 4 csillagos hotelben

Ellátás: reggeli, fakultatív félpanzió.

Program:

1. nap
: Reggel utazás autóbusszal Ausztriába, Schlosshofba. Savoyai Jenő hadvezér pompázatos kastélyában és annak udvarában szépséges karácsonyi vásár vár ránk: kézművesek, ajándék-ötletek, kulináris érdekességek, csemegék. Délután átutazunk Pozsonyba, a koronázó város szépséges belvárosába. Délutáni, esti városnéző séta, kulináris élvezetek a pozsonyi adventi vásárban, fürdőzés advent fényeiben. Szállás Pozsonyban.

2. nap: Reggeli után hajóra szállunk és megindulunk a sebes folyón lefelé. Rövidesen elérjük a bősi vízlépcső tározó tavát. Megismerkedünk a Duna elterelésének történetével és annak műszaki lehetőségével. A felvízcsatornában a templomtornyok magasságából lefelé nézve haladunk a csallóközi települések között. Bősnél 20 métert megyünk le a zsilipben, majd az alvízcsatornán kisvártatva elérjük ismét az Öreg-Dunát, a kanyargó, gyors szigetközi Dunán hajózunk Gönyüig, aztán a Monostori Erdő bástyájánál elérjük Öregkomáromot. Itt kiszállunk és autóbusszal utazunk Budapestre, érkezés kora este.

A hajó:
a ROHAM termes rendezvényhajó, 60 fős zárt utastérrel, nyitott fedett és fedetlen fedélzettel, női-férfi WC-vel, büfével, hideg és meleg ételekkel, ebédelési lehetőséggel.


A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal és hajóval, a szállást 4 csillagos hotelben reggelivel és az idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza a kikötői illetéket, az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást, a félpanziót.

Kikötői illeték: 3.800 Ft/fő

Útlemondási biztosítás: 630 Ft/fő

Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/fő

Választható szolgáltatások:

Félpanziós felár: 6.800 Ft/fő

Egyágyas felár: 8.500 Ft/fő

Időpontok hamarosan!