Velencei Karnevál Nonstop, Buranoi látogatással

Időpont: , Észak-Adria, Velence
Leírás

Felszállások:          

 

 Felszállások: 

     21:30 Győr, vasútállomás előtt                                  

     23:00 Sopron, GySEV pályaudvar előtt

     24:00 Sárvár, várparkoló

     00.30 Szombathely, vasútállomás (gazdabolt)

 

Program: indulás az esti órákban az indulási helyekről, éjszakai utazás rövid, rendszeres pihenők beiktatásával, majd érkezés a kora reggeli órákban Punta Sabbioneba. Különhajóval utazás Buranoba, a velencei laguna gyöngyszemébe, amely a csipkegyártásáról és az egyedülállóan színes kis házairól ismert! Rövid séta, szabadidő, fényképezési és vásárlási lehetőségek. Majd behajózás Velencébe, városnézés során Velence főbb látnivalóinak megtekintése (Szt. Márk tér, Sóhajok Hídja, Rialto, Canale Grande...) idegenvezetővel. Szabadidő, elvegyülés a karneváli forgatagban, jókedv, mulatság...

Fakultatív étkezési lehetőségVelencében egy a Rialtohoz közeli étteremben. Az esti órákban kihajózás Velencéből, hazaindulás kb. 18.00 órakor, érkezés az indulási helyekre vasárnap a hajnali órákban.

 

Részvételi díj:  21.500.-Ft/fő  (soproni és szombathelyi felszállás)

                          23.500.-Ft/fő  (győri felszállás)

 

Utazás:autóbusszal, kísérő idegenvezetővel

 

Fakultatív étkezési lehetőség: 6.000,-Ft /fő (1 alkalommal késő délutáni étkezés)

 

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit és a kísérő idegenvezetést.

 

helyszínen fizetendő hajójegy és városbelépő (25,-EUR/fő).

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2016. dec. 1-jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=305 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6 %-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek.

Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40 %-a

Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű, stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek és nem kötelező érvényűek.

 

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornóbiztosítás irodánkban külön köthető. (Colonnade)

Fakultatív programokat általában min. 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

Utazásról

Autóbuszok, utaztatás

Programjainkban és számos egyéb buszos megrendeléseink egyidejűsége szükségessé teszi, hogy kirándulásainkhoz a sok éve jól bevált, szinte állandó, megbízható buszos vállalkozások kiváló, minden EU normáknak megfelelő autóbuszait – Mercedes, Man, Bova, Setra - vegyük igénybe.

Az autóbusz ülései dönthetők, szélesíthetők. Az utolsó sorban csak kis mértékben dönthetők. Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Az autóbuszon kérjük a dohányzás mellőzését!

Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását!

A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15-20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Hosszabb utazásoknál gépkocsivezetőink kb. 3-4 óránként rendszeres pihenőt tartanak. Az autóbuszon található WC-t kérjük, csak végszükség esetén használják

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Az egyes országok, városok helyi rendelkezésétől függően előfordulhat, hogy az adott nevezetesség (múzeum, templom stb.) közvetlen környezetében nem, vagy csak korlátozottan adhat információt. Ebben az esetben a tájékoztatás az autóbuszon történik. Sok városban helyi idegenvezetőket igénybe veszünk, így még hitelesebb, aktuális információkhoz juthatnak Utasaink.

 

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala.
További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében:

Transzferdíj nincsTranszferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)
GYŐR - Vasútállomás előlMOSONMAGYARÓVÁR - Shell kút (Futura) 4.000 Ft/fő
CSORNA - Margit kórházSZENTGOTTHÁRD, PÁPA, KESZTHELY,
KAPUVÁR - Szt. Anna templom előttVESZPRÉM, AJKA, CELLDÖMÖLK:5000 Ft/fő
SZOMBATHELY - Vasútállomás előlKOMÁROM: 4000 Ft/fő
KŐSZEG - Várparkoló 
KÖRMEND - OMV Benzinkút - 86-os úton (néhány útnál megjelölve) 
SÁRVÁR - Várparkoló 
KOMÁROM - Tesco parkoló (néhány útnál megjelölve) 
TATA - Tesco parkoló (néhány útnál megjelölve) 

 

 

 

További érintett desztinációk: Olaszország - Észak-Adria - Velence
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás