The Real New Yorker 7 napos városlátogatás New Yorkban - Hotel ****

Időpont: 2019-05-28, New York, New York
Kategória: Időtartam: Ár:

3 ágyas Szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12) (+1GY) 5 éj 319900.00 Ft/fő, 2F 1GY (2-12), 3 ágyas Szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12), BUD

2 ágyas Szoba 2 fő 5 éj 459900.00 Ft/fő, 2F, 2 ágyas Szoba 2 fő, BUD

3 ágyas Szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12) (+1GY) 5 éj 319900.00 Ft/fő, 2F 1GY (2-12), 3 ágyas Szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12), BUD

2 ágyas Szoba 2 fő 5 éj 459900.00 Ft/fő, 2F, 2 ágyas Szoba 2 fő, BUD

3 ágyas Szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12) (+1GY) 5 éj 319900.00 Ft/fő, 2F 1GY (2-12), 3 ágyas Szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12), BUD


További időpontok és árak
Leírás

Ismerje meg New York csodás világát: várja Önt a híres RIU Plaza Manhattan szívében, egy trendy rooftop brunch vagy egy ízletes vacsora, a kilátás a világ legmagasabb obszervatóriumából és a modern művészetek világa.

Program:

1.nap - Budapest - New York 
Elutazás menetrend függvényében New Yorkba Budapestről. Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. 

2.-5. nap - New York
A program magában foglal egy angol nyelvű Manhattan városnézést, melynek keretén belül bepillantást nyerhetünk a nagy alma forgatagába. Kezdjük a napot egy káprázatos panorámájú rooftop brunch-al, vagy zárjuk egy hangulatos vacsorával. Csodáljuk meg a város hihetetlen nagyságát a világ legmagasabb obszervatóriumából, és ismerjük meg a modern művészet remekműveit a Modern Művészetek Múzeumában (MOMA). A város számos felfedezni valót rejt magában: sétálhatunk a Central Parkban, benézhetünk Madame Tussauds viaszmúzeumába, vagy ellátogathatunk a város egyik szimbólumához, a Brooklyn hídhoz - egy biztos: New York sosem alszik, mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb és legemlékezetesebb programot.

6.nap - New York
Transzfer a repülőtérre menetrend függvényében, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

7. nap
Érkezés Budapestre.

Ár tartalmazza:

A repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton 1 átszállással Budapest - New York - Budapest, vagy Debrecen - New York - Debrecen útvonalon, személyenként 1 db kézipoggyászt, transzfert (repülőtér - szálloda - repülőtér), szállást kétágyas szobában reggelivel, angol nyelvű Manhattan városnézés, One World Observatory és Museum of Modern Art (MOMA) belépőjegy, 1 rooftop brunch vagy 1 félpanziós vacsora a szállodában.
A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.

Ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket, ESTA - elektronikus beutazási engedélyt, útlemondási biztosítást (1,4 %), BBP biztosítást, étkezést, fakultatív programokat. Felár ellenében feladott poggyász foglalható. (Ára légitársaságonként változhat). A helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek összege a szálláshely kategóriájától függően 10-55 USD/fő/éj. 

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Vízum: Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utasfelelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. ESTA engedély (biometrikus - bordó - útlevél másolata kell hozzá, repülőjegy kiállítása előtt, de indulás előtt minimum 72 órával kérvényezhető Irodánkon keresztül). Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít fel,alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, ill. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.

További érintett desztinációk: Amerikai Egyesült Államok - New York - New York
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás