Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Izraeli körutazás gazdagon 2022

Izrael, Körutazás Izraelben, Körutazás Izraelben Útazonosító: 494970
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Leírás
2022. november 17-24., december 26 – 2023. január 2
 

1. nap: Budapest - Tel Aviv

Közvetlen repülõjárat Tel Avivba. Idegenvezetõnk fogadja a csoportot, majd Betlehembe visszük Önöket szállodába, vacsora.

2. nap: Jeruzsálem – Betlehem

Városnézés Jeruzsálemben: Séta az Óvárosban: a Siratófal, majd továbbhaladunk a Via Dolorosán át a Szent Sír templomhoz, Pilátus ítélethozó csarnokához. További séta az Óvárosban a Dávid Király úton a Jaffa kapuhoz, majd a zsidó negyed megtekintése. Utazás Betlehembe, a Születés templomának megtekintése. Szállás, vacsora Betlehemben.


3. nap: Judea – Jeruzsálem

Egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal, majd az Olajfák hegyén található Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Utazás a Kidron-völgyön át, pillantás Zakariás és Absalom sírjára. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához. Majd a holocaust emlékhely a Yad Vashem megtekintése és buszos városnézés Jeruzsálem új városrészében, a Knesset és a Menora megtekintése kívülről. Lehetőség szerint a jeruzsálemi piac megtekintése. Szállás, vacsora Betlehemben.


4. nap: Qumran - Massada – Ein Gedi oázis - Holt tenger - Tiberias

Pillantás Szent György kolostorra, melyet Illés próféta barlangja helyére épitettek meredek sziklafalba. Holt-tenger-i kirándulás: Elhaladunk Qumran-nál a holt-tengeri tekercsek lelõhelyénél, mely az esszénusok kolostorszerû telepe. Látogatás a csodálatos Ein Gedi oázisban, könnyű túrán veszünk részt a nemzeti parkban. Tovább utazás a Massada-i sziklaerõdhöz. Drótkötélpályán jutunk fel a Heródes korából származó ciszternákhoz, a zsinagógához, a Zelóták harcterére. Csodálatos látkép a Moabita és Amonita hegyekre. Kirándulásunk után fürdési lehetõség a Holt-tengerben. Vásárlási lehetőség a különleges holt-tengeri krémekből. Utazás a Galileai tó mentén Tiberiasba, szállás elfoglalása, vacsora.

5. nap: Kána - Názáret - Kapernaum - Tabgha – Tiberias

Kánába menyegző emléktemplomát láthatjuk, majd bor vásárlási lehetőség, kóstolóval. Utazás Názáretbe, ahol az Angyali Üdvözlet Templomát tekintjük meg.

A Genezáret-tó partján fekvõ szent helyek megtekintése: busszal felutazunk a Hegyi Beszéd Templomához, majd Kapernaum, Jézus városa a régi zsinagóga és a bizánci kápolna megtekintése Péter házánál. Ezek után továbbutazás Tabghába, a kenyérszaporítás és a hal csodájának helyére. Látogatás egy gyémántcsiszoló műhelyben. A Jordán folyó mellett kialakított Yardenit nevû híres keresztelõhely meglátogatása. Szállás, vacsora Tiberias.

6. nap: Akko – Haifa - Netanya

Utazás Akkoba, a kereszteslovagok városába, továbbutazás Haifába, ahol elõször buszos városnézés a város fõbb látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezetõ kertrendszerben. Felutazunk a Karmel hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a Földközi tengerre. A Karmelita kolostor megtekintése. Utazás a Földközi-tenger partjára, Netanyára, a szállás elfoglalása, vacsora.


7. nap: Netanya

Szabadnap a Földközi-tenger partján, Netanyán. Fürdési lehetőség az idöjárás függvényében. Szállás, vacsora Netanyán.


8. nap: Tel Aviv – Budapest

Reggeli, majd utazás Tel Aviv-ba, a Rothschild Boulevardon végigutazva a régi és új épiteszetet élvezhetjük, majd lehetőség szerint a Carmel piacon vásárolhatunk. Jaffa müvésznegyedét is láthatjuk transzfer a tel aviv-i repülõtérre, hazautazás Budapestre.

Részvételi díj : 569.000 Ft./fő félpanzió az árban!

Előfoglalási ár 3 hónappal előbb: 559.000 Ft./fő

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: repülõjegy az EL AL izraeli légitársaság menetrendszerinti járatára, repülõtéri illeték, szervizdij, 8 kg kézipoggyász, 23 kg-s feladandó bőrönd elhelyezés középkategóriájú szállodákban, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, félpanzió, magyarnyelvû idegenvezetés, belépõk, transzferek, a körutazás klímaberendezéssel ellátott buszokkal történik

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:
betegség- baleset-, poggyászbiztosítás (890,- Ft./nap/fő, 70 év felett dupla ár), egyágyas felár: 186.500,- Ft./fő

BETHLEHEM HELYETT JERUZSÁLEMI ELHELYEZÉS FELÁRA: 108.900 Ft./fő kétágyas szobában, egyágyas szobában : 271.500 Ft./fő

Lehetőség jeruzsálem esti városnézésre, ár a helyszinen létszámtól függő.

SZILVESZTERI VACSORA FELÁRA: 55.000,- Ft./fő

Az útlevélnek a visszautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok