Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Hajóval az adventi vásárokba

Hajóutak, Folyami hajóutak, Folyami hajóutak Útazonosító: 382514
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút, Körutazás, Városlátogatás


Leírás
Időpont: 2018. december 8-9.

Elhelyezés: 4 csillagos hotelben

Ellátás:
reggeli, fakultatív félpanzió.


Program:

1. nap.
Reggel utazás autóbusszal Komáromba. Hajóra szállás Öregkomáromban, majd indulás a Dunán felfelé. A Monostori Erőd és az új komáromi híd építkezése mellett elhaladva közegünk a Közép-Duna felső végéhez, Gönyühöz. A Mosoni-Duna torkolata után a kanyargós, gyors folyású szigetközi Dunán hajózunk. Szapnál elhagyjuk a Dunát és Magyarországot, a bősi erőmű alvízcsatornájában közelítjük meg a Duna második legmagasabb duzzasztóját. 20 méter emelkedés után a felvízcsatornán hajózunk, a csallóközi falvak téli képe alattunk suhan el. Elérve a tározó tavat hallunk a Duna eltereléséről, majd visszaérve az Öreg-Dunába kisvártatva kikötünk Pozsonyban. Délutáni, esti városnéző séta a történelmi, parádés városközpontban, kulináris élvezetek a pozsonyi adventi vásárban. Szállás Pozsonyban.

2. nap. Délelőtt szabadprogram Pozsonyban, vagy kirándulási lehetőség a dévényi várhoz, a Porta Hungaricahoz. Kora délután utazás Ausztriába, Schlosshofba. Savoyai Jenő hadvezér pompázatos kastélyában és annak udvarában szépséges karácsonyi vásár vár ránk: kézművesek, ajándék-ötletek, kulináris érdekességek, csemegék. Késő délután hazaindulunk autóbusszal, érkezés Budapestre kora este.

A hajó: a ROHAM termes rendezvényhajó, 60 fős zárt utastérrel, nyitott fedett és fedetlen fedélzettel, női-férfi WC-vel, büfével, hideg és meleg ételekkel, ebédelési lehetőséggel

A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal és hajóval, a szállást 4 csillagos hotelben reggelivel és az idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza a kikötői illetéket, az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást, a belépőket és a felárakat.

Kikötői illeték: 3.800 Ft/fő

Útlemondási biztosítás: 630 Ft/fő

Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/fő

Választható szolgáltatások:

Félpanziós felár: 6.800 Ft/fő

Egyágyas felár: 8.500 Ft/fő

Időpontok hamarosan!