Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Majális az Adrián

Horvátország, Krk sziget, Krk Útazonosító: 509001
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Leírás

Majálisra irány az Adria! Kvarner-öböl és Krk sziget itt van közel, új helyekre és új ízekkel csábítjuk még akkor is, ha sokszor járt már a szigeten! Benézünk a "prsut ház"-ba, közelről is megismperkedünk a szalmagyopárral  és piknikezünk a hajón! Krk városban, a tengerparton lesz a szállásunk! Érezzük a tavaszt az Adrián

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: 3 éjszaka Krk város Hotel Resort Drazica 3*. Krk óvárosától 10 perc sétára, zöld környezetben, közvetlenül a tengerparton található ez a  Resort, mely egy főépületből és két melléképületből áll, szállás a Resorton belül van. Szoba (lehet bármely épületben, nem választható): 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, LCD TV, telefon, klíma, ingyenes WiFi, széf,mini hűtő. Egyágyas szoba: 1 ágy,  de felszerelése azonos. 

Ellátás: 3 svédasztalos reggeli. Igény szerint svédasztalos vacsora, korlátlan csapolt italokkal: bor, sör, víz, üdítő. (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont 2024.:
április 28 - május 01. Már csak 15 hely!

Program:
1. nap: Zágráb, Krk sziget
Indulás reggel 06.00 órakor. Kora délutáni órákban érkezünk Zágrábba. A városnézés alkalmával láthatjuk majd a város főterét, a neobarokk színház épületét. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput és sok más, gazdag múlttal rendelkező épületet és szépséges parkokat. Szabad idő követően tenger felé veszünk az irányt, Krk szigetre. Szállás foglalás, majd vacsoráig  és utána, szabad idő keretében mindenki  élvezheti a tenger látványát és illatát. 

2. nap: Krk város, Prsut háza kóstolóval, Dobrinj, Baska
Ízletes reggeli után idegenvezetőnkkel besétálunk a Krk óvárosba és megismerkedünk e kis város múltjával és látnivalóival. Ez a középkori, vastag falakkal körülvett város kővel burkolt utcákat és tereket rejt. Itt található a XII. századból származó Frangepán vár maradványa, az V. századból itt maradt katedrális, hangulatos kikötő, kávézók, boltok.
Ezután egy nem mindennapi fakultatív kirándulásra invitáljuk: felkeressük a Prsut házat, ahol megtekinthetjük közelről, hogyan szárad és készülődik ez az igazi kincs, "a sonka". Természetesen meg is kóstoljuk azt egy pohár bor kiséretében. Majd a sziget belseje felé haladunk és Dobrinj kis városkába látogatunk, mely egy dombtetőn tündököl és ókori történeteket rejt. Sétálunk a városkában és a varázslatos utcákon, majd irány a sziget csücske és az ismert Baska település és 2 km hosszú tengerparti sétánya, strandja, itt szabad idő keretében élvezhetjük a tenger moraját egy kávé mellett vagy csak sétálva a parton. Részvételi díj kóstolóval: 25 Eur/fő

3. nap: Punat, Kosljun sziget, hajózás kis piknikkel
Mai nap is egy nem mindennapos programot rejt, melyet kár lenne kihagyni. Fél napos fakultatív program keretében rövid busszozzással Punatba utazunk. Itt hajóra szállunk majd a közepén lévő Kosljun kis szigetre áthajózunk és megnézünk a ferences kolostort és a kis múzeumát. Hajóra szállva, a punati öbölben ringatózunk, mialatt a kapitány némi harapnivalóval készül, hogy piknikkel köszöntsük a majálist. Dél táján kötünk ki, majd egy rövid punati séta után visszatérünk  Krk városba.  Részvételi díj (hajóval, kolostor belépovel és piknikkel): 30 Eur/fő

Visszaérkezés követően szabad délután Krk városban.

4. nap: Szalmagyopár farm, Varasd város és ökofarm
Ízletes reggeli után, mielőtt elhagyjuk a szigetet, felkeresünk egy szalmagyopár farmot, ennek  jellegzetes illatát érezhettük már az első napon, mikor a szigetre érkeztünk. Most saját szemünkkel láthatjuk mennyi energia, munka termeszteni ezt a gyógynövényt, és előállítani az ebből készült illóolajat, mely minden cseppje kincs, ismert gyógyhatásai miatt (vásárlási lehetőség). Majd búcsút veszünk a tengertől! Határ előtt még megállunk Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú városában, Varasd-ban, melyet az Angyalok városának is hívnak, mert szinte minden kis utcában rejtőzik egy kis angyal. Ám nem csak angyalokról és barokk épületieről ismert ez a város, hanem a hajdina és a sütőtök termeléséről is. Mi is meglátogatunk egy ökofarmot, ahol röviden bemutatják nekünk ezeknek a bio termékeknek az útját egészen a "mezőtől-asztalig",  sőt meg is kóstolhatjuk azokat (vásárlási lehetőség). Budapestre érkezés késő esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
Eur Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.
MAJÁLIS AZ ADRIÁN  2024. 4 nap / 3 éj 
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 04.28 - 05.01. 
Felnőtt 89 900 Ft (230 Eur)
Egyágyas felár 19 900 Ft (50 Eur)
12 évig 2. és 3 ágyon  79 900 Ft (205 Eur)

Figyelem! Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

3 vacsora svédasztalos, korlátlan italokkal: 11 900 Ft/fő (30 Eur/fő).

Audio guide: 2 200 Ft/fő (6 Eur/fő)

Fakultatív program (min 25 fő esetén):
* Prsut háza kóstolóval, Dobrinj, Baska: 25 Eur/fő
* Punat, Kosljun sziget, hajózás kis piknikkel: 30 Eur/fő

Kötelező belépő út folyamán: nincs. 

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív program árát, valamint a felárakat.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-04-28 - 2024-05-01 3 éj, min. éjszakák száma: 3 2 ágyas pótágyazható Reggeli 89.900 Ft Ft/fő reggelivel
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok