Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

KARIBI pillanatok MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak Útazonosító: 519817
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

KARIBI pillanatok MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 

2023. November 30. - December 10.


A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Minden olyan turista álma, aki csodálatos környezetben szeretne pihenni, amelyet hosszú, fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halak és türkizkék tenger vesz körül. És most, az exkluzív Ocean Cay MSC Marine Reserve szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

Nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen nem meghatódni attól a hihetetlen látványtól, amelyet ezek a szigetek nyújtanak Barbadostól Jamaikáig, Szent Luciától a Bahamákig, Guadeloupe-tól Trinidad és Tobagóig. Engedje el magát a hullámok csobogásának hangjára, és esetleg engedje át magát egy kis vásárlásnak és éjszakai életnek a trendi Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában. Mindezt olyan légkörben, ahol az órák mintha már régen megálltak volna, és az utazó a gyarmati falvak, rumültetvények és kalózöblök ősi világába csöppenhet.

 

November 30. - Indulás!, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai repülőre szállnak és elutaznak Miami-ba, egy floridai világvárosba, ahol érkezést követően transzfer viszi őket a szállodába.

December 1. - Miami, United States, 2. nap
Miamit az amerikai kontinens kapujának nevezik, és valóban egy nagyon elbűvölő világváros, amelyet az MSC Karib-tengeri és Antillák körutazás kezdetén vagy végén érdemes felfedezni. A számos kultúrának otthont adó Miami városa pezseg az amerikai kontinens ízeivel, kezdve Kubával és Little Havanna negyedével - az egyik legjelentősebb történelmi jelentőségű hely, míg Wynwood a falfestményeiről és Puerto Ricó-i történelméről híres. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Art Deco és Ocean Drive
- Little Havanna
- Vásárlás a Dolphin Mallban
- Az Everglades
 
A Biscayne-öböl túloldalán fekszik Miami Beach városa, a világhírű South Beach otthona. Egy MSC által szervezett, vezetett privát túra a lehetőségek világát tárja eléd: élvezd a tengerpartot, csodáld meg a város Art Deco építészetét, és fogyassz el egy italt a legendás Ocean Drive-on, ahol nézheted az embereket, és talán megpillanthatsz egy hírességet. Ha ideje engedi, sétáljon egyet a művészi hangulatú Lincoln Roadon, amely tele van utcai kávézókkal és üzletekkel. 
 
Miami belvárosában, az MSC Cruises kikötőjével szemben található a Bayside Marketplace - egy élénk kereskedelmi központ, amely a Miami hajóutak kiindulópontja. A város látványa a vízről, lenyűgöző sziluettjével és vízparti villáival már önmagában is élményt jelent. A belvárosban található a káprázatos Előadóművészeti Központ, a Tudományos Múzeum, a Pérez Art Museum Miami (PAMM néven ismert), a festői Bayfront Park és az aréna, ahol a háromszoros NBA-bajnok Miami Heat kosárlabdacsapat játszik.
Miami híres a vásárlásról. Pattanjon fel egy túrára, hogy megnézze a város főbb nevezetességeit, majd ezt követően kiskereskedelmi terápiára induljon Miami egyik legnagyobb és legújabb bevásárlóközpontjába: Dolphin Mall. A több mint 240 kiskereskedelmi üzlethelyiségnek köszönhetően biztosan szükséged lesz egy kis helyre a poggyászodban a vásárlásaidnak. Szerencsére a bevásárlóközpontban számos csomagmegőrző üzlet található, amelyek kielégítik ezt az igényt. 
 
Induljon el a városon túl nyugatra, a vadonba, a zabolátlan vadonba, egy MSC kiránduláson az Evergladesbe. Ebben a nemzeti parkban, ahol a víz a központi elem, Észak-Amerikában nincs hasonló, a természet szerelmesei airboat-túrára pattanhatnak a mocsárvidéken és a vízi utakon, hogy megfigyelhessék az aligátorokat és a különböző madarakat.

December 2. - Üdvözöljük az MSC Seascape fedélzetén, 3. nap
Fedezzen fel új távlatokat a tengeren az MSC Seascape fedélzetén.
Az MSC Seascape hajó az óceán szépsége előtt tiszteleg egy sor innovatív dizájnelemmel, hogy a vendégek új távlatokat élvezhessenek a tengeren, a pihenésre, étkezésre és szórakozásra kialakított lenyűgöző kültéri tereken keresztül.

Emellett zászlóshajónk kihagyhatatlan, élvonalbeli szórakozási lehetőségeket kínál, köztük - a tengeren először - a ROBOTRON-t, egy példátlanul izgalmas hullámvasutat, amely a fedélzeten minden adrenalinfüggőnek örömet okoz.

December 3. - Tengeri nap az MSC Seascape fedélzetén, 4. nap
Az MSC Seascape a legújabb generációs környezetvédelmi technológiával van felszerelve, amely az energiahatékonyságot javítja, a legújabb rendszerekkel csökkenti a levegőbe történő kibocsátást, valamint fejlett szennyvíztisztító rendszerrel rendelkezik, amelynek tisztítási szabványai magasabbak, mint a legtöbb szárazföldi szennyvíztisztító létesítményé.

Tudjon meg többet arról, hogy az MSC Csoport hogyan járul hozzá aktívan a hatásos környezetvédelemhez és humanitárius programokhoz az MSC Alapítványi Központban a fedélzeten.

December 4. - Ocho Rios, Jamaica, 5. nap
Míg az Ocho Rios név spanyolul nyolc folyót jelent, a város nevének igazabb tükörképe (tekintve, hogy a városnak négy folyója van) a korábbi spanyol Las Chorreras névből eredhet, amely a vízesésekre utal. Akárhogy is, éppen a meglévő folyók, a gyönyörű vízesések és a kristálytiszta tenger ígérik, hogy elkápráztatják a Jamaikára látogatókat, akiknek szenvedélye a buja természetjárás.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Konoko Falls & Dunn's River Falls
- Rafting a Martha Brae folyón
- Bob Marley's Nine Mile
- Murphy Hill biofarm

Ha felejthetetlen élményt szeretne szerezni egy MSC Karib-tengeri és Antillák körutazáson, próbálja ki a város folyóin kínált számos MSC kirándulás egyikét, mint például a kajakozás, a bambusz rafting és a tubing, vagy próbálja ki a híres vízesések egyikének megmászását. 

A kihagyhatatlan látnivaló a Dunn's River Falls, ahol egy idegenvezető egy emberlánc részeként vezet fel egy közel 600 láb hosszú, természetes módon teraszos folyómederben húzódó szakaszon. Ha már fent van, élvezze a lélegzetelállító panorámát, amelyet érdemes lefotózni, és fedezze fel a kézműves piacot és a számos üzletet.

A zene szerelmesei nem győznek tisztelegni a reggae-legenda Bob Marley előtt. Utazzon el Bob Marley's Nine Mile-ba, egy közeli, hegytetőn fekvő faluba, hogy megnézze a sztár szülőhelyét és végső nyughelyét. Az MSC kirándulás keretében meglátogathat egy kis etióp stílusú templomot, amely a márvány mauzóleumnak ad otthont, amelyben Marley maradványait a gitárjával együtt temették el.

A James Bond-rajongók pedig felbátorodhatnak, hiszen az 1950-es és 1960-as években Ian Fleming író itt, Jamaikában alkotta meg a 007-est, és a közeli Oracabessa Bayben lévő villájában írta meg a lopakodó titkosügynökről szóló 14 könyv mindegyikét. Az 1962-es "Dr. No" és az 1973-as "Élni és halni hagyni" című film jeleneteit Ocho Riosban és környékén forgatták.

December 5. - George Town, Cayman Islands, 6. nap
Kolumbusz Kristóf a nyugodt kék vizű Kajmán-szigeteket "Las Tortugas"-nak nevezte a teknősök sokasága miatt. A Kajmán-szigetek Kuba és Jamaica között helyezkedik el, és három karibi szigetből áll: Grand Cayman, Little Cayman és Cayman Brac.
Gyönyörű tájak, bőséges vadvilág és színes utcák testesítik meg ezt a brit tengerentúli területet, amelynek fővárosa, George Town a legnagyobb és legnépesebb szigeten, Grand Caymanon található.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Stingray City
- Tengeri teknősök, kék leguánok és úszó lovak
- A kormányzó rezidenciája
- Vámmentes vásárlás
 
Amikor George Townba érkezik az MSC Karib-tengeri és Antillák körutazásán, felfedezheti, hogy Grand Cayman kínálatának középpontjában a vadvilág megőrzése áll. Ha életre szóló esélyt szeretne kapni a rájákkal való úszásra, etetésre és interakcióra, foglaljon MSC kirándulást a Stingray Citybe, ahol testközelből ismerkedhet meg Kajmán-szigetek legbájosabb tengeri élőlényeivel. Egy másik MSC kiránduláson, a Kajmán-szigeteki Teknős Központban találkozhat a zöld teknősökkel, amelyek minden évben visszatérnek, hogy lerakják tojásaikat az egyik strandon, meglátogathatja a teknős keltetőhelyet, búvárkodhat az egyévesek mellett a Teknős Lagúnában, és találkozhat a sziget veszélyeztetett kék leguánjaival.
 
Ha megismerkedhet a Kajmán-szigetek múltjával és kultúrájával, fedezze fel a Cayman Heritage House-t, és látogasson el a pompás Government House-ba, a kormányzó 1964-ben épült rezidenciájába, amely a West Bay szívében, Grand Cayman egyik legelőkelőbb strandja, a Seven Mile Beach előtt található.
 
A vásárlás szerelmesei is örömüket lelik majd ebben az úti célban. A Kajmán-szigetek teljes mértékben vámmentes. Csak ki kell választania, mi ragadja meg a fantáziáját a számtalan óra, likőr, ékszer és porcelán kínálatából.

December 6. - Cozumel, Mexico, 7. nap
Cozumelben, az MSC karibi és Antillák körutazás népszerű célállomásán minden egyedülállónak és varázslatosnak tűnik, kezdve a karibi éghajlattal, a korallzátonyokkal, a tenger intenzív kék színével, a romantikus naplementékkel, sőt olyan állatfajokkal is, mint a cozumeli róka és mosómedve, a korallhalas béka és számos madár, amelyek kizárólag ezen a területen élnek.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A fecskék szigete
- Sűrű erdők és szélfútta strandok
- Xcaret: egy tematikus park Yucatánban 
 
Egy MSC kiránduláson megtudhatja, miért származik Cozumel a kùutsmil, azaz "fecskék szigete" szóból. Egy legenda szerint a sziget Ixchel istennő, a szerelem és a termékenység védelmezőjének otthona volt. Hogy kedvében járjanak, a helyiek számos templomot szenteltek neki. Az istennő hálából és védelmükre Cozumelre küldte kedvenc madarát, a fecskét. 
 
A cozumeli kirándulás elengedhetetlen egy MSC kiránduláson. Sűrű mangroveerdőkön halad át, és messze földön átkel a fehér, szélfútta tengerpartokon. Megtalálja az ízlésének megfelelő strandot: San Francisco strandja, a korallzátony közelében; a csendes Playa Palancar, a dinamikus San Juan, a zsúfolt Playa Azul, a kék Playa Encantada, valamint a Bonita és az Isla de la Pasion, a teknősök földje privát strandjai.
 
Ha tiszta szórakozásra vágyik, válassza az MSC kirándulást Xcaretbe (kis öböl): a yucatáni vidámparkba. Az 1990-ben megnyitott park mintegy ötven látnivaló közül választhatnak a látogatók. Választhat, hogy a múzeum, a temető vagy a Hacienda meglátogatásával "átélheti" a mexikói kultúra melegét, vagy felfedezheti a természeti szentélyt, hogy megismerje a regionális növény- és állatvilágot, majd úszhat a barlangokban és a földalatti folyókban, és felfedezhet egy maja falut.

December 7. - Tengeri nap az MSC Seascape fedélzetén, 8. nap
A dzsungel medence
Míg ezt a hajót melegebb időjárásra tervezték, a Jungle Pool egy nagyobb magrodómot tartalmaz, amely szükség esetén bezárható, hogy fedett medencetér jöjjön létre. Ezt a népszerű területet kibővítették, és most egy további fedélzetet is kialakítottak a tér felett és körül, amely új területeket biztosít a vendégek számára, ahol leülhetnek és pihenhetnek. A 16-os fedélzeten található, újonnan felállított büfé csak egy rövid sétára van az ebédidőben elfogyasztandó harapnivalóhoz - tökéletes a családok számára, akik szívesen töltenek időt a medence mellett.

MSC Aurea Spa
A test és a lélek felfrissítését szolgáló balinéz masszázsok és egyéb wellness- és szépségkezelések széles választékát kínáló, pazar MSC Aurea Spa az MSC Seascape hajón a pihenés és kényeztetés paradicsoma, termálterülettel, szépségszalonnal és körmösboltokkal, míg a szalon és a borbély teljesen újratervezett.

MSC Yacht Club
Az MSC Seascape hajón található, négy fedélzeten elterülő és a tengerre nyíló kilátást nyújtó MSC Yacht Club az MSC Cruises flottájának legnagyobb és legluxusabb klubja lesz, közel 3000 négyzetméteres területével, beleértve egy nagyobb szoláriumot és egy panorámás pezsgőfürdőt is. Azok a vendégek, akik prémium, all-inclusive körutazási élményre vágynak, privát kényelmi szolgáltatásokkal és 24 órás komornyikszolgálattal - miközben élvezhetik a hajó többi részén kínált kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket -, az MSC Cruises exkluzív hajó a hajóban koncepciójában, az MSC Yacht Clubban hajózhatnak. 

December 8. - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas, 9. nap
Fedezze fel új és exkluzív bahamai úti célunkat: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
 
Itt egyedülálló élményt tölthet el egy autentikus karibi tengeri rezervátumban, miközben kapcsolatba kerülhet a természettel, érezheti a bahamai szellem melegségét és elmerülhet egy környezetbarát környezetben.

Az Ocean Cay-en élvezheti a pihentető masszázst egy kabanában, felfedezheti a tenger szépségét és felfedezheti a környéket dedikált kirándulásokon.

December 9. - Miami, United States, 10. nap
Az MSC Seascape tengerjáró hajó a kora reggeli órákban köt ki, majd a kabinok elhagyása után a csoport buszra száll, és egy közös rövid Miami városnézés után (amennyiben ezt a repülőgép menetrend megengedi) megérkezik Miami nemzetközi repülőterére, ahonnan menetrend szerinti repülőjárattal hazautazik Budapestre.

December 10. - Budapest, Magyarország, 11. nap

 

A részvételi díj tartalmazza: utazást menetrend szerinti repülőjárattal Budapest - Miami - Budapest útvonalon átszállással · két éjszaka szállást középkategóriájú szállodában Miamiban reggelis ellátással · a szükséges transzfereket · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza: a helyszínen fizetendő kötelező borravalót · ESTA engedélyt (USA beutazási követelménye a teljes oltottság! Figyelemmel az amerikai hatóságok döntésére, azon ESTA kérelmezők esetében, akik Magyarország államhatárain kívül születtek, az ESTA-rendszer a születési hely alapján automatikusan vízumkérelem benyújtására hívja fel az elektronikus beutazási engedélyt igénylő magyar állampolgárokat.)

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés
További információk:
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok