Akciós szilveszteri utazások

 2023-2024

Részletek

Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023-2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Dhevantara Beach Hotel and Spa *****

Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek, Praslin Útazonosító: 579967
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Fakultatív programok

"Mindig és mindörökké nászutas csomag"
érvényesség: 11.01.23.-12.21.23., 01.05.24.-10.31.24.
A Sea View Suite-ban foglalt pároknak 15800 Ft/szoba/éjszaka felárral a következő ofer:
Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés (a szabad helyek függvényében),
Egy üveg pezsgő,
Romantikus érintések a szobában érkezéskor, gyümölcskosár,
1 ajándék személyenként & 1 gyertyafényes vacsora két fő részére (menüválasztásos vacsora).
Megjegyzések:
A házassági anyakönyvi kivonat nem lehet régebbi 09 hónapnál,vagy a házasságkötésről szóló igazolást a foglaláskor továbbítani kell, hogy a mindenkori szerződéses nászutas ajánlat érvényesíthető legyen. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor az ügyfeleknek a szállodai bejelentkezéskor be kell nyújtaniuk az esküvői okiratot. Amennyiben a bejelentkezéskor vagy az ügyfél elutazása előtt nem nyújtja be az érvényes igazolás másolatát, akkor az ügyfél nem részesülhet a nászútra vonatkozó szállodai szolgáltatásokból, vagy a kedvezmény alkalmazása esetén az árkülönbözetet kell kiszámlázni.
nászutas ajánlat alkalmazható. Amennyiben ez nem lehetséges, az ügyfeleknek a szállodába való bejelentkezéskor be kell mutatniuk az esküvői okiratot.
Ha az ügyfél nem nyújt be semmilyen igazolást sem a bejelentkezéskor, sem az elutazás előtt, akkor az ügyfél nem részesülhet a nászutas hotelben. kényelmi szolgáltatásaiból, vagy a kedvezmény alkalmazása esetén a különbözetet kiszámlázzák.

Fontos információk

Újévi gálavacsora 2023-2024
Kiegészítés (személyenként és éjszakánként)
Fakultatív a BB-ügyfelek számára (felár fél üveg pezsgővel ügyfelenként)- 30850 HUF.
Kötelező a HB/FB-ügyfeleknek (felár, beleértve egy fél üveg pezsgőt ügyfelenként)- 45350 HUF.

Hasznos információk

A hosszú távú üdülésekre (8-tól) akár 16% kedvezményt is kaphat.

Ez a trópusi sziget hihetetlen helyszín akár egy esküvői célállomás, akár egy felejthetetlen nászút számára. A fehér homokos strandok, az azúrkék víz és a buja zöld növényzet tökéletes szakaszaival a Dhevatara Beach Hotel a legidillibb hátteret kínálja ahhoz, hogy emlékezetes pillanatokat szerezzen szerelmével.

Transzferszolgáltatás: A szálloda ingyenes transzferszolgáltatást biztosít minden vendég számára a Dhevatara Beach Hotel - Cote D'Or Beach-ről/be, amely 10:00-kor indul és 16:00-kor tér vissza. A La Pirogue étteremnél történő le- és felszállás minden nap, kivéve vasárnap (május 15. - 23. november 30. között, a hínárhelyzet függvényében).

 

Nászutas, házsassági évfordulós és születésnapi ajánlat

A születésnapjukat vagy a házassági évfordulójukat a nyaralás alatt ünneplő vendégeket tortával köszöntik.

Nászutasoknak szóló ajánlatunk:

Érkezéskor meglepetés várja Önöket a szobájukban, és egy kb. 30 perces páros masszázst kérhetnek.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esküvőtől számított 12 hónapon belül lehet igénybe venni az ajánlatot. Évforduló ünneplése esetén a dátumnak a tartózkodás idejére kell esnie.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az ajánlat csak érvényes házassági anyakönyvi kivonattal vehető igénybe. Amennyiben a dokumentum nem kerül bemutatásra legkésőbb bejelentkezéskor, sajnos nem jogosult a szálloda nászutas csomagjára.

Repülőtéri transzfer

Praslin szigetére belföldi repülővel vagy komppal lehet eljutni.

Ha a belföldi járatot választja, az árak a következők:

Az Air Seychelles járatai napi rendszerességgel közlekednek.

 Az árak személyenként értendők (egyirányú Transzfer)
 Személyenként 12 éves kor felettGyermekenként 2-11 éves korig, beleértve.Csecsemőnként 0-1 éves korig inkl.

Mahe és Praslin között:

132000 HUF113520 HUF31680 HUF
Praslin és Mahe között:132000 HUF113520 HUF31680 HUF

 ** A poggyászfelesleg díja közvetlenül a repülőtéren fizetendő, és előzetes értesítéssel változhat.

Minden ár változhat. Bár minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy kellő időben értesítsük az esetleges emelésekről.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
A repülőgép típusa és terhelési tényezők:
A belföldi hálózatot három Twin Otter üzemelteti, naponta több mint 20 induló járat közül választhat, mindegyik repülőgép legfeljebb 16 vendéget szolgál ki.
Bejelentkezési idő:
A bejelentkezési idő 1 órával az indulási idő előtt zárul.
Repülési idők és biztonság:
Éjszakai repülés csak Mahe és Praslin repülőterére/ről lehetséges. A szigeti leszállópályák esetében a vizuális repülési szabályok érvényesek, általában 06:00 és 18:00 óra között. A légitársaságok fenntartják a jogot, hogy a rossz időjárás vagy a rossz látási viszonyok miatt késleltessék/lemondják a járatot, és kizárják az ezzel kapcsolatos felelősséget.
Biztosítás:
Az ügyfél(ek) kizárólagos felelőssége annak biztosítása, hogy megfelelő, átfogó utasbiztosítással rendelkezzenek, amely fedezi saját magukat és/vagy bármely eltartottjukat/utazó társaságukat a járattörlés vagy -megszakítás, orvosi/evakuációs/visszaszállítási költségek, valamint a személyes tárgyak sérülése/vesztesége tekintetében.
Az utas adatai:
Minden 2 évesnél idősebb utasnak be kell kötnie magát a saját ülésébe. A 0-1 éves korú csecsemőket egy felnőtt ölébe lehet kötni.
Poggyász és önrész:
A szállodákban poggyászmegőrzési lehetőség áll rendelkezésre. A légitársaságok puha, hajlékony csomagokat ajánlanak a fedélzeten. Biztonsági okokból külön kell gondoskodni a felesleges poggyászról.

Poggyászpótlék
Az új poggyászstruktúra mostantól a feladott poggyászok száma helyett a teljes súlykoncepció alapján kerül meghatározásra.
A Mahe és Praslin között utazó vendégek mostantól 23 kg feladott poggyászra és további 5 kg kézipoggyászra jogosultak. A 2 év alatti csecsemők esetében továbbra is a jelenlegi 10 kg feladott poggyász és 5 kg kézipoggyász megengedett súlya érvényes. A feladott poggyász mérete nem haladhatja meg a 75 cm x 43 cm x 90 cm-es maximális méretet, megfelelően csomagolva és felcímkézve kell lennie. Az elfogadható kézipoggyászok közé tartozik a kézitáska (legfeljebb 55 cm x 40 cm x 20 cm), laptop, táska, vékony hátizsák vagy aktatáska.
"A túlsúlyos poggyásszal utazó ügyfeleknek a túlsúlyt közvetlenül a belföldi terminálon kell rendezniük a becsekkoláskor, vagy a járat indulása előtt kapcsolatba léphetnek a légitársaság Cargo osztályával. "
A Praslinra és Praslinről csatlakozó nemzetközi járatról átmenő jeggyel rendelkező vendégek számára az eredeti utazási helyről származó jegyükön feltüntetett poggyászmennyiséget engedélyezik.
Felhívjuk a vendégek figyelmét, hogy a nemzetközi törzsutasprogramok nem érvényesek az Air Seychelles belföldi járatain.
Csomagolás
Minden feladott poggyászt megfelelően kell csomagolni, és megfelelő módon fel kell címkézni. Az újrafelhasználható bevásárlótáskák, a nyomtatott műanyag zacskók és a túlméretes nyitott táskák egyetlen járaton sem fogadhatók el feladott poggyászként.
Átszállás a járaton:
Az Air Seychelles fenntartja magának a jogot, hogy bármely járatának indulását késleltesse, más járatot indítson, megszakítsa vagy törölje, amikor ez ésszerű módon, biztonsági, védelmi vagy műszaki okokból szükséges. Az Air Seychelles ugyanezeket a jogokat gyakorolhatja olyan működési okokból is, amelyek nem állnak az Air Seychelles ellenőrzése alatt. A VENDÉGET minden esetben haladéktalanul értesíteni kell.

Az alábbi listából kiválaszthatja az autó típusát Mahe & Praslin szigetén:

Privát transzferek (egyirányú)Úti cél Autónként / szolgáltatásonként
 STANDARD Személyautó (Maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 38220 HUF
 PREMIUM Személyautó (maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79440 HUF (BMW X5 SUV vagy PORSCHE Cayenne vagy bármely más luxusautó)
 PREMIUM Privát kisbusz (maximum 5 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe sziget 105840 HUF (Elektromos Mercedes Vito)
 Privát kisbusz (01-06 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva Mahe/Praslin-szigetek 67620 HUF
 Privát kisbusz (01-09 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79380 HUF
 Privát autóbusz (01-22 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 108780 HUF
 Poggyászszállítás: Személygépkocsival történő transzfer esetén 3-nál több poggyászt szállító ügyfelek számára kötelező. Mahe/Praslin Islands 29400 HUF
A poggyászszállítás kötelező a 3-nál több poggyásszal utazó ügyfelek számára. A fent megadott ár maximum 5 darab poggyászra vonatkozik. Az 5 poggyászdarabon felül minden további poggyászdarab után 7060 Ft felárat kell fizetni.

Ezt a fajta transzfert a Cat Cocos Inter Island Boats Ltd. biztosítja.

A kikötői transzfer díjai:

Osztály:MAHE/PRASLIN/MAHE (az árak irányonként értendők)
 Felnőttenként 12 év felett:Gyermekenként 02-11 éves korig inkl:
Turistaosztály (Főfedélzet - a szabad helyek függvényében)26460 HUF14700 HUF
Turistaosztály (Felső fedélzet - a szabad helyek függvényében)29400 HUF17640 HUF
Business osztály35280 HUF20580 HUF
Gyermekpolitika (02 év alatt)Ingyenes, ha a szülőkkel utazik

Feltételek és feltételek:
- A beszállás 30 perccel az indulási idő előtt kezdődik // A beszállókapu 5 perccel az indulás előtt bezár.
- Fenntartjuk a jogot, hogy felülvizsgáljuk árainkat, amennyiben az üzemanyagárak és az állami adók jelentősen emelkednek.
- Azok az ügyfelek, akik lemaradnak a La Digue/Mahe vagy Mahe/La Digue útról, csak a Praslin/Mahe vagy Mahe/Praslin szakaszra használhatják fel a jegyüket. A Praslin és La Digue közötti alternatív transzfereket az ügyfeleknek közvetlenül az adott üzemeltetővel kell rendezniük.

- Poggyászpótlék fizetett ülésenként:
(a) Kísérő poggyász
A Cat Cocos szigeteken turistaosztályon utazó, a Mahe-Praslin vagy Mahe-La Digue szakaszokra érvényes jeggyel rendelkező utasok személyenként 30 kg kísérő poggyászt vihetnek magukkal. A megengedett 30 kg-ot meghaladó többletpoggyászért 1765 Ft-ot kell fizetni kilogrammonként. A Cat Cocos szigeten Business osztályon utazó, a Mahe-Praslin vagy Mahe-La Digue szektorra érvényes jeggyel rendelkező utasok számára személyenként 40 kg kísérőpoggyász megengedett. A megengedett 40 kg-ot meghaladó többletpoggyászért 1765 Ft-ot kell fizetni kilogrammonként.

(b) Kísérő nélküli poggyászok
1765 Ft KG-nként 50 kg-ig // 50 kg felett: 2350 Ft KG-nként

Szobák

Klasszikus lakosztály
Tapasztalja meg a stílus és a nyugalom ideális egyensúlyát az 50 négyzetméteres klasszikus lakosztályokban. A buja smaragdzöld növényzet és a vadon nyugtató hangjai által körülvett lakosztályok mindegyike olyan, mint egy menedékhely. A természetes elemek köré tervezett szobákban franciaágy, pompás erkély, szabadon álló káddal és esőzuhannyal ellátott fürdőszoba, valamint minden olyan kényelmi berendezés található, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát otthon.

Tengerre néző lakosztály
Bámulja végtelenül a csillogó Indiai-óceánt a négy 50 négyzetméteres tengerre néző lakosztály bármelyikéből. A helyi kultúra és történelem előtt tisztelegve ezek a lakosztályok természetes afrikai és indiai ihletésű dekorációval lettek kialakítva, így építészetileg autentikus hangulatot árasztanak. A tengerre néző lakosztályok egy franciaággyal, lenyűgöző erkéllyel és egy szabadon álló káddal és esőzuhannyal ellátott, hívogató fürdőszobával rendelkeznek, és olyan luxust kínálnak, amilyenről eddig csak álmodni tudott.

Szállás leírás

A Dhevatara Beach Hotel Praslin szigetén található, buja erdőkkel és az Indiai-óceánnal körülvett, 5 csillagos butikhotel, tágas szállásokkal és ingyenes Wi-Fi-vel. Kültéri ionizált medencével és wellnessközponttal várja vendégeit.
A Dhevatara Beach Hotel egyénileg kialakított lakosztályai a természet által inspirált, különböző országokból származó, elegáns, kézzel készített bútorokkal rendelkeznek, amelyek nagyon pihentető légkört biztosítanak.
Az eklektikus vízikertre néző, ? la carte étteremben a mediterrán, ázsiai és kreol ízeket felvonultató fúziós konyhát szolgálnak fel. A szabadtéri lounge bárban finom borokat, magas teát és egzotikus koktélokat kínálnak.
A vendégek pihenhetnek a Dhevatara Beach wellnessrészlegében, vagy választhatnak a különböző tevékenységek, például a kenuzás és a búvárkodás közül. Ez a tengerparti butikhotel ingyenes privát parkolót kínál a helyszínen.

A szálloda kialakítása és építészeti jellemzői miatt a szálloda csak 12 éven felüli gyermekek elhelyezésére alkalmas.
Pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Tengerpart

A szálloda közvetlen tengerparti hozzáféréssel rendelkezik.

Tipp

Merüljön el abban a pillanatban, amikor az ég és a tenger találkozik a Dhevatara Beach Hotelben. A csillogó türkizkék víz, a végtelen napbarnított homok és a buja trópusi növényzet közepette, ez a festői szépségű tengerparti menedékhely tíz, egyedileg tervezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek igazán egyedi élményt nyújtanak.

Általános információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár a Seychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz.
Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Látogatói engedélyt a Seychelle-szigetekre való megérkezéskor állítanak ki a nyaralás, üzleti céllal, barátok vagy családtagok meglátogatása céljából érkező utazók számára, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:
1. nem tiltott bevándorló;
2. nem rendelkezik olyan érvényes engedéllyel, amely a Seychelle-szigeteken való tartózkodásra jogosít;
3. rendelkezik a látogatás időtartamára érvényes menettérti jeggyel vagy továbbutazásra jogosító jeggyel;
4. rendelkezik megerősített szállással; és elegendő pénzeszközzel rendelkezik a tartózkodás időtartamára. (legalább 150 USD vagy ennek megfelelő összeg naponta).
5. A Seychelle-szigetekre történő be- és kiutazáskor minden utazónak teljesítenie kell a bevándorlási eljárásokat.
Kérjük, kattintson ide:
https://seychelles.govtas.com/
A Seychelle-szigetekre csak az Egészségügyi Minisztérium írásos engedélyével lehet beutazni, illetve onnan kiutazni.
Igényelje a kötelező egészségügyi utazási engedélyt a Seychelle-szigetekre:
https://seychelles.govtas.com
A Seychelle-szigeteki látogatást megelőzően az egészségügyi követelményekkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.health.gov.sc.

Étkezési rend

A nyugodt vízi kertre néző The Coco Room a Dhevatara ? la carte étterem. A díjnyertes séf, Kevin Rioux zamatos kulináris alkotásokat ötvöz a mediterrán, ázsiai és kreol ízekkel. A helyi fűszernövények és a Dhevatara kertjéből származó, kézzel szedett termékek kombinálásával a The Coco Room étterem a legkifinomultabb ízlésűek számára is kifinomult étkezési élményt nyújt.

Félpanzió: Amuse-bouche, leves vagy előétel, főétel, desszert és vendégenként egy pohár házi bor. Tea, kávé vagy infúzió.
Teljes ellátás: A teljes ellátás felár a menüválasztásos vacsorán kívül magában foglal egy 3 fogásos ala carte ebédet, amely az ebédmenüből választható előételből, főételből és desszertből áll. Vendégenként egy pohár házi bort is tartalmaz.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-12-04 - 2023-12-14 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2023-12-11 - 2023-12-21 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2023-12-18 - 2023-12-28 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2023-12-25 - 2024-01-04 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-01-01 - 2024-01-11 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-01-08 - 2024-01-18 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-01-15 - 2024-01-25 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-01-22 - 2024-02-01 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-01-29 - 2024-02-08 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-02-05 - 2024-02-15 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-02-12 - 2024-02-22 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-02-19 - 2024-02-29 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-02-26 - 2024-03-07 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-03-04 - 2024-03-14 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-03-11 - 2024-03-21 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
2024-03-18 - 2024-03-28 8 éj Suite 2F Reggeli 989.169 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok