Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

El Camino zarándokút Galíciában

Spanyolország, Costa Brava, Santiago de Compostela Útazonosító: 625738
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Leírás

Leírás:

?  Immár 8. éve csoportos zarándoklat 115 km-en
?  Mindenki a saját tempójában haladhat ,,Az Úton"
?  Fakultatív kirándulás a 0 km kőhöz Finisterrába

Ha egyszer elindul az ember a Caminón, utána a szíve egy része mindig Az Úton lesz. Olyan életre szóló élmény ez, melyet soha nem tudunk és nem is akarunk majd elfelejteni.
Prónay Bence - Caminót többször megjárt túravezető

Program:

1. NAP: BUDAPEST - MADRID

Menetrend szerint repülés Madridba. A repülőtérről tömegközlekedéssel jutunk el központi hostel szálláshelyünkre, majd este, és másnap délelőtt belvárosi séta.

2. NAP: MADRID - SARRIA

Vonattal Madridból Sarriába utazunk, ahonnan másnap megkezdjük zarándoktúránkat. Túránk során alberguekben fogunk aludni. Ezek általában 8-40 fős hálótermek, melyekben férfiak és nők együtt alszanak, emeletes ágyakon. Minden szálláson van tusolási, mosakodási lehetőség, férfiaknak, nőknek külön-külön. Továbbá mindenhol biztosítanak wifit, mosó- és szárítógépet is.

3 - 6. NAP: SARRIA - PORTOMARÍN - PALAS DE REI - RIBADISO - PEDROUZO

Reggelente bepakoljuk túrahátizsákjainkat, majd a túravezető hasznos tanácsai után egyénileg indulunk útnak. Naponta 22-26 km gyalogolunk, 200-450 m szintkülönbséggel. Napközben mindenki a saját tempójában haladhat, nem együtt közlekedik a csapat. Mindenki a saját Caminóját élheti meg! Esténként a környék éttermeiben lehet vacsorázni. Első napi szállásunk Portomarínban. Következő napokon árnyékot adó cédrusok, fák és páfrányok szegélyezik utunkat Palas de Rei-től Melidéig, ahol kipróbálhatjuk Galícia nemzeti ételét, a polipot. Ribadiso parányi települése az ezt követő szálláshelyünk. Másnap árnyas fák mentén haladunk a ,,Santiago előszobájának" is nevezett Pedrouzoba.

7. NAP: PEDROUZO - SANTIAGO DE COMPOSTELA

Megkezdjük az utolsó 20 km-t. Santiagóba érve lepakolunk, felfrissítjük magunkat, majd besétálunk a Katedrálishoz. Leírhatatlan érzés ide megérkezni! Részt veszünk a kizárólag a zarándokok számára celebrált misén, mely után megkapjuk az oklevelet, mely igazolja, hogy legyalogoltuk az El Camino utolsó 115 km-ét.

8. NAP: SANTIAGO - FINISTERRA - MUXÍA - ÉZARO

Mai autóbuszos fakultatív kirándulásunk célpontja Finisterra, ahol a Camino 0 km köve is található. A félsziget végén állva, a lábaink előtt a végtelen óceán. Ebédidő Finisterrében, majd Ézaró vízesése és Muxía grandiózus óceánparti sziklái következnek. Késő délután térünk vissza Santiagóba.

9. NAP: SANTIAGO - MADRID - BUDAPEST

Utazás Madridba, lerakjuk csomagunkat, majd bemetrózunk a központba. Sétálunk a mesés Retiro parkban, bemegyünk a Királyi Palotába és a világhírű Prado múzeumba egyaránt. Az esti budapesti járattal térünk haza

Szállás: Zarándokszállásokon

Ellátás: Önellátás+1 reggeli

Közlekedés: Repülővel

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-17 - 2024-09-25 8 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 439.000 Ft Ft/fő, 2 ágyas szoba
2024-10-01 - 2024-10-09 8 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 439.000 Ft Ft/fő, 2 ágyas szoba
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok