Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

SECRETS CAP CANA RESORT & SPA *****

Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana Útazonosító: 634231
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás

 

Leírás

Leírás:

Punta Cana üdülés

Jellemzők

A párok részére ajánlott luxusszálloda Juanillo Beach partján, a porcukor finomságú homokos tengerparton található. A Secrets Cap Cana Resort & Spa az AMR Collection szállodalánc tagjaként tökéletes hátteret biztosít vendégei számára a romantikus vakációhoz és maradandó emlékekhez.

Fekvése

A sziget keleti partján található, mindössze 15 percre a Punta Cana nemzetközi repülőtértől Cap Cana üdülőhelye. Ideális úti cél azon utazók részére, akik a zavartalan tengerparti üdülést részesítik előnyben, különféle vízi sportokkal, szabadtéri tevékenységekkel színesítve.

Szolgáltatások
Strand: Fehérhomokos strand, kristálytiszta türkizkék víz és korallzátony övezi a szállodát. A medencéknél és a strandon napernyő és nyugágy, valamint strandtörölköző biztosított.

Sportok és szórakozás: Nagy méretű kültéri végtelenített hatású medence, 2 szabadtéri masszázsmedence áll a vendégek rendelkezésére. A díjnyertes Pevonia Spa-ban, különböző fiatalító arc- és testkezelések, nyugtató hidroterápia szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást gyönyörű környezetben. Egyes spa szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe. Vízi aerobik órák és merülő tanfolyam előzetes bejelentkezéssel látogatható.

Gasztronómia és éttermek: A romantikus élményekhez finom ételek is járnak. Kényeztesse magát és párját a nemzetközi konyha széles választékával! A szálloda hét á la carte étterme és büfé étterme mellett egy grill étterem, kávézó és hat bár várja. Ha nem vágyik társaságra, a vacsorát a tengerparton, is elköltheti kedvesével, mesébe illő környezetben.

Az aktuális járványügyi előírások befolyásolhatják a szállodák egyes szolgáltatásainak, létesítményeinek igénybevételét, melyek a járványügyi helyzettől függően előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a sargasso vagyis tengeri fű áprilistól októberig a tengerpartokon megjelenő hínár vagy moszat, melyet a tengervíz hullámai sodornak a partra. Az időjárástól függően április előtt és október után is észlelhető. A szállodák folyamatosan, nagy erőkkel takarítják a partokat.

Szállás:

Junior suite tropical view



A Secrets Cap Cana kifinomult karibi stílusú dekorációt kínál mind a 457 lakosztályában, 24 órás szobaszervízzel és concierge szolgáltatással. Minden lakosztályban berendezett balkon vagy terasz biztosítja a kikapcsolódást. Fürdőszobái masszázskáddal és esőztető zuhannyal felszereltek. A minibárt naponta feltöltik, a wifi ingyenesen vehető igénybe. Felár ellenében tengerre néző lakosztályok, bungalók és swim out lakosztályok foglalhatók.

Az egyes szobakategóriákon belül a berendezés eltérő lehet, a képek tájékoztató jellegűek.

A szálloda korlátozott számban rendelkezik akadálymentesített szobákkal mozgáskorlátozott utazók számára, melyek előzetes lekérésre foglalhatók, egy időben az akadálymentes transzferszolgáltatással. Megrendeléskor külföldi partnereink tájékoztatást és orvosi igazolást kérhetnek az utas fizikai állapotáról a megfelelő szállodai szoba, illetve transzfer szolgáltatás lefoglalása érdekében. Az akadálymentes szobatípust és transzferszolgáltatást partnereink visszaigazolását követően tudjuk garantálni.


 

Ellátás

all inclusive



Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snack ételek az éttermekben, bárokban. Alkoholos és alkoholmentes italok széles választékban fogyaszthatóak a nap folyamán.

Szolgáltatások:


Fakultatív programok


A fakultatív programok a helyszínen fizetendők.


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Punta Cana - Budapest útvonalon turista osztályon átszállással
    a januári és februári indulású időpontoknál Bécs - Punta Cana - Bécs útvonalon turista osztályon kanadai átszállással (ezeknél az indulásoknál eTA utazási engedély kiváltása szükséges).
    Az utazás tartalmaz 1 db utastérbe vihető kézipoggyászt és 1 db 23 kg-os feladott poggyászt.

  • kiválasztott időponttól függően 10 vagy 14 éjszakai szállás kétágyas szobában

  • all inclusive ellátás

  • retúr repülőtéri transzfer légkondicionált autóbusszal

  • magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen

    A repülőhelyekre a konkrét időpontokban a minimum létszám 10 fő.

    A szabadon választott időpontokban a repülőjegy és a szálloda lekéréssel foglalható, és a visszaigazolást követően válik véglegessé a foglalás. A részvételi díj irányár, mely a rendelkezésre álló szabad kapacitás függvényében változhat.

Az ár nem tartalmazza:


  • útlemondási biztosítás

  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

  • eTA engedély (a januári és februári indulású időpontoknál szükséges; az irodánkban történő ügyintézés díja 10 000 Ft/fő)

  • fakultatív programok magyar nyelven (helyben fizetendő)
    ? Samana kirándulás
    ? Santo Domingo és Altos de Chavon
    ? Saona kirándulás
    ? Macao - Cap Cana kirándulás

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-23 - 2024-11-03 11 éj Junior suite All inclusive 1.549.000 Ft Ft/fő, Junior suite, All inclusive, 2 felnőtt
2025-01-28 - 2025-02-08 11 éj Junior suite All inclusive 1.899.000 Ft Ft/fő, Junior suite, All inclusive, 2 felnőtt
2025-02-18 - 2025-03-01 11 éj Junior suite All inclusive 2.239.000 Ft Ft/fő, Junior suite, All inclusive, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok