Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

SZILVESZTER BARCELONÁBAN ****

Spanyolország, Barcelona, Barcelona Útazonosító: 640604
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás helyi magyar idegenvezetéssel

Köszöntse az új esztendőt a tündöklő katalán metropoliszban, Barcelonában! A város megszámlálhatatlan látnivalót tartogat. A középkori, gótikus városközpont páratlanul gazdag építészeti öröksége, Gaudí organikus-mesebeli épületei, a Rambla lüktetése és vidáman nyüzsgő bárjai, a hangulatos éttermekből kiszűrődő zene, a mindig kellemes éghajlat és az elképesztő spanyol gasztronómia mind arra inspirál, hogy szilveszterkor is belevessük magunkat a város forgatagába. Tartson velünk és szerezzen felejthetetlen élményeket Spanyolország szívében!

1. nap

Elutazás repülőgéppel Budapestről Barcelonába. Az érkezést követően találkozás a helyi idegenvezetővel. Városnézés a katalán fővárosban: a belvárosban a Ciutadella Park, a Diadalív, a Santa Maria del Mar templom, a Via Laietana a római eredetű, középkorban is használt városfalakkal, majd a Gótikus negyed, a Nagy Királyi Palota, a Szent Kereszt és Szent Eulália székesegyház, a Generalitat és Városháza gótikus palotája. A programot a Kolumbusz emlékmű, a híres Ramblas megtekintése zárja.

2. nap

Fakultatív programlehetőség: Gaudí Barcelonája - egész napos városnézés. A Világörökség egyik legismertebb barcelonai nevezetessége, a Sagrada Familia (Szent Család bazilika) megtekintése. A 2010-ben XVI. Benedek pápa által bazilika rangra emelt templom, elkészültét követően a világ egyik legnagyobb bazilikája lesz. A Carmel-dombon folytatódik az út, ahol Gaudí másik világhíres alkotása, a Világörökség részét képező Güell Park található. A városnézés folytatása a belvárosban, a Paseo de Gracián, ahol a remek modernista épületek között Gaudí további két világhírű alkotása, a Casa Batlló (a Csontok háza) és a Casa Mil? (La Pedrera - a Kőbánya) megtekintése kívülről, majd rövid szabadidő.

3. nap

Szabadprogram egyénileg, pompás ízek és színes élmények várják a La Boqueria piacon Barcelona szívében. Az első standokat az 1200-as években állították itt fel a város környéki farmerek, akik a Rambla utcáin árusították termékeiket. Napjainkban a tengeri herkentyűk, gyümölcsök, zöldségek, sonkák és péksütemények kavalkádja várja a látogatót, minden érzékszervére hatva. Az elárusítók kórusa keveredik a borospoharak koccanásával, a mediterrán fűszerek illata a katalán kolbásszal. Kóstoljon csokoládét, vagy olívabogyót. Fakultatív programlehetőség: félnapos autóbuszos kirándulás Montserratba, a lenyűgöző szépségű, sziklatömbön fekvő montserrati bencés kolostorhoz, amely a keresztény világ egyik legősibb Mária kegyhelye. Katalónia patrónája, a Moreneta (Fekete Madonna), a bazilikában látogatható. Siklóval lehet feljutni a Sant Joan-csúcshoz, ahonnan páratlan panoráma tárul a látogatók elé.

Este szilveszteri vacsora az Olimpiai Kikötőben lévő nagyszerű étteremben.

4. nap

Pihenés, szabadprogram.

5. nap

Reggeli a szállodában. Még néhány óra szabadidő áll rendelkezésükre Európa egyik legszebb fekvésű városában, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer a repülőtérre a kora délutáni órákban. Hazautazás Budapestre a menetrend szerint.

Minimum létszám: 20 fő

Az utazás menetrendje és a légitársaság, a szállodák azonos kategórián belül, valamint a programok sorrendje változhat.

Szállás:

4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos Barcelona városi szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon, 1 db fedélzeti poggyásszal

  • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos Barcelona városi szálloda kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • repülőtéri transzferek

  • félnapos városnézés

  • helyi magyarul beszélő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • borravalók

  • fakultatív programok

    - Gaudí Barcelonája
    - Montserrat
    - Szilveszteri vacsora

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-29 - 2025-01-02 4 éj Kétágyas standard szoba Reggeli 449.000 Ft Ft/fő, Kétágyas standard szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok