Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2023

magyar idegenvezetővel

Részletek

Őszi szünet New Yorkban - Csoportos városlátogatás 2023

Amerikai Egyesült Államok, New York, New York Útazonosító: 221257
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Városlátogatás
Leírás

Csoportos városlátogatás

New York izgalmas városát mindenkinek látnia kell! Fedezzék fel idegenvezetőnkkel a legfontosabb látnivalókat és a szabadidők során alakítsák a programot a saját ízlésük, érdeklődésük szerint!

 

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 24 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt:12 000 Ft/fő

 
Dátum: 2023. október 19-24.
Időtartam:
6 nap / 4 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 10 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodában
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő
 

Őszi szünet New Yorkban ajánlatunk programleírása

1. nap: utazás New Yorkba

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, utazás amszterdami átszállással New Yorkba, érkezés a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás New Yorkban (4 éj).

 

2. nap: New York

A mai napon megkezdjük az ismerkedést New York látnivalóival, a félnapos panoráma városnézés során felfedezhetjük a filmekből már jól ismert helyszíneket, mint a Times Square, az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Flatiron Building, a St. Patrick székesegyház, a Grand Central vasútállomás és a Central Park. Délután szabad program New Yorkban, sétáljanak egyet a Times Square környékén vagy fedezzék fel a High Line-t, az egykori magasvasút pályája mentén kialakított parkot. Fakultatív programlehetőség: csodálják meg New York esti fényeit egy felejthetetlen hajókirándulás során!

 

3. nap: New York

Tovább folytatjuk a buszos városnézést New Yorkban, ma Manhattan déli részével ismerkedünk, itt találhatóak Chinatown, Little Italy, és Greenwich Village városrészek és a városi pénzügyi központja, a Wall Street és az egykori World Trade Center környéke. Rövid látogatást teszünk Brooklynban, ahol a tipikus 19. századi, barna homokkőből épült lakóépületeket is láthatjuk. A városnézés után utasaink visszatérhetnek a szállodába busszal, vagy fakultatív program keretén belül felfedezhetik a 9/11 Memorial emlékhelyet és a hozzá tartozó múzeumot, majd a One World Observatory kilátóból megcsodálhatják a városra nyíló 360 fokos panorámát! Visszautazás a szállodába tömegközlekedéssel, idegenvezetőnk kíséretében.

 

4. nap: New York

Ezt a napot mindenki kedve szerint tölti New Yorkban! Sétáljanak egy nagyot a Central Parkban, látogassanak el az Empire State Building vagy a Rockefeller Center kilátójába vagy a város híres múzeumaiba, vagy szenteljék az egész napot a vásárlásnak!

Fakultatív programlehetőség: Délelőtt kirándulás komppal New York jelképéhez, a Szabadság-szoborhoz, a Liberty szigetre. A szálloda és a kikötő között tömegközlekedéssel utazunk, a csoport idegenvezetőjének kíséretében.

 

5. nap: New York

Délelőtt még használják ki az utolsó szabad órákat New Yorkban! Kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás Párizsba, éjszaka a repülőn.

 

6. nap: hazaérkezés

A délelőtti órákban továbbutazás Párizsból Budapestre.

 

A programok sorrendje változhat.

 
 
Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív kirándulás a Szabadság-szoborhoz és Ellis Island szigetére magyar csoportkísérővel
24900
New York esti fényei hajókirándulás
26900
9/11 Memorial&Museum és One World Observatory látogatás magyar csoportkísérővel
44900
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           549 900               2                      1 099 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               155 000               2                          310 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                      1 409 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő, szállás 4 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 40 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 260 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 519 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 499 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

· Fakultatív kirándulás: New York esti fényei hajókirándulás: 26 900 Ft/fő (a részvételi díj tartalmazza a hajókirándulás díját, a kikötőt rövid sétával érhetik el utasaink a szállodától, a hajón italok és ételek vásárolhatók külön díj ellenében)

· Fakultatív program: 9/11 Memorial&Museum és One World Observatory látogatás magyar csoportkísérővel: 44 900 Ft/fő minimum 10 fő jelentkezése esetén (a részvételi díj tartalmazza a belépőket de a helyi közlekedés díja a helyszínen fizetendő)

· Fakultatív kirándulás a Szabadság-szoborhoz és Ellis Island szigetére magyar csoportkísérővel: 24 900 Ft/fő (a részvételi díj tartalmazza a hajójegyet, de a helyi közlekedés díja a helyszínen fizetendő)

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 24 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 12 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-10-19 - 2023-10-24 4 éj 2 ágyas szoba, előfoglalási akció! Reggeli 525.900 Ft Ft/fő 07.19-ig érvényes ár
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok