Kirándulás a Dunán magyar idegenvezetővel: Budapest - Passau - Linz - Bécs - Budapest

Időpont: 2020-07-15, Folyami hajóutak, Folyami hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

2 ágyas szoba 3 éj 184900.00 Ft/fő

Leírás

KIRÁNDULÁS A DUNÁN MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL
BUDAPEST - PASSAU- LINZ - BÉCS - BUDAPEST

Indulási időpontok:
2020. július 15 - 18.

MS Kaiserin Elisabeth II.
MS Kaiserin Elisabeth II. osztrák 600 kirándulóhajó, 2 bárral, 1 étteremmel, klímatizált alsó szinttel, a felső fedélzet szélfogóval ellátott napozóágyakkal asztalokkal berendezett

PROGRAM:

1. nap
 
09:00  Indulás Budapestről Passauba autóbusszal, útközben rövid pihenőkkel.
Érkezés Passauba a késő délutáni órákban a szállodába. A szobák elfoglalása. Késő délután gyalogos városnézés Passauban.
Vacsora a szállodában.

2.nap
   

Reggeli után buszos városnézés Passauban, majd délután transzfer a kikötőbe.
13:30 felszállás az MS Kaiserin Elizabeth II. kirándulóhajóra.
Kétfogásos üdvözlő ebéd a hajón.
15:30 – 16:30 - Engelhartszell - Érkezés után a rokokó stílusban épült trappista templom meglátogatása.
17:30 – 18:00 - Obermühl - A kikötőben fúvószenekarral várják a hajó utasait egy kis uzsonnára. Megkóstolhatják a híres helyi mustot (főleg körtéből, szőlőből és más gyümölcsökből készült könnyű fehérbor) és frissen sütött bajor kenyeret sóval meghintve. Indulás Linz felé. Négyfogásos vacsora a hajón. Kb 21:00 - Linz - Érkezés Linzbe, majd transzfer a szállodába.

3. nap
   

Reggeli a szállodában, utána transzfer a hajóhoz.
08:30 - Hajóraszállás Linzben. Az úton Grein felé a hajóból láthatják többek között Enns-t, Ausztria legrégebbi városát.
11:25 – 15:55 Érkezés Greinbe, majd busszal utazunk tovább Melk városába, ahol meglátogatják a kolostort és a múzeumot.
17:25-18:45 - Dürnstein - Kikötés után séta a városban, a híres zöld veltelini bor hazájában, ahol megtekinthetik az impozáns apátsági templomot, Ausztria egyik legszebb barokk építményét (belépő: 3,5-6 euró).
Hajózás tovább, majd négyfogásos kapitányi vacsora.  Vacsora után kb. 21:00-kor Tulln-nál elhagyjuk a hajót és buszunkkal indulunk bécsi szálláshelyünkre. Kb. 22:00 érkezés Bécsbe a szállodába forgalomtól függően.

4. nap
   

Reggeli a szállodában, majd buszos városnézés Bécsben. A délelőtt folyamán látogatás az impozáns schönbrunni kastélyhoz, ahol egy bemutató alatt ellessük az eredeti osztrák almás rétes készítésének rejtelmeit. A császári recept birtokában egy frissen sült „Apfelstrudel” és egy csésze kávé, tea vagy forrócsokoládé mellett igazi almás rétes függőkké válhatunk!
Rövid szabadidő a kastélykertben, majd busszal visszautazunk Bécs belvárosába, ahol szabadprogram keretében egyénileg barangolhatunk Ausztria fővárosában.

Indulás Budapestre autóbusszal délutáni órákban (kb 16:00). Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Részvételi díj tartalmazza:
Budapest – Passau, Bécs – Budapest útvonalon utazást autóbusszal, egy éjszaka szállást Passauban vacsorával és reggelivel, egy éjszaka szállást Linzben reggelivel, egy éjszaka szállást Bécsben reggelivel 3*-os szállodákban, két napos hajókirándulást Passau – Bécs útvonalon a programban megadott étkezéssekkel, transzfereket a kikötő és szálloda között, belépőt a melki apátságba, bécsi almás rétes bemutatót kóstolással és magyar idegenvezetést az út során.

Részvételi díj nem tartalmazza:
Felmerülő belépők díja kb. 25 EUR/fő, személyes költségeket, kirándulóhajón és szállodákban az italfogyasztást, sztornóbiztosítást 1,7%, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást 500,-Ft/fő-től/nap

Egyágyas felár 31.000 Ft
Gyermekár pótágyon 6 éves korig 59.000 Ft
Gyermek ár pótágyon 6-15 éves korig 129.000 Ft

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

További érintett desztinációk: Hajóutak - Folyami hajóutak - Folyami hajóutak » Németország - Bajorország - Passau » Ausztria - Bécs és környéke - Bécs
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás