Szilveszteri pihenés és körutazás Thaiföldön - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Időpont: 2020-12-27, Hua Hin, Hua Hin
Kategória: Időtartam: Ár:

2 ágyas szoba 8 éj 489900.00 Ft/fő

Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Köszöntse az új évet Thaiföld egzotikus tengerpartján, majd ismerje meg az egykori és a jelenlegi fővárost, élvezze a csodás természeti környezetet az Erawan Nemzeti Parkban és a híres Kwai-folyón!

 

Jelentkezés lezárva.

 

Dátum: 2020. december 27.-2021. január 6.

Időtartam: 11 nap / 8 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 12 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: reggeli, 3 vacsora

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

Szilveszteri pihenés és körutazás Thaiföldön ajánlatunk programleírása

1-2. nap: Hua Hin/Cha Am

Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban, utazás isztambuli átszállással Bangkokba, érkezés helyi idő szerint másnap délelőtt, transzfer a tengerparti szállodába Hua Hin/Cha Am környékén (5 éj).

 

3-6. nap: Hua Hin/Cha Am

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton, fakultatív programok. Szilveszter este közös gálavacsora a szállodában.

 

7. nap: Damnoen Saduak úszópiac, Kanchanaburi - Kwai-folyó

Kora reggel indulás Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szálunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd utazás Kanchanaburiba, a burmai határ közelébe. Látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a helyi piacon. Utazás busszal majd hajóval a mesés természeti környezetben, a sűrű dzsungellel borított hegyek között kanyargó Kwai-folyóra épült különleges bungalókhoz, ami a szállásunk lesz az éjszakára. Vacsora és szállás a Kwai-folyón.

 

8. nap: Erawan Nemzeti Park, Ayutthaya

Délelőtt látogatás a közeli Mon törzsi faluban, majd az Erawan Nemzeti Park következik, szabad idő és fürdési lehetőség a vízesésnél. Délután transzfer Ayutthaya városába (1 éj).

 

9. nap: Ayutthaya, Bangkok

Délelőtt ismerkedés Ayutthayával, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárossal. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Délután visszautazás Bangkokba, útközben látogatás a Bang Pa In nyári palotánál. Bejelentkezés a bangkoki szállodába, majd este kellemes vacsorát fogyasztunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között. Szállás Bangkokban (2 éj).

 

10-11. nap: Bangkok

Reggeli után látogatás a híres Királyi Palotában a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba, ahol a helyiek életét figyelhetjük meg cölöpökre épült faházaikban. Visszatérés a szállodába, felfrissülés a hazaút előtt. Koraeste transzfer a repülőtérre, elutazás isztambuli átszállással, érkezés Budapestre a másnap reggeli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 8 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 149 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő), utasbiztosítás.
félpanzió felára a tengerparton (3 vacsora): 22 000 Ft/fő
További érintett desztinációk: Thaiföld - Hua Hin - Hua Hin » Thaiföld - Körutazás Thaiföldön - Körutazás Thaiföldön
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás