Barcelonai kiruccanás

Időpont: 2020-08-23, Barcelona, Barcelona
Kategória: Időtartam: Ár:

2 ágyas szoba 2 éj 87000.00 Ft/fő, 2 ágyas szoba

Leírás

Leírás:

?  Bp. - Barcelona - Bp. útvonalon repülés
?  Séta, városnézés a mediterrán városban
?  Helyszínen közlekedés metróval és gyalog

"Barcelona változatosságával egyik másik város sem vetekedhet.A gótikus negyed történelmi épületeitől mindössze pár perc a Sagrada Família grandiózus épülete és a tengerpart is."
Prónay Bence - 11 éve spanyol utak idegenvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - BARCELONA

A reggeli órákban egyénileg repülés Budapestről Barcelonába, ahol a repülőtéren várja a csoportot az idegenvezető. Megérkezés után metróval transzfer a belvárosi szállodába. Elhelyezzük a csomagszobában a táskáinkat és megkezdjük városnézésünket. Bemegyünk a központba, ahol első látványos­ságunk a Katalónia tér, melynek közelében kezdődik a Gótikus negyed. Ennek egyik legszebb épülete a Szt. Eulália katedrá­lis. Ezt követi a Királyok tere, majd a Ramblas, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg. Ebédre válogat­hatunk a világhírű Boquería piac éttermei közül, majd lesétá­lunk a tengerpartra, ahol Kolumbusz szobra köszönt minket. Városnézésünk után szabadprogram a belvárosban. Egy különle­geséggel szeretnénk még vonzóbbá tenni az utat. Katalógusunk megjelenésekor még nem ismert a spanyol labdarugó bajnok­ság sorsolása, de elképzelhető, hogy az FC Barcelona csapata otthon játszik ezen a napon. Megfelelő időpont esetén irodánk meccslátogatást szervez. Ha érdekli a mérkőzés, az útra történő jelentkezéskor, kérjük jelezze jegyigényét is, melyet a szabad helyek függvényében igyekszünk kielégíteni. (Várhatóan július második felében hozzák nyilvánosságra a sorsolást.) Szállás Barcelonában.

2. NAP: BARCELONA

Reggeli után elmegyünk a város fölé magasodó Montjuic hegyre. Itt található az Olimpiai stadion, és lenyűgöző rálá­tás van a belvárosra. Ezt követően Antoni Gaudí legszebb alko­tásait tekintjük meg. A grandiózus Sagrada Família Bazilikát és a különc Güell Parkot. A két mestermunkát belülről is meg lehet csodálni. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet plusz­ban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket, a nagy igény miatt, előre meg kell rendelnünk. ,,Gaudí mestermunkák belülről" (2 belépő + 1 köte­lező helyi idegenvezető): 30 EUR. A nap fennmaradó részé­ben van lehetőség egyénileg sétálni a városban, de ha valaki akar, akkor múzeumba is tud menni: pl. Picasso Múzeum, Tengerészeti Múzeum vagy a tenger élővilágát bemutató Aquarium. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: BARCELONA - BUDAPEST

 

Ezen a napon az idegenvezető azokkal megy, akik szeretnék megtekinteni az FC Barcelona labdarugó csapatának stadion­ját és relikviáit (belépő). A Camp Nou-hoz metróval megyünk ki. Megtekinthető a stadion, a sok kupa, a pálya és az öltözők is. Programunk után visszamegyünk a belvárosba és a repülőtérre történő utazásig szabadprogram. Aki nem jön a stadion túrára, annak javasolt a skanzen jellegű ,,Spanyol falu", vagy a Katalán Múzeum megtekintése. Délután felvesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülőtérre és hazaindu­lás. Érkezés a Liszt Ferenc Repülőtérre a késő esti órákban.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

További érintett desztinációk: Spanyolország - Barcelona - Barcelona
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás