Kelet-Mediterrán Kincsek Nyomában Húsvétkor

Időpont: 2021-03-27, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
Kategória: Időtartam: Ár:

Belső Bella kabin 9 éj 359817.00 Ft/fő, Belső Bella kabin, Budapest

Belső Fantastica kabin 9 éj 397017.00 Ft/fő, Belső Fantastica kabin, Budapest

Ablakos Bella kabin 9 éj 443517.00 Ft/fő, Ablakos Bella kabin, Budapest

Ablakos Fantastica kabin 9 éj 480717.00 Ft/fő, Ablakos Fantastica kabin, Budapest

Balkonos Fantastica kabin 9 éj 555117.00 Ft/fő, Balkonos Fantastica kabin, Budapest

Leírás
A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Út leírás:

1. nap ? Budapest

Elutazás autóbusszal Budapestről az esti órákban.

2. nap - Trieszt

Megérkezést követően beszállás a hajóba és az esti órákban kihajózás Katakolon irányába.

3. nap ? Tengeren

Ezt a napot a tengeren töltjük, mely során pihenthetünk vagy felfedezhetjük a 9 éjszakán át otthonunként szolgáló úszó szálloda sok-sok szolgáltatásának valamelyikét.

4. nap ? Katakolon

A dél-görögországi kis falu, Katakolon a Peloponnészoszi-félsziget nyugati partvonalán fekszik. Turisztikai jelentőségét az adja, hogy nem messze található tőle az ókori olimpiai játékok szülőhelye, Olympia.

5. nap ? Kusadasi

Kusadasi-t az Égei-tenger egyik legvonzóbb városaként tartják számon, mely vibráló és nyüzsgő központjával, számos történelmi látnivalójával, illetőleg csodás és kristálytiszta tengerpartjaival vonzza a turistákat. Innen könnyen megközelíthető Iónia egykoron legfontosabb metropolisza Epheszosz.

6. nap ? Isztambul

15 milliós lakosságával Európa legnépesebb városa. Törökország kulturális, művészeti és gazdasági központja, mely 1923-ig az ország fővárosát is adta. A város a Boszporusz és a Márvány-tenger két oldalán terül el, s területileg ugyan csak kisebb része van Európában, mégis európai városnak tartják. Különleges fekvése, római kori, bizánci és oszmán építészeti emlékei, valamint a múzeumaiban és palotáiban fellelhető művészi alkotások révén a turisták kedvelt úticéljává vált.

7. nap ? Tengeren

Ezt a napot ismét a tengeren töltjük.

8. nap ? Pireusz

Athéntól dél-nyugatra található kikötőváros az Attikai-félsziget szélén helyezkedik el. Ma a Földközi-tenger egyik legforgalmasabb kikötője és már az ókori Athénnak is kikötőjeként szolgált, melyet a város 1834-es újra alapításakor is ugyanezen célra szemeltek ki.

9. nap ? Korfu

Korfu, vagy ahogy a görögök nevezik, Kerkyra, Görögország és a Jón-tengeri szigetcsoport legészakibb szigete, Albániától mindössze 2,5 km-re terül el. A ?smaragd sziget? nevet dús, örökzöld növényzetének köszönheti, amely ciprusfélékkel, olajfákkal, változatos színekben pompázó vadvirágokkal, citrom és narancsfákkal kápráztatja el látogatóit. Természeti szépségének, mediterrán klímájának, gyönyörű homokos és sziklás tengerpartjainak, illetve a helyiek vendégszeretetének köszönhetően turisták ezreit ejti rabul.

10. nap ? Bari

Szűk utcácskák, mesés terek, hangulatos kávézók, az olasz konyha remekei. Egyszóval az olasz hangulat kedvelőinek nagyszerű élményeket tartogat a Dél-olasz kikötőváros. De innen például olyan kincseket érő látnivalók érhetők el, mint a Világörökség részét képező Alberobello látványos épületei, a trullik vagy Polignano a Mare kicsi, de annál csodálatosabb partja.

11. nap ? Trieszt ? Budapest

Visszaérkezés Triesztbe, majd a kiszállást követően a délelőtti órákban autóbusszal visszaindulás Budapestre.

További érintett desztinációk: Hajóutak - Földközi-tengeri hajóutak - Kelet-Mediterrán hajóutak
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás