Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Csoportos hajóút - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 477238
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

 MSC Splendida - Indulás: 2020.09.27. Budapestről - 100 EUR/felnőtt extra kedvezményt 07.31-ig

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)

Program:

1.nap: Budapest - Genova:
Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország:
Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

4.nap: Malaga, Spanyolország: A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából.

Érkezés a kikötőbe 10:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

5.nap: Casablanca, Marokkó: A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren:
Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

7.nap: Lisszabon, Portugália:
Lisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

9.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

11.nap: Genova - Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

 

MSC Splendida

Élje meg álmait elegánsan és stílusosan!

Jöjjön velünk az elegáns MSC Splendida fedélzetére, mely elrepíti Önöket a világ legnépszerűbb kikötőibe, amellett hogy már a hajó maga egy csodálatos élmény.

A hajó élőzenével és különleges, gourmet fogásokban gazdag kínálattal rendelkező bárokkal, éttermekkel várja Önöket, az autentikus mediterrán specialitásoktól kezdve egészen a lángoló Tex-Mex-ig. Az este még tökéletesebbé varázsolásáról a világklasszis műsorokat bemutató The Strand színház, a Royal Palm Casino, vagy a Club 33 Disco gondoskodik.
Ezen kívül sportolási lehetőségek széles választéka várja Önöket a fedélzeten: négy medence, egy futópálya, egy squash pálya, és egy ultramodern fitness terem.

Az edzés után kipihenhetik magukat az MSC Aurea Spa-ban egy balinéz masszázs, thalasso terápia vagy kényeztető szépészeti kezelések alkalmával, vagy akár a török fürdőben, szaunában, szoláriumban ellazulva.

Vagy adja át magát a nyugalomnak, élvezze a napfürdőt a Top 18 Napfényteraszon, ahonnét csodálatos kilátás tárul Önök elé a tengerre. Vegye igénybe a Spa részleg különleges szolgáltatásait, válasszon a bár kínálataiból.

Helyezze magát kényelembe a hajó legelső részében, ahol az exkluzív MSC Yacht Club található, egy luxus hajó a hajóban, mely 71 pompás lakosztállyal, egy saját recepcióval és 24 órás komornyik szolgálattal, privát lounge-al, medencével és bárral várja Önt.

Ilyen és ehhez hasonló sokszínűségek által, az MSC Splendida utasainak minden korosztálya számára, minden nap egy felfedező utazást rejt magában.

 

Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Belső kabin, Fantastica kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Részvételi díj tartalmazza

Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, a kikötői illetéket (kb. 160 EUR/fő).

Részvételi díj nem tartalmazza

Az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11;12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok