Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

7 ÉJ A VARÁZSLATOS DUBAIBAN KÖZVETLEN JÁRATTAL

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 488443
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Leírás

Dubai talán a világ legdinamikusabban fejlődő városa, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkellemesebb időtöltést.

Az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városa Dubai, egy igazi multikulturális színtér, amely egyszerre tükrözi az arab hagyományokat és a XXI. század modern technikai vívmányait. A város gazdasága mára leginkább a turizmusra épül, éppen ezért mindent meg is tesznek, hogy idecsalogassák a látogatókat.A Perzsa-öböl déli partján, az Arab-félszigeten fekvő város legismertebb épülete, egyben a világon jelenleg a legmagasabb felhőkarcoló, a Burdzs Kalifa, amelyet 2010 januárjában adtak át. A Burdzs al-Arab pedig a világ első hétcsillagos szállodája.

Rengeteg bevásárlóközpontot tartogat számunkra a város (például a BurJuman), de a bazár hangulatú piacokat (soukokat) is érdemes felfedezni. A helyi plázák nem is hasonlíthatók európai társaikhoz, hiszen például a Mall of the Emirates mesterséges sípályával áll a kalandvágyó vásárlók rendelkezésére. Hogy a nyaralás alatt mindent megtekinthessünk amit szeretnénk, érdemes autót bérelni, hiszen így akár a sivatagba is eljuthatunk, ha egy kicsit elvágyódnánk a város nyüzsgő forgatagából.

Dubai további különlegességei közé tartoznak a mesterségesen kialakított szigetek, amelyek közül a legismertebb talán a Dzsumeira Pálma. Szállodáikkal elsősorban a turistákat célozzák meg, ezért bármelyiket válasszuk is, a tökéletes luxus kikapcsolódás garantált.

 

Szállás: Cassells Al Barsha Hotel

A szálloda Dubai szívében, a közkedvelt Al Barsha negyedben található. A Mall of the Emirates bevásárlóközpont 10 perc sétára helyezkedik el a hotel épületétől. Dubai fő bevásárló negyedei könnyen megközelíthetők. Szállodától 2 perc sétára található a metróállomás, így könnyedén eljuthatunk a felhőkarcolókkal és jachtokkal teli Marina negyedbe, illetve a világ legnagyobb plázájához a Dubai Mall-hoz vagy a világ legmagasabb épületéhez Burj Khalifa-hoz is.

A légkondicionált szobák elegánsan berendezettek, található bennük, Tv, minibár, széf. A fürdőszobákban kád, fürdőköpeny és papucs található. A szobaszerviz szolgáltatásai a nap 24 órájában igénybe vehetők. A tetőteraszon lévő medence és pezsgőfürdő biztosít kellemes felfrissülést. A közös helyiségekben ingyenes a Wi-fi szolgáltatás. A szálloda ingyenes transzfert biztosít a szállodától a tengerpartra.

Az ár tartalmazza:

Retúr repülőjegy Budapest-Dubai-Budapest útvonalon közvetlen járatával
Reptéri illeték
Személyenként 1 db kisméretű kézipoggyász (40x20x30 cm)
7 éjszaka szállás standard kétágyas szobában
Reggelis ellátás


Az ár nem tartalmazza:

Kérhető, de nem kötelező:
20 kg-os feladandó poggyász: 35.000 ft/db (oda-vissza összesen)
Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 5.500 ft-tól/fő/irány
Retúr reptéri transzfer: 14.900 Ft/fő
Utasbiztosítás
1 ágyas felár külön lekérés alapján

 

 

Hasznos információk
A beutazáshoz 1 db negatív PCR teszt szükséges. Leszállás után ingyenesen újra tesztelik az utasokat, melynek az eredményéig a szállodában kell maradni (kb. másnap kora délutánig), addig a szállodai szolgáltatások használhatóak.

2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe.

A hivatalos fizetőeszköz a dirham (UAE Dirhams/AED vagy Drs)
1 AED = kb. 70 Ft. A legtöbb hitelkártya (Visa, Mastercard, American Express) széles körben elfogadott, pénz automaták a legtöbb hotelben és bevásárlóközpontban találhatóak. Dollárt érdemes magunkkal vinni, mert annak kötött az árfolyama 1 USD=3,65 AED.

Időeltolódás: a téli időszámítás idején (október végétől március végéig) a magyar időhöz képest: +3 óra a nyári időszámítás idején +2 óra

Repülési idő: kb. 6 óra

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok