MESÉS NAPOK A LENYŰGÖZŐ SANTORININ

Időpont: 2021-08-06, Santorini sziget, Santorini
Kategória: Időtartam: Ár:

kétágyas standard szoba 3 éj 191450.00 Ft/fő

Leírás

Fira mára Szantoríni turisztikai központjává nőtte ki magát. A turistákat szállító hajók nagy többségben Fíra lábánál kötnek ki, ahonnan felvonóval, gyalogosan vagy szamár- és öszvérháton lehet feljutni a városba 600 lépcsőfok megmászása után. A főváros bővelkedik jobbnál jobb éttermekben, szállodákban, a legolcsóbbtól a luxus kategóriáig. A város tengerpart felett elhelyezkedő ívén számos görög étterem, tavernák sorakoznak. A Szantorínin látható naplementék híresen szépek, melyek a Fírától mintegy tíz kilométerre fekvő Oiából figyelhetők meg a legjobban.

A város építészete jellegzetes görög mintát mutat. A jellegzetes házak, az üpószkafák fehérre meszelt fallal és kék kupolával, kék ajtóval és kék ablakkeretekkel mind vulkanikus kőzetből épültek. A város építészetében azonban velencei stílus is megfigyelhető, ami jelen van az egész szigeten. A velencei építészeti stílust Itáliából érkező keresztények honosították még meg a szigeten a középkorban.

 

Szállás:

Milos Villas Hotel
Main Street, Fíra, 84700, Görögország

 

A Milos Villas Hotel rendkívül csendes helyen, ugyanakkor Fíra központjától mindössze 800 méterre várja vendégeit. A hangulatos és barátságos szálláshely kilátást nyújt az Égei-tengerre.

Az úszómedence melletti kükladikus komplexumban egy eredeti szélmalom is helyet kapott, melynek teraszáról Santorini egész szigete belátható. A szálláshelyen pezsgőfürdőzésre és grillezésre is lehetőség nyílik.

A modern és kényelmes szállásegységek többek között hűtőszekrénnyel és műholdas tévével rendelkeznek. Néhányhoz tengerre néző erkély is tartozik.

Az internethasználat a komplexum egész területén ingyenes.

További érintett desztinációk: Görögország - Santorini sziget - Santorini
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás