3 ÉJSZAKÁS VÁROSNÉZÉS A DIVAT FELLEGVÁRÁBAN, MILÁNÓBAN

Időpont: 2021-08-06, Észak-Olaszország, Milánó
Kategória: Időtartam: Ár:

3 éj 64950.00 Ft/fő

3 éj 59950.00 Ft/fő

3 éj 59950.00 Ft/fő

Leírás

Javasolt program egyéni városlátogatásra:

1.nap  Elutazás a menetrend függvényében Milánóba. Utazás a szállodába egyénileg. Javasoljuk az óváros felfedezését egy kellemes séta körében.

2.nap Reggeli után Lombardia legnagyobb városábnak, Milánónak a felfedezése. A várost méltán nevezik a divat fővárosának. Sforza Kastélynál kezdhetjük. Ezután elmehetünk a Dóm térre, melyet a milánói dóm monumentális épülete, az olasz gótika mesterműve ural. A dóm közelében található az egykori királyi palota és a Galleria Vittorio Emanuele II passzázs is, ahol a lovasszobra is megtalálható.

3.nap Reggeli után folytassuk a városnézést. Látogassunk el a híres Teatro alla Scala-hoz, majd elsétálunk Leonardo da Vinci szobrához. Délután templom és múzeumlátogatások lehetségesek, melyek széles skáláját kínálja a város.

4.nap Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

 

Szállás:

BW Hotel Blaise & Francis****
Via Enrico Annibale Butti, 9, 20158 Milano MI, Olaszország

A 4 csillagos Best Western Blaise & Francis Milánóban, a Maciachini metróállomástól 950 méterre kínál szállást. Az állomásról átszállás nélkül el lehet jutni Milánó központi pályaudvarára és a milánói dómhoz.

A szálloda tágas és világos szobáiból kilátás nyílik a város sziluettjére. A szobák mindegyike légkondicionált, valamennyiben rendelkezésre áll ingyenes wifi is. Reggelit mindennap felszolgálnak a szálláshelyen.

A helyszínen található 3 tárgyalóterem, amelyek befogadóképessége legfeljebb 220 fő, így kongresszusok, konferenciák és gálavacsorák megrendezésére is alkalmas.

A Best Western Blaise & Francis szálloda 350 méterre fekszik a Lancetti pályaudvartól, ahonnan a Rho Fiera kiállítási központ és a Porta Garibaldi vasút- és metróállomás is elérhető.

 

Ár tartalmazza:

- Szállás 3 éjszakára, 1 fő részére standard szobában
- Reggelis ellátás
- Repülőjegy a közvetlen járaton Budapest - Milano (Bergamo) - Budapest járatán
- Repülőtéri illeték
- Személyenként 1db kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm)
- On-line check in

Ár nem tratalmazza:

Igényelhető:
- Feladott poggyász (max 10 kg): 15.000 Ft/db
- Feladott poggyász (max. 20 kg): 25.000 Ft/db
- Elsőbbségi beszállás: 12.000 Ft/fő, mellyel garantáltan 2 kézipoggyász az utastérbe vihető: (40x20x25 cm + 55x40x20 cm)
- Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 3.500 Ft/fő/irány (így az együtt utazók garantáltan egymás mellett tudnak ülni a repülőn, ellenkező esetben a légitársaság automatikusan osztja ki az ülőhelyeket, melyek nem egymás mellé szólnak)
- Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft/fő/nap
-      Sztornóbiztosítás
- Egyágyas felárról érdeklődjön irodánknál

További érintett desztinációk: Olaszország - Észak-Olaszország - Milánó
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás