DAVIS-KUPA TORINÓBAN

Időpont: , Tenisz, Davis-kupa
Leírás

Leírás:

Davis-kupa Torinóban

Szurkolói ajánlat egyéni utazással vagy repülőgéppel, kétnapos belépővel

Drukkoljon élőben a magyar férfi teniszválogatottnak! Novemberben a Davis-Cup By Rakunten 2021 Final világszínvonalú eseményének ad otthont Torino, ahol a magyar rajongók élőbenis drukkolhatnak kedvenceiknek! A 2021. november 25. - december 5. között megrendezésre kerülő Davis-kupa döntőben Torino, Innsbruck és Madrid arénáiban versenyez majd egymással 18 csapat. A magyar férfiválogatott a torinói Pala Alpitourban november 27-én Ausztráliával, november 28-án Horvátországgal játszik csoportmérkőzést. Ajánlatunk helyi négycsillagos szállodában történő elhelyezést tartalmaz, ahonnan tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető az aréna. A november 27-i és 28-i magyar csoportmérkőzések jegyárát a részvételi díj tartalmazza. Az első 20 foglaláshoz a magyar teniszválogatott tagjai által dedikált pólót ad ajándékba a Magyar Tenisz Szövetség!

1. nap

Elutazás Budapestről Torinóba egyénileg vagy felár ellenében repülőgéppel, átszállással. Repülőgépes utazás esetén transzfer a szállodába. Bejelentkezés, szállás négycsillagos torinói szállodában.

2-3. nap

Reggeli a szállodában. Látogatás a Davis-Cup By Rakunten 2021 Final tenisz versenyre a Pala Alpitour arénába, ahol november 27-én Magyarország és Ausztrália, november 28-án Magyarország és Horvátország csapatversenye látható. A részvétel díj középkategóriájú jegyet tartalmaz, az arénába eljutás egyénileg történik.

4. nap

Reggeli a szállodában. Szabadprogram vagy fakultatív részvétel a Davis-Cup By Rakunten 2021 Final csapatverseny negyeddöntőjén (az eseményre jegyek a szabad kapacitás függvényében foglalhatók, a jegyár a részvételi díjon felül fizetendő).

5. nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Hazautazás egyénileg. A repülőgéppel utazóknak transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre átszállással.

Minimum létszám repülőgéppel történő utazás esetén: 20 fő.

Helyek a szabad kapacitás függvényében.

 

Szállás:

4 éjszakai szállás az alábbi, vagy hasonló, helyi besorolás szerint négycsillagos szállodában, kétágyas szobában:
NOVOTEL TORINO CORSO GIULIO CESARE
Ellátás
reggeli

Az ár tartalmazza:

 

  • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerint négycsillagos torinói szálloda kétágyas szobáiban reggelivel
    

 

  • helyi adók
    

 

  • középkategóriájú belépőjegy november 27-én és 28-án a Davis-kupa magyar csoportmérkőzéseire
    

 

Az ár nem tartalmazza:

 

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 

  • útlemondási biztosítás

 

  • az utazás költsége (a repülőjegy és a repülőtéri transzferek felára)

 

  • transzfer a Pala Alpitour arénához
    

 Felár ellenében, lekérésre magasabb kategóriájú belépőjegy, valamint a november 29-i negyeddöntőre belépőjegy foglalható!

További érintett desztinációk: Sportutak - Tenisz - Davis-kupa
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás