Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

3 ÉJSZAKÁS KIKAPCSOLÓDÁS BARCELONÁBAN

Spanyolország, Barcelona, Barcelona Útazonosító: 493882
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Leírás

Javasolt program egyéni városnézésre:

1.nap Elutazás menetrend függvényében Barcelonába. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. Erre a napra javasoljuk a történelmi belváros, a gótikus negyed, azaz a "Barrio Gotico" felfedezését a szűk sikátoraival, a Picasso Múzeummal és a Szent Eulália katedrálissal, valamint érdemes egy kellemes sétát tenni a híres sétálóutcán, a Ramblason. Este mindenképpen ejtsünk útba egy tapas bárt!

2.nap Reggeli után kezdjük a napot Antonio Gaudi lenyűgöző, máig befejezetlen alkotásánál a "Szent család templománál" azaz a Sagrada Familiánál. A templomon kívül még számos Gaudi remekművel büszkélkedhet a város, amiért nem érdemtelenül tartják a modernizmus fővárosának, így többek között keressük fel az egyedülálló "Casa Battlot". A délutánt töltsük a Güell park lélegzetelállító alkotásai között sétálgatva, és ha időnk engedi, látogassunk el a Tibidabo hegyre, ahol egy vidámpark is található és ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a városra.

3.nap Reggeli után vár ránk a Montjuic-hegy, a Spanyol faluval, az 1992-es nyári olimpiai játékok számos létesítményével, többek között az Olimpiai Stadionnal. A hegyről leereszkedve kellemes sétát tehetünk a város sugárútjain, útba ejtve számos látnivalót (Plaza de Catalunya, Plaza de Espana, Diadalív stb). Délután érdemes felkeresni a kikötőt és belépőt váltani az Aquariumba is.

4.nap Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Az ár tartalmazza:

Szállás 3 éjszakára, kétágyas szobában
Reggelis ellátás
Repülőjegy közvetlen járattal Budapest - Barcelona - Budapest járaton
Repülőtéri illeték
Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

 


Az ár nem tartalmazza:

Feladott poggyász (maxium 20kg): 25.000 Ft/db
Elsőbbségi beszállás: 9.000Ft/fő, mellyel 2db kézipoggyász garantáltan az utastérbe vihető
fix ülőhely a repülőn (3500 Ft-tól/fő/irány), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az utasfelvételnél automatikusan kerülnek kiosztásra az ülések.
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft/fő/nap
storno biztosítás: 2% covid storno: 4,5%

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok