BERLINI KIRUCCANÁS REPÜLŐVEL

Időpont: 2021-10-26, Brandenburg, Berlin
Kategória: Időtartam: Ár:

2 ágyas szoba 2 éj 59950.00 Ft/fő

Leírás

Berlin liebt Dich! (Berlin szeret Téged!)

Ez egy hűtő mágnes bölcsessége! Igen, Berlin a német főváros, melyet mindenki történelmi hátterével azonosít.

Miért Berlin? Mert izgalmas és folyton fejlődő. A megosztottság a berlini fal 28 éve mementóként velük él. Hitler bunkerét, a nácizmus utolsó perceit őrző építményt meglátogathatod. Az East Side Gallery 1 km szakasza a berlini fal és a politikai graffytik idézik azt a múltat, ahol Brezsnyev és Honekker politikai csókja már a kommunista Stasi időszakát idézi. Az egységes porosz birodalmat a  Parisier Platz és  az Unter den Linden találkozásánál álló Branderburgi kapu jelképezi, mely a legnagyobb átkelője volt a berlini falnak. A porosz szigorúság, a náci arrogancia, és a kommunista elnyomás után érthető, hogy Berlin befogadó, elfogadó, laza, és fiatalos. Egy város, de az ország sem akarja letagadni múltját, és múzeumaiban, köztéri alkotásaiban, vagy egy-két háborús mementóként megmaradt épületein (pl. Check Point Charlie) keresztül kaphatunk képet történelméről.

Nagyszerű kirándulást tehetünk hajóval a Spree folyón, a Hopp On Hopp Off busz járataival, /titok: a 100-as városi járat olcsón ugyanott halad végig/.

A Reichstag újjáépített üvegkupolájában felsétálva gyönyörködhetünk a panorámában. A múzeum sziget, sokféle kiállítással kápráztat el bennünket. A 368 méteres, az Alexander Platzon álló TV torony, mely egyben kilátó is szintén egy érdekesség az 1960-as évekből. Sétálhatunk a Potsdamer Platz felhőkarcolói között, vagy a Charlottenburg Palace palotában. A felsorolásnak nincs vége, és nem beszéltem a gastro kultúráról, vagy a kiváló német sörökről!

Nos Berlin szeret Téged! Mikor jössz el megnézni?

 

Az ajánlat nem tartalmazza a transzfereket, helyi közlekedést, egyéb étkezéseket és személyes kiadásokat. A szálloda tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
Berlini szállodákban a helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek mértéke kb. 2 EUR/fő/éj.

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.

Az ár tartalmazza:

Szállás 2 éjszakára, standard szobában
Reggelis ellátás
Repülőjegy Budapest – Berlin - Budapest járatán
Reptéri illeték
Személyenként 1 db kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm)
Online check-in


Az ár nem tartalmazza:

feladott poggyász (max 20 kg): 25.000 Ft/db
feladott poggyász (max 10 kg): 15.000 Ft/db
Elsőbbségi beszállás: 12.000 Ft/fő, mellyel a kézipoggyász garantáltan az utastérbe vihető
fix ülőhely a repülőn (3500 Ft-tól/fő/irány), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az utasfelvételnél automatikusan kerülnek kiosztásra az ülések.
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft/fő/nap
sztornóbiztosítás

További érintett desztinációk: Németország - Brandenburg - Berlin
Térkép
Értesülni szeretne legfrissebb híreinkről?
Hírlevél feliratkozás