Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Andrea Bocelli koncert Toszkánában 5nap/4 éj

Olaszország, Toszkána és környéke, Toszkána Útazonosító: 499009
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Koncertek / Musical, Körutazás, Városlátogatás, Városnéző programok
Leírás

SLÁGER AJÁNLAT!
E csodás programunkban a kéklő tenger harmóniájával átitatott  zenei, történelmi, művészeti és természeti látnivalók tárházát nyújtjuk Önöknek, ötvözve a fürdőzés örömeivel. Elmerülhetünk a világ egyik leghíresebb tenor énekesének, Andrea Bocellinek hangjában. Szülőfalujában, a Teartro del Silenzio szinpadán, a fenséges dombok között megtartott előadásán élvezhetjük a lélegzetelállító dallamokat. Kivételes alkalom egy ilyen légkörbe csöppenni akár csak egy kis időre is. Firenzébe ésToszkána kihagyhatatlan tájaira is elkalauzoljuk, míg különleges dzsiptúránkon egyedülálló élmény a márványvilággal ölelt magasságból megcsodálni e szemet gyönyörködtető régiót. Mindez csak Önre vár!

Időpont:  2022.07.27 - 07.31.   BETELT

5 nap/ 4 éj

Utazás: autóbusszal

Szállás:  4* hotelben (La Grotta vélemény 3 csillag superior), Montecatini Terme központjának közelében - belső úszómedence, lift, légkondícionáló, hajszárító, ingyenes Wi-Fi a közösségi terekben

Ellátás:  reggeli, felár ellenében 3 fogásos vacsora -3 alkalom (ajánlott)  -a koncert napján egyéni étkezési lehetőség: 

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (BOK Csarnok és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

1.nap: Budapest- Montecatini Terme
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba, Szlovénián keresztül. Érkezés a szálláshelyre az esti órákban. 

2. nap: Firenze, a Mediciek nyomában/ Andrea Bocelli koncert
Utunk ezen a napon Firenzébe, Toszkána megunhatatlan csodás  "fővárosába"  vezet. Különleges varázsa leginkább abban rejlik, hogy műemlékei minden évszázadot, művészeti irányzatot felölelnek, és fantasztikus megjelenését a művészetek legjelesebb képviselői pecsételték meg az idő lassú múlásával.  Gyalogosan a Világörökség részét képező történelmi központig sétálunk, ahol  helyi idegenvezetőnkkel többek között  megnézzük a Santa Croce templomot, Firenze Panteonját, világ egyik legnagyobb katedrálisát, a Santa Maria Del Fioret, valamint a város másik szimbólumát, a híres Ponte Vecchio-t, az évszázadok háborúit kiálló öreg hidat az ősi aranymívesség őrzőjét jellegzetes bottégáival. Szabadidő után, a kora délutáni órákban élményekkel telve hagyjuk el a Mediciek fellegvárát. Programunk Andrea Bocelli szülőfalujában, Lajatico-ban folytatódik, ahol különleges környezetben hallgathatjuk meg a világ egyik legnépszerűbb olasz tenor énekesének legendás hangját. Vendég:  A világhírű David Garett. A koncertre eső esetén, esőnapot tűznek ki. (Buszparkolás, behajtási engedélyek, helyi közlekedés és idegenvezetés (25 EUR/fő).

3. nap: Pisa- Dzsiptúra a Carrara-i márvány világába-Viareggio fürdőzéssel
Fakultatív program keretében ma Toszkána egyik leghíresebb városába látogatunk. A Ferde Torony városaként ismert Pisa-ba utazunk elsőként. Megnézzük a Piazza dei Miracoli, a Csodák terének látnivalóit. Utunkat a márvány világába folytatjuk. Egy egyedülálló dzsiptúra keretében lélegzetelállító magasságba jutunk fel (tengerszint feletti 1000 m) a Collonata völgy panoráma útjain. Teraszos megállóink során káprázatos fotók sorozatát készíthetjük Versilia-i partszakasz látványáról, miközben megismerjük a híres Carrara-i márvány megmunkálásának, és a vele dolgozó híres mesterek, köztük Michelangelo történetét. Ezt a csodás kőzetet használták a Pantheon építéséhez és sok egyéb reneszánsz kori, mesés szobor megszületéséhez. Ellátogatunk egy helyi kőfejtőbe, a Quantum Csendje című James Bond film helyszinére, megismerve a bánya és a gyönyörű kőzet feldolgozásának érdekességeit. Különleges, életreszóló élmény az ember, a fenséges hegyek és a természet kapcsolatának tanújának lenni ( Ár: 45 EUR/fő). A nap folyamán egy fakultatív, tipikus, hangulatos toszkán farmon borkóstolóval egybekötött vacsorán vehetünk részt.

4.nap: Cinque Terre Ma a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba vezet fakultatív kirándulásunk. Nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek és színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújtanak. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, ezért a kis településeket a La Speziaból induló hajóval/és vagy vonattal (a tenger hajózhatóságának függvényében),és gyalogosan fedezzük fel. (55 EUR/fő) Jó idő esetén strandolási lehetőséggel. Elköszönünk a világ egyik leggazdagabb kulturális és természeti látnivalójával rendelkező vidéktől.

5. nap: Hazautazás - Budapest
Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, Szlovénián keresztül, megállóval Trojane-ban, ahol megkóstolhatjuk a híres pékség különlegességét, a hatalmas krémest. Hazaérkezés az esti órákban.

Andrea Bocelli koncert Toszkánában 2022
5 nap/4 éj 

Időpontok  
07.27-07.31.  149 900 BETELT

Az útra egyedi lemondási feltételek vonatkoznak. A megrendelést követően lemondás esetén a kötbér 40% (a koncertjegy és az ahhoz kapcsolódó lemondási feltételek miatt),.
– 35-22. nap közötti felmondás esetén 60 % (hatvan százalék),
– 21-09. nap közötti felmondás esetén 80 % (nyolcvan százalék),
– 8 napon belüli felmondás esetén 100 % (száz százalék).

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban garantált társítással, az indulást megelőzően 20 napig.
Egyágyas felár (társítás nélkül): 19 900 Ft/fő
Vacsora felár (ajánlott): 19 900 Ft/fő  (3 vacsora)
Audio-guide: 2 500 Ft/fő/tartózkodás
Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 15 EUR/fő/tartózkodás
Firenze/Bocelli napon: helyi behajtási engedély, parkolási díj, helyi közlekedés (helyszínen fizetendő): 25 Eur/fő

Kedvezmények: 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból 

Fakultatív programok (min.25 fő):
Cinque Terre: 55 EUR/fő
Pisa-Dzsip túra a márvány világába-Viareggio: 45 EUR/fő
Tipikus Toszkán farmvacsora borkóstolóval: szállodai vacsorát befizetetteknek a felár 20 Eur/fő,  egyéb esetben 30 Eur/fő

Belépők és egyéb felárak: (összesen kb. 15 EUR/fő)
Pisa/Keresztelőkápolna és Dóm: kb. 7 EUR/fő
Firenze/Santa Croce templom (választható, egyénileg) kb. 8 EUR/fő
Székesegyház: ingyenes

Strandszerviz Viareggio: a szabadstrand ingyenes,  igény esetén 2 nyugágy és 1 napernyő) kb 15-20 EUR/2 fő/nap, 

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: szállást, autóbuszos utazást, reggelit, magyar idegenvezetőt, Bocelli koncertjegyet.

A részvételi díj nem tartalmazza: Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap), útlemondási díjat (2%), az esetleges belépőket a helyszínen, a vacsora költséget,
valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs adót, és az audio guide költségét. 

 

 

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok