Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2023

magyar idegenvezetővel

Részletek

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar nyelvű idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 505440
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút

Leírás

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar nyelvű idegenvezetővel
2023. Április 1-4.

LEKÉRÉSRE!

 

Hajózzon az Adrián az MSC Cruises-szal! Az Adriai-tenger egy valóra vált álom azok számára, akik Horvátországot, Szlovéniát és Montenegrót szeretnék felfedezni. Európa leglenyűgözőbb tájainak is otthont ad. Hajózzon hát ezen a csodálatos tengeren az MSC Cruises-szal. Ha olyan útvonalat keres, amely a kikötőket és a szárazföldi célpontokat is érinti, akkor a legjobb helyen jár. Itt felsoroltunk néhányat a legizgalmasabb útvonalak közül, amelyek e csodálatos hajók fedélzetén elérhetőek.

 

1. nap - Indulás Budapestről
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és koradélutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Armonia!


2. nap - Zadar, Horvátország

Dalmácia ősi fővárosa, Zadar a horvát tengerpart egyik ékköve. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti célja tökéletes keveréket nyújt a látogatóknak - történelem, építészet és természeti csodák. Csodálja meg a középkori templomokat, az ősi romokat, a lenyűgöző vízeséseket és a pompás kikötőt. Csodálja meg a hátteret jelentő, zord Dinári-Alpokat, mielőtt felfedezné a horvát nemzeti parkok szépségét.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Zadar Discovery
- Plitvicei-tavak Nemzeti Park
- Krka Nemzeti Park
 
Az MSC Cruises zadari kirándulása visszarepíti Önt az időben. Látogasson el a Szent Donatus-templomhoz, Horvátország legnagyobb preromán stílusú épületéhez, amely egészen a 9. századig nyúlik vissza. Ezután álljon meg a Szent Mária-templomnál, a Szent Anasztázia-székesegyháznál és az 1175-ben felszentelt Szent Krizogonosz-templomnál. Ezután csodálja meg a Szent Simeon-templomot a cédrusfából készült szarkofággal, amelyet csillogó ezüsttáblák borítanak. A vallási látványosság itt még nem ér véget, hiszen meglátogatja a Szent Ferenc-templomot, Dalmácia legrégebbi gótikus templomát. Végül élvezze a szabadidőt a város felfedezésére, ahol sétálhat az utcákon, vagy pihenhet a kikötő mellett.
 
Nézze meg a Plitvicei-tavak állandóan változó árnyalatait az MSC Cruises kirándulásán. Bükk-, lucfenyő- és fenyőfák sűrű erdei 16 tavat ölelnek körül, amelyek türkiz színükről és álomszerű vízeséseikről híresek. Tartsa nyitva a szemét a vadon élő állatokra, köztük az európai barnamedvére, farkasokra, sasokra, baglyokra, hiúzokra, vadmacskákra és erdei fajdokra. Ez a lélegzetelállító karsztos táj az UNESCO Világörökség része és egy földi paradicsom. 
 
Fedezze fel a Krka Nemzeti Parkot az MSC Cruises kirándulásán, amely a bőséges botanikai fajairól, vadvilágáról és természetes vizeiről ismert úti cél. A Šibenik-Knin megyén keresztül vezető festői autózás után megérkezik a Krka folyóhoz és annak számos mellékfolyójához. A lenyűgöző Skradinski Buk vízesésnél nézze meg, ahogy a víz egy varázslatos kékeszöld tóba zuhan. Ezután ismerkedjen meg a helyi kultúrával egy régi malomban, ahol egy lenyűgöző néprajzi kiállítás látható.


3. nap - Koper, Szlovénia

A velencei uralom öt évszázada jelentős nyomot hagyott a szlovéniai Koperben. A kikötőváros szűk utcái és kis terei az olaszországi Velencét idézik. Ez a vonzó MSC Mediterranean Cruises úti cél népszerű kiindulópontja a Ljubljanába és Szlovénia belsejébe tett kirándulásoknak is. A városban fedezze fel a Titov Trg teret, a 15. századi pretoriánus palotát és a középkori óvárost.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Ljubljana 
- Bledi-tó és szigeti hajókirándulás 
- Postojnai barlangok
 
Élvezze az MSC Cruises emlékezetes kirándulását Ljubljanán, Szlovénia csodálatos fővárosán keresztül. A központ a történelmi város legbájosabb része, amelyen keresztül folyik a Ljubljanica folyó. Tekintse meg a jellegzetes Hármas hidat, amely átkel ezen a víztömegen, mielőtt felfedezné a római kori Emona castrumot, a tornyos középkori várat és a lombos Tivoli parkot. Sétáljon végig a város barokk és szecessziós építészetben pompázó számos terén, vagy térjen be a szabadtéri piacra és a középkori városházára a barokk Robba-kúttal. A kecses folyami hajóút után egy hagyományos szlovén étteremben fogyassza el az ebédet. Végül töltsön el egy kis szabadidőt a város kávézóinak és boltjainak felfedezésével, ahol szuveníreket vásárolhat. 
 
A Júliai-Alpokban található Bledi-tó csodálatos MSC Cruises kirándulást tesz lehetővé. A túra egy pihentető, 2 órás autóbuszos utazással kezdődik a képeslapra illő Szlovénia zöldellő tájain keresztül. Bledben 30 perces sétarepülést tesz egy fából készült "pletna" hajón, amelyet grandiózus hegyek és erdők vesznek körül. Ezután a tó közepén található mesebeli szigetre érkezik, ahol a 17. századi Szent Mária-templomot láthatja. Végezetül élvezze a szabadidejében eltöltött néhány órát, és kóstolja meg az autentikus krémtortát egy helyi kávézóban, vagy hosszabbítsa meg túráját a sziklák tetején álló várhoz, a csodálatos Blejski Gradhoz.
 
Ha a geológiai csodák iránt érdeklődik, foglaljon MSC Cruises kirándulást a hihetetlen Postojna-barlangokhoz. Ez Szlovénia második legnagyobb karsztos barlangrendszere, amely látványos alagutakkal, cseppkövekkel és cseppkövekkel, valamint hatalmas nyílt terekkel rendelkezik. Egy (1872-ben indított) vonat visz a föld alá a barlangokba, ahol egy kis idő áll rendelkezésre, hogy gyalogosan fedezzék fel a kivilágított termeket. A barlangok adnak otthont az endemikus olmnak, a világ legnagyobb troglodita kétéltűjének is!


4. nap - Velence, Olaszország

A hajó a reggeli órákban köt ki Velencében. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

 


A részvételi díj tartalmazza:

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

 

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok