Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2023

magyar idegenvezetővel

Részletek

KORFU, ZAKYNTHOS ÉS AZ ADRIA

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 518083
 • Szálláskategória: Hajó kabin
 • Utazás módja: repülő+hajó
 • Típus: Hajóút

 

Leírás

Leírás:1. nap o Budapest - Velence

Elutazás a reggeli órákban Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Velencébe. Érkezést követően autóbuszos transzfer a szállodába. Bejelentkezés, majd délután szabadprogram. Szállás Velencében. Velence minden kétséget kizáróan az Adria királynője. Elegáns, bájos, kacér, bámulatos. Páratlan gazdagságáról számos palota és templom, valamint a bennük őrzött felbecsülhetetlen értékű műalkotások tanúskodnak. Leghíresebb nevezetességei közé tartozik a Rialto és a Rialto híd, a Szent Márk-bazilika csodálatos, bizánci stílusú épülete, illetve annak harangtornya, a Campanile. A vízen fekvő várost áthatja a romantika, elmesélni nehéz mitől ennyire különös, egyszerűen látni kell!2. nap o Velence

Délelőtt szabadprogram, majd délelőtt transzfer a velencei kikötőbe. Bejelentkezés a kora délutáni órákban az MSC Lirica fedélzetére. A kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.3. nap o Tengeren

Útban Horvátország partjai felé ezen a napon a pihenésé a fő szerep az MSC Lirica hajójának fedélzetén. Az éttermek, bárok kulináris élményekkel várják az utazókat, napközben pedig animációs programokra lehet csatlakozni, vagy pihenni a medence partján. Teljes ellátás és szállás a hajón.4. nap o Dubrovnik

Kikötés a reggeli órákban a horvát kikötővárosban. Az 1979 óta UNESCO Világörökség részét képező Dubrovnik óvárosa olyan szép állapotban maradt meg, hogy több történelmi filmet forgattak itt, talán a legismertebb a Trónok harca filmsorozat Királyvár helyszíne. A 2 km hosszú városfallal körülvett óváros főbb látnivalói: a harangtorony, a XVI. században gótikus-reneszánsz stílusban épült Sponza palota, a Rektori palota, az Orlando oszlop és a város védőszentje után elnevezett Szent Balázs templom.
Tervezett fakultatív program: félnapos autóbuszos kirándulás a Dubrovnik környéki Konavle-völgybe. A kikötőből indulva útközben nagyszerű kilátás nyílik az Adriai-tengerre. Első megálló a Novakovic család falusi háza, ahol néprajzi gyűjteményükön keresztül bepillantás nyerhető a régió hagyományaiba. Innen rövid sétára indulhatnak a környező vidéken, vagy közvetlenül a gyümölcsösből szedhetnek friss gyümölcsöket. Ezt követően dalmát folklórműsort tekinthetnek meg, népviseletbe öltözött zenészek és táncosok előadásában, majd füstölt sonkából, házi kenyérből és sajtból álló snacket, valamint helyi likőrt és bort is kóstolhatnak. Visszatérés Dubrovnikba, ahol egy rövid gyalogos séta zárja a kirándulást.
Teljes ellátás és szállás a hajón.5. nap o Kotor

Kikötés a reggeli órákban Kotorban, mely Montenegró legértékesebb műemlékekkel büszkélkedő városa. A Kotori-öböl az Adria egyik legmélyebben benyúló öble, emiatt Európa legdélibb fjordjának is nevezik. Kotor a háttérben a hegyek védelmét élvezi, keskeny sikátorokkal és terecskékkel átszőtt, városfallal körülvett mediterrán hangulatú óvárosa 1979 óta gazdagítja az UNESCO kulturális világörökségeit. A félnapos tervezett fakultatív kirándulás Kotor óvárosában tett sétával veszi kezdetét, majd látogatás a tengerhajózási hagyományok emlékeit őrző Tengerészeti Múzeumban. Ezt követően autóbuszos utazás az UNESCO világörökségi listáján szerepelő Perast gyönyörű kisvárosába, ahol a barokk építészeti remekeket mellett katolikus templomok, ortodox épületek is megcsodálhatók. A Szirti Madonna apró, mesterséges szigetére Perastból induló kishajóval lehet eljutni, a templomában tett látogatás egyedülálló élmény. Aki a hajózáson nem vesz részt, egyénileg fedezheti fel Perast partmenti hangulatos utcáit. A kirándulás végén Perastban a St.Nikolaus templom megtekintése, majd visszautazás autóbusszal a kotori kikötőbe. A kirándulás kerekesszékkel és mozgásszervi nehézségekkel küzdőknek nem javasolt.
Vacsora és szállás a hajón.6. nap o Korfu

Reggel kikötés Korfu szigetén.
Tervezett fakultatív program: félnapos hajókirándulás Korfu északi partvonala mentén.
Az útvonal először Korfu történelmi negyede és a parthoz közeli Vido szigete mellett vezet el. Elhaladva Dassia, Barbati és Nisaki tengerparti üdülőhelyek mellett. Ezt követően Agni, Kalami és Kouloura öblök következnek, melyek a ,,Szigorúan bizalmas" James Bond-filmben szerepeltek. A hajóról a Rothschild család egykori villája, illetve egy másik épület is szemügyre vehető, ahol az 1930-as években a Durrell család élt. Az Agios Stefanos-öböl mellett elhajózva a hajó kiköt a parton, ahol lehetőség van fürdőzésre és görög grillételekből és frissítőkből álló snacket fogyasztására. A visszaúton a hajón frissítők, snackek fogyaszthatók vagy a görög tánc, a syrtaki is kipróbálható. A kirándulás az időjárás függvényében valósítható meg.
Vacsora és szállás a hajón.7. nap o Zakhyntos

Kikötés a kora reggeli órákban Zakynthos szigetén. A látványos görög sziget, ahol fehérkavicsos partvonalak találkoznak a türkizkék tengerrel, és az olyan masszív sziklatetőről, mint Kampi, lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre. A sziget helyi hagyományainak hangulata és ősi kultúrája egyedülálló: mészkősziklák, történelmi kolostorok és az ikonikus Shipwreck strand, amely Görögország egyik igazi csodája egyaránt csodás hangulatot kölcsönöznek az itt eltöltött időnek. Érdemes megkóstolni a finom Mandolato-t, egy kézzel készített mandulás nugátot, amelyet Zakynthos hagyományos édességének tartanak. A könnyű habcsók alappal készült és mézzel dúsított finomság eredete a Jón-szigetek velencei uralom alatti idejére nyúlik vissza.
Tervezett fakultatív program: hajókirándulás a Kék-barlangokhoz.
Zakynthoson, a görög Jón-szigetek harmadik legnagyobb szigetén található természeti látnivalók közül a Skinari-fok partjainál található Kék barlangok kétségtelenül az egyik leglátványosabb. Egyórás autóbuszos utazás a sziget északi részén található Skinari faluig, ahol hajóra szállnak és felfedezhetik a hajóról a XIX. század legvégén felfedezett barlangokat, melyet a víz hihetetlen árnyalatairól nevezték el, hiszen a türkiztől a vibráló azúron át a legmélyebb indigóig a Kék barlangok érdekes misztikumot árasztanak. A hajózás után visszautazás autóbusszal a kikötőbe.
Teljes ellátás és szállás a hajón.8. nap o Bari

Érkezés Bari kikötőjébe a reggeli órákban. Félnapos tervezett fakultatív kirándulás Alberobellóba. A kikötőt elhagyva 1 órás autóbuszos utazás a festői olasz tájakon a Puglia tartományban lévő településre. A tartomány az ,,olasz csizma sarkának" tetején helyezkedik el. A várost jellegzetes házai a ,,trulli"-k miatt 1996-ban az UNESCO világörökségi helyszínné nyilvánította. Ezek az épületek kerek kövekből, habarcs nélkül összerakott, kúpos tetejű házak, sokuk tetején az ún. ,,pinnacolo" egyfajta fehér sapka vagy gömb található. Valamennyi tetőre különös szimbólumokat festettek, feltehetően a jó szerencse megidézésére. Séta a rendkívül érdekes, szokatlan látnivalókat kínáló városban, mely során a St.Antonio templom - a világ egyetlen ,,trullo" temploma is látható. Visszautazás a hajóra, ahol teljes ellátás és szállás.9. nap o Velence - Budapest

Kikötés a reggeli órákban Velencében. Reggelit követően kijelentkezés a hajóról, majd autóbuszos transzfer a velencei repülőtérre. Amennyiben a menetrend lehetővé teszi, rövid gyalogos városnézés Velencében, belépők nélkül. Hazautazás a késő délutáni órákban menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2023. június 18-26., szeptember 17-25. (1+7 éjszaka)

A hajó, az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:


 • utazás repülőgéppel Budapest - Velence - Budapest útvonalon, turista osztályon átszállással, 1 db feladható poggyásszal, transzfer légkondicionált autóbusszal
   

 • 1 éjszakai szállás a hajóút előtt Velencében helyi négycsillagos szálloda kétágyas szobájában reggelis ellátással
   

 • 7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában kétágyas kabinban
   

 • teljes ellátás a hajón
   

 • kikötői illeték és kötelező szervizdíj a hajós utazásra vonatkozóan
   

 • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata
   

 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
   

 • audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során

A részvételi díj nem tartalmazza


 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
   

 • útlemondási biztosítás
   

 • fakultatív programok
   

 • italcsomag igény szerint

Italcsomagok irányára:


 • Alkoholmentes italcsomag: 82 000 Ft/fő
   

 • Easy italcsomag: 130 000 Ft/fő
   

 • Easy Plus italcsomag: 180 000 Ft/fő
   

 • Premium Extra italcsomag: 250 000 Ft/fő
Az italcsomag irányárak személyenként a hajós utazás teljes időtartamára (7 éjszaka) értendők. Az egy kabinban tartózkodó felnőtt utasok mindegyikének ugyanazt az italcsomagot kell megrendelnie az utazás teljes időtartamára.

A választott italcsomag a bárokban, büfééttermekben és a főétteremben vehető igénybe, a tematikus éttermekben és bárokban nem vehető igénybe.Szállás:MSC LiricaA 2003-ban épített, közel 2000 utas befogadására képes MSC Lirica óceánjáró a 2015-ös, reneszánsz program keretében történt renoválása során nem csak megújult, számos szolgáltatással gazdagodott.
A Lirica gyönyörű belső terekkel rendelkezik, elegáns kabinbelsők és kényelem jellemzi. A tágas recepció és az azt övező lounge ablakaiból csodás kilátásban gyönyörködhetnek az út során. A fedélzeten intimebb, meghittebb terek is kialakításra kerültek, így a divatos Beverly Hills bár vagy a tradicionálisabb, angol stílusú Lord Nelson Pub tökéletes választás egy finom ital elfogyasztásához az esti showműsor előtt.
A Broadway színház kiváló akusztikájú termében estéről estére művészek egész sora gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Az edzőterem és az MSC Aurea Spa a testet és lelket ellazító kezelések tárházát sorakoztatja fel, míg a Blue Club diszkó futurisztikus élményt kínál. A fedélzeten számos étterem ínycsiklandó különlegességeit kóstolhatják meg az utasok: olasz specialitásokat, a mediterrán és a nemzetközi konyha legújabb trendjeit próbálhatják ki kellemes környezetben.
A szolgáltatások széles palettán mozognak, így minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. A Las Vegas kaszinóban a szerencséjüket tehetik próbára az utasok, míg a gyermekek kalóz tematikájú játékteremben szórakozhatnak.
A 2015-ös felújítás során kialakított 319 m? -es táncparkett újdonságnak számít, esténként önfeledt bulik, zenés esték helyszíne a hajó e sarka. A hajó további attrakciói a Chicco LEGO(R) világcégek partnerségével létrejött gyerekklubok, a vízi élményekben gazdag Spray Park, és a csodálatos MSC Aurea Spa.

Szolgáltatások

4 medence, szolárium.
4 étterem, 10 bár (1 szabadtéri poolbár).
SPA, törökfürdővel, masszázzsal, napozóterasszal.
Röplabdapályával, fitnessterem, shufflebord, squash, tenisz.
Konferenciaterem, 4D mozi, színház, diszkó, bowling.
Gyermeksziget, gyerekdiszkó.
Kaszinó, könyvtár, boltok, fotó shop és galériaTechnikai adatok

Súly: 65.591tonna
Utas kapacitás: 2679 fő
Hosszúság: 274,9 méter
Magasság: 54 méter
Szélesség: 32 méter
Fedélzetek száma: 13
Legbagyobb sebesség: 21,70 csomó
Átlagos sebesség: 18 csomó

Szobák:Belső kabin

325 db kb. 12-21 m2-es légkondicionált belső (ablak nélküli) kabin franciaággyal (mely igény esetén, lekérésre két egyszemélyes ággyá alakítható- a mozgáskorlátozott kabinok kivételével), zuhanyzós fürdőszobával. A kabinokban wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf szolgálja az utasok kényelmét. 5 kabin mozgáskorlátozott vendégek számára lett kialakítva.

Külső, óceánra néző kabin

345 db kb. 12-20 m2-es, légkondicionált óceánra néző kabin franciaággyal (mely igény esetén, lekérésre két egyszemélyes ággyá alakítható), zuhanyzós fürdőszobával. A kabinokban wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf szolgálja az utasok kényelmét. A kabin ablaka nem nyitható.

Balkonos kabin

94 db kb. 16 m2-es, légkondicionált privát balkonos kabin franciaággyal, zuhanyzós fürdőszobával. A kabinokban tágas gardrób, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf szolgálja az utasok kényelmét.Az MSC hajók légkondicionált kabinjainak általános felszereltsége: telefon, rádió, TV, széf, hajszárító, minibár.Az MSC élménycsomagok világa

Az MSC hajótársaság útjai nem csupán az utazás és a felfedezés örömét adják. Az egyes kabintípusokhoz hozzárendelhető élménycsomagok lehetővé teszik, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelő szolgáltatásokban, kényeztető programokban és ellátásban részesüljön!Bella élménycsomag

Komfort és szórakozás

A Bella élménycsomaghoz választható kabintípusok: belső kabin, külső kabin részleges kilátással, tengerre néző kabin és balkonos kabin.

Szolgáltatások
 • szállás a kiválasztott kabinkategóriában

 • étkezések a fedélzeten: büféétkezés a nap 20 órájában

 • fedélzeti szórakoztató programok és tevékenységek napközben

 • esti szórakoztató programok: Broadway-stílusú színházi show-k

 • fedélzeti sportok: a hajó felszereltségétől függően kosárlabda-és futópálya, úszómedence, felszerelt edzőterem panorámával

 • gyerekprogramok: belépés az MSC hajóinak gyerekklubjaiba, melyek kisgyermek kortól tinédzser korig nyújtanak szórakozást

 • személyre szabott kényelem: több nyelven beszélő személyzet a nap 24 órájában

 • ülőhely kiválasztási lehetőség a vacsoránál
  (a szabad kapacitás függvényében
  csoportos hajóutaknál nem lehetséges)

 • MSC klubkártya pontgyűjtési lehetőség

 • kabinszám nem választható, a hajótársaság végzi a kabinok beosztását

 • italcsomag kizárólag megrendeléskor választhatóFantastica élménycsomag

Kényelem magasfokon

A Fantastica élménycsomaghoz választható kabintípusok: belső kabin, tengerre néző kabin, családi kabin, balkonos kabin és lakosztály.

Szolgáltatások

A Fantastica élménycsomag a Bella élménycsomagon felül az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • szállás a kiválasztott kabinkategóriában a felsőbb szinteken, kedvezőbb fekvéssel

 • elsődleges helyválasztás vacsoránál

 • kontinentális reggeli a kabinban (ingyenes reggelivel és kabinba szállítással)

 • egybenyitható ,,super" családi kabin lehetőség (a szabad kapacitás függvényében)

 • különleges oktató és rekreációs programlehetőségek a gyerekek számára (a programok hajónként eltérhetnek és a szabad kapacitás függvényében lehetségesek)

 • 20% kedvezmény a speciális éttermekben történő előre foglalás eseténAurea élménycsomag

All Inclusive kényeztetés

Az Aurea élménycsomaghoz választható kabintípusok: balkonos kabin, lakosztály.

Szolgáltatások

Az Aurea élménycsomag a Fantastica élménycsomagon felül az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • elhelyezés a felsőbb szinteken lévő tengerre néző kabinokban

 • üdvözlő csomag: csokiválogatás és habzóbor bekészítés

 • 24 órás szobaszerviz ingyenes kabinba szállítással

 • vacsora a büféétteremben elkülönített részen rugalmas étkezési időponttal (My Choice)

 • elsőbbségi beszállás

 • Spa-csomag: fürdőköntös, papucs és szépségápolási termékek bekészítése a kabinba

 • belépés a termál részlegre (csak felnőtteknek)

 • hozzáférés a privát napozóteraszhoz (csak felnőtteknek)

 • 10% kedvezmény a helyszínen a Spa csomagok árábólFedélzetek, térkép


Szolgáltatások:

A mediterrán életérzés esszenciáját kínálja az Olaszországot, Horvátországot és Görögországot felölelő hajóút. Velence vízre épült, romantikus hangulatú városa ideális kiindulópont egy felejthetetlen utazáshoz. Belekóstolhatunk Montenegro egzotikumába, a Gerald Durell által olyannyira szeretett Korfu zöldellő szépségébe, valamint a másik görög sztársziget, Zakynthos varázsába is. Hazafelé az olasz csizma sarkánál Puglia festői tájain kalandozhatunk, ezáltal behajózva a Mediterráneum legszebb térségeit.


Az ár tartalmazza:


Csoportos hajóútHajótársaság: MSC CruisesHajó: MSC LiricaIndulás: Velence, Olaszország2023. június 18-26.


Az ár nem tartalmazza:

Fakultatív programok
(min.10 fő esetén biztosítunk magyar idegenvezetést)

- Dubrovnik 39 000 Ft/fő
- Kotor 35 000 Ft/fő
- Korfu 35 000 Ft/fő
- Zakynthos 30 000 Ft/fő
- Bari (Alberobello) 35 000 Ft/fő

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező.

Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri (a gyűjtőbuszon más nemzetiségű utasok is jelen lesznek).

A hajón kikötőnként más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-06-18 - 2023-06-26 8 éj Belső, ablak nélküli Fantastica kabin Teljes ellátás 679.000 Ft Ft/fő, Belső, ablak nélküli Fantastica kabin, Teljes ellátás, 2 felnőtt
2023-09-17 - 2023-09-25 8 éj Belső,ablak nélküli Bella kabin Teljes ellátás 649.000 Ft Ft/fő, Belső,ablak nélküli Bella kabin, Teljes ellátás, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok