Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2023

magyar idegenvezetővel

Részletek

MSC Divina - Rómától a Kanári-szigetekig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 530878
 • Szálláskategória: Hajó kabin
 • Utazás módja: repülő+hajó
 • Típus: Hajóút

Leírás

Leírás:

Foglalja le csoportos hajóútját április 28-ig 5% kedvezménnyel! 

 

A hajó útvonala:

Nap

Kikötő

Érkezés

Indulás

2.

Civitavecchia (Róma)

 

19:00

3.

Genova

08:00

16:00

4.

Barcelona

13:00

18:00

5.

tengeren

-

-

6.

Casablanca, Marokkó 

09:00

22:00

7.

tengeren

-

-

8.

Santa Cruz de Tenerife

08:00

16:00

9.

Arrecife de Lanzarote

07:00

16:00

10.

tengeren

-

-

11.

Malaga

08:00

-

 

Program:

1.nap: Budapest - RómaTalálkozó a Liszt Ferenc repülőtéren utazás átszállással Rómába, transzfer a szállodába, szabadidő.

2.nap: Róma, CivitavecchiaReggeli a szállodában, majd szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Gyalogos városnézés Rómában: részletek és ár hamarosan.Kora délután transzfer a kikötővárosba Civitavecchia-ba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3.nap: Genova Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Az olasz riviéra gyöngyszemei:Először a sokak által a világ leggyakrabban fotózott városaként emlegetett Portofino-ba látogatunk el. A mára kedvelt üdülőhellyé vált egykori halászfaluban, a színes halászházak, halászcsónakok mellett, a luxus villák és  jacht-ok is megtalálhatók. A város különlegességét öbölmenti elhelyezkedése, a szűk utcácskák, a kéklő tenger, a kellemes éttermek és kávézók fokozzák. A városban korlátozott az autóforgalom, ezért a kikötői transzferről átszállunk egy privát, helyi buszjáratra, amely elvisz az óváros széléig. Egyéni szabadidő Portofino-ban, elkészíthetjük saját fényképeinket, beülhetünk egy kellemes kávézóba vagy étterembe. Ezután a bájos Santa Margherita Ligure-ban lesz ismét szabadidő, sétálhatunk a város kellemes promenádján. A kikötőbe való visszatérés előtt Camogli történelmi óvárosát nézzük meg. Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 7 óra 30 perc. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.Ár: hamarosan

4.nap: BarcelonaSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):Barcelona városnézés:A világhírű építész, Antoni Gaudí remekműveivel ismerkedhetünk meg ezen a városnézésen. A híres Passeig de Gr?cia sugárúton haladva elsőként a színes csempékkel díszített Casa Batllo épületét, majd a Casa Mil? épületét láthatjuk kívülről.  A városnézés egyik fénypontja a Gaudí művészetét hűen tükröző Güell Park, ahol színes mozaikcsempézéssel, görbe vonalú épületekkel, kerámiával borított padokkal találkozhatunk. Végezetül Gaudí legismertebb művét, a máig befejezetlen és épülő Sagrada Familiát (Szent Család temploma) tekinthetjük meg kívülről. Ár: hamarosan

5.nap: tengerenA tengeren töltött nap nagyszerű lehetőség a fedélzeti szolgáltatások felfedezésére. Használja ki az időt és élvezze a hajó szórakoztató és zenés műsorait, vagy egyszerűen csak pihenjen a medencénél kedvenc koktélját iszogatva. Megannyi lehetőség kínálkozik a fedélzeten, hogy minden vendég megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

6.nap: Casablanca, MarokkóSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Casablanca városnézés:A 7. században alapított várost az 1755-ös földrengést követően szinte teljesen újjá kellett építeni,  mai arculatát ezt követően nyerte el. Buszunkkal áthaladunk a város főbb pontjain, majd teszünk egy rövid megállót a Habous negyedben, ahol a francia és a marokkói építészeti stílusok keverednek. Itt meglátogatunk egy piacot, ahol belepillanthatunk a helyeik mindennapi életébe. Ezután megnézzük a gyönyörű Notre Dame de Lourdes modernista katolikus templomot, végül a kirándulás fénypontja, a világ második legnagyobb mecsete, a II.Hassan mecset következik a 210 m-es minaterjével. A kikötőbe való visszatérés előtt vásárlási lehetőség. Megjegyzés: amennyiben a templomban vagy a mecsetben éppen szertartás zajlik a városnézés időpontjában, akkor csak kívülről lehet megtekinteni azokat. A templom és mecset látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 5 óra. Ár: hamarosan

7.nap: tengerenKikapcsolódás és szórakozás az MSC Divina fedélzetén.

8.nap: Santa Cruz de TenerifeSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Fakultatív kirándulás: részletek és ár hamarosanÁr: hamarosan

9.nap: Arrecife de LanzaroteSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Fakultatív kirándulás: részletek és ár hamarosan

10.nap: tengerenKikapcsolódás és szórakozás az MSC Divina fedélzetén.

11.nap: MalagaSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Malaga városnézés Picasso nyomában:A kikötőből busszal érkezünk a Costa del Sol nyüzsgő városának, Malagának a központjába, ahol gyalogosan keressük fel a híres művész, Picasso hagyatékait. Áthaladunk Malaga főterén, a Plaza de la Marina-n, majd a Plaza de la Merced téren elérkezünk a házhoz, ahol Pablo Ruiz Picasso született. A szülői ház ma a híres művész életét és munkásságát bemutató kiállításnak ad otthont. Ezt követően a 2003-ben nyílt Picasso Múzeumot látogatjuk meg a Buenavista palotában, és inspirálódunk a művész itt kiállított festményei, rajzai, szobrai és kerámiái által. Végül szabadidő a városközpontban, majd visszatérés a kikötőbe. Megjegyzés: ez a kirándulás hosszú sétákat tartalmaz, a részvételhez ehhez megfelelő fizikai állapot szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. Ár: hamarosan

 12.nap: Malaga -BudapestTranszfer a repülőtérre, elutazás.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

18-19 fős létszám esetén: 20 000 Ft/fő felár16-17 fős létszám esetén: 30 000 Ft/fő felár

A fenti felárakat minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (16-19 fő esetén), kérjük szíves megértésüket. Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük. A repülőtéri illeték jegykiállításig változhat, irodánk szükség esetén árkorrekciót vezethet be a meglévő foglalásokra is.

 

Osztály leírás:

Minden nap új utazásra visszük Önt!

Hajóadatok:

Az olasz hajótársaság úgy tiszteleg a szintén olasz filmlegenda Sophia Loren előtt, hogy megépíti a gyönyörű, és a Dolce Vita filmre kikacsintó MSC Divinát. És itt bárki filmsztárnak érezheti magát, ha az átrium több ezer Swarovski kristállyal kirakott lépcsőjén áll - a pletykák szerint itt készítik a hajón a legtöbb selfiet. A hajó minden közösségi tere egyszerre elegáns és modern. A 2012-ben vízre bocsátott hatalmas, 139 000 tonnás hajó a Karib-tenger vizeit szeli Miami indulással, és az MSC-től megszokott szórakozási, és kikapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik.

 

 • Épült 2012-ben
 • Méretek: 139 072 tonna, 333,30 m hosszú, 37,92 m széles
 • Utasok száma: 4.345 fő
 • Kabinok száma: 1.751
 • Személyzet: kb. 1.388
 • Sebesség: 23,75 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 14

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

 

SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

 

Napközben: az MSC Divina rengeteg programot kínál a nap során, játékok, kvízek, Jenga, vagy Most-mutasd-meg versenyek, táncórák, sportbajnokságok, fitnesz órák... stb. A 16. szinten 4D mozi és F1-szimulátor található.

Esténként: lehetőségek egész sora várja a szórakozni vágyókat, csak néhány példa: játékok, tematikus estek, diszkó, karaoke... és mg sorolhatnánk, hiszen a hajó minden estére tervez valami izgalmasat.

Pantheon Theatre: a hajó színháza két szintes, és már önmagában is lélegzetelállító. Minden este két előadás van, a két ületett vacsora időponthoz igazodva. A műsor általában zenés, pl. a Starwalker - tisztelgés Michale Jackson előtt; francia kabaré, vagy a Traviata legszebb áriái.

Casino Veneziano: több, mint 1000 négyzentméternyi lehetőség arra, hogy a kipróbálja a szerencséjét. (Felhívjuk figyelmüket, hogy a kaszinóban - eltérően a hajó többi részétől - készpénzzel kell fizetni).

Boltok: a La Caramella a hajó édességboltja, a Duty Free Shop-ban cigarettát, és alkoholos italt lehet vásárolni (az itt vásárolt italokat a hajóút végéig megőrzik, és csak akkor kapják meg az utasok). Az Il Gioiello-ban ékszereket, és egyéb luxuskiegészítőket vásárolhat, míg a L'Angolo Dell'Oggetto-ban divatékszereket, napszemüvegeket, és órákat lehet venni. A La Boutique-ban márkás férfi, női, és gyermek ruhákat árulnak (Armani, Lacoste...), a La Profumeria-ban kozmetikumokat és parfümöket tudnak vásárolni a hajó utasai. Az MSC Logo Shop-ban az MSC logójával ellátott kis játékokat, egyéb tárgyakat (pl bögre, póló) lehet kapni. A Pool Shop-ban pedig strandolási kellékeket árulnak. A Fényképgalérián (Photo Gallery) megnézheti, és meg is vásárolhatja az MSC hivatalos fotósa által Önről készült képeket - pl. a hajóról való kiszállásokkor, vagy a kapitányi gálavacsora előtti koktélpartin.

 

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK

A hajón sokféle sportolási, és kikapcsolódási lehetőséget talál. Az Aqua Parkban (14. szint) egy felnőtt és egy gyerek medence, és két jacuzzi van. A 15 és 16. szint közötti csúszdát pedig feltételnül ki kell próbálniuk! Rosszabb idő esetére a Le Sirene elhúzható üvegtetejű medence áll rendelkezésükre, itt is van 3 jacuzzi. A 15. szint végén található Garden Pool csodás kilátást nyújt - ám talán itt vannak a legtöbben. Az MSC Yacht Club vendégei részére a 18. fedélzeti szinten a One Pool Club áll rendelkezésre, ahol egy kis medence, és 2 jacuzzi várja az ellazulni vágyókat. Aki pedig sportolni szeretne, a többfunkciós sportpályán tud focizni, kosarazni, vagy teniszezni. Ping-pong asztalokat a La Sirene felső szintjén talál.

 

SPA ÉS FITNESZ

A hajón található 1700 négyzetméteres hatalmas Aurea Spa a szolgáltatások széles palettáját kínálja: szauna, török fürdő, thalassoterápiás szoba, többféle masszás (balinéz, lávaköves...) különböző kezelések. A szépségszalonban fodrászat és manikűr várja a szépülni vágyókat.  A fitnesz-terem is kivételesen nagy, jól felszerelt, modern gépekkel.

 

CSALÁD:

Az MSC nagy hangsúly fektet arra, hogy a családosok jól érezzék magukat a hajón. A szülőknek lehetőségük nyílik a gyermekeiket szakképzett személyzetre bízni, míg a parti kirándulásokon részt vesznek. A Mini Club Sailors a 3-6 éves korosztályé, a Junior Club Pirates a 7-11 éveseké, nekik játékokat, legózást, kézműveskedést, társasájátékozást szerveznek.  A 12-17 éves korosztály a Graffiti Discoban tud szórakozni, itt van Xbox, Wii, csocsó, de nekik is szerveznek kvízjátékokat, bajnokságokat.

A hajón nincs bébiszitter-szolgálat.

 

Szobatípusok:

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, interaktív TV-vel, rádióval, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek.

Belső kabinok: 13 -16 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek

Külső kabinok: 12- 20 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.

Balkonos kabinok: 14 - 19 nm-esek, a balkon majdnem 4 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. A fürdőszobán zuhanyzó vagy kád

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 6 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 6 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 21-40 nm közöttiek, a sarokbalkon 4-5,5 nm közötti. Egyes lakosztályok nem rendelkeznek balkonnal, hanem plafontól földig érő panoráma ablakkal. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Deluxe lakosztályok: 28-32 nm közöttiek, a balkon 4-5,5 nm közötti , Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Deluxe Grand lakosztályok: Kb. 26 nm, a balkon kb. 6 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, hűtővel, bársarokkal (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Executive és Családi lakosztályok: 40 - 51 nm közöttiek, plafontól, padlóig érő panoráma ablakkal (nem nyitható). Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó van.

Yacht Club Royal lakosztályok: 36 nm, és 16 nm balkon, légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

 

Élménytípusok:

BELLA

 

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos - garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella, plusz)

 

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor (szabad helyek függvényében, az MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia és MSC Armonia felújított balkonos kabin vagy lakosztály foglalása esetén ,,My Choice" flexibilis vacsora időpotok)
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica, plusz)

 

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • ,,My Choice" vacsora - kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • ,,My Choice": választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a ,,cruise card"-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

MSC YACHT CLUB (Aurea, plusz)

 • Elsőbbségi be-, és kiszállás; kirándulásokon is.
 • 24-órás lakájszolgálat, és dedikált concierge
 • 24-órás szobaszervíz
 • Prémium Extra italcsomag
 • Prémium internescsomag (browse kategória, 2 eszközre)
 • Ingyenes belépés a Thermal Suite-ba, és az MSC Aurea SPA-ba
 • igény esetén poggyász ki-, és bepakolás
 • kérésre újság bekészítés a kabinba
 • exkluzív rész csak MSC Yacht Club vendégek részére
 • Pazar, jól felszerelt lakosztályok jó elhelyezkedéssel
 • panoráma TOP SAIL Lounge bárral, (itt délutáni teázás falatkákkal, és esténként élőzenés szórakozási lehetőséggel)
 • privát medence pezsgőfürdővel, napozórésszel; szabadtéri bár a legjobb kilátással,
 • Gourmet étterem a la carte főétkezésekkel

 

 

Útvonal: Útvonal: Budapest - Róma (1 éj) | Civitavecchia | Genova | Barcelona | tengeren | Casablanca, Marokkó | tengeren | Santa Cruz de Tenerife | Arrecife de Lanzarote | tengeren Malaga (1 éj) - Budapest  

Indulási kikötő: Civitavecchia

Érkezési kikötő: Civitavecchia


Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyet Budapest - Róma, Malaga - Budapest útvonalon átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 1 éjre Rómában és 1 éjre Malagában 4*-os szállodákban, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel,
 • a 9 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (153 600 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az esetleges kiscsoportos felárat (16-17 fő esetén: 30 000 Ft/fő, 18-19 fő esetén: 20 000 Ft/fő felár)
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (6 Eur/fő/éj),
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, 
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.

 

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-10-12 - 2023-10-23 11 éj 2 ágyas belső kabin - Bella, 2 felnőtt leírás szerint 567.055 Ft Ft/fő, 2F, Program szerint
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok