Akciós szilveszteri utazások

 2023-2024

Részletek

Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023-2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Ciprustól IZRAEL-ig csoportos MSC Musica hajóút magyar idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 542708
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút

Leírás

2023. Szeptember 28. - Október 6.

Szeptember 28. - Limassol, Cyprus, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai Budapestről autóbusszal kiutaznak Bécs, Schwechat repülőtérre, ahonnan közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal mennek tovább Lárnakaba, majd onnan transzfer a limassoli szállodába.

Szeptember 29. - MSC Musica, 2. nap
Üdvözöljük az MSC Musica fedélzetén! Az MSC Musica nem csak egy új osztályú ökológiai sétahajót indított útjára, hanem egy új osztályú körutazást is - a kecses vonalak és a szuperlatívusz választék tágas világát, amelyet a kreativitás, a finom természetes anyagok és a részletekre való odafigyelés gazdagít, amelyek mindig is megkülönböztették az MSC Cruises hajótársaságot.

Szeptember 30. - Mykonos, Greece, 3. nap
A 18. században Mykonos kusza sikátorainak útvesztője még a legjobban utazó kalózokat is összezavarta. Manapság az eltévedés színlelése ezekben a kanyargós sikátorokban egy egész napos szórakozást nyújt! Ez az MSC Mediterranean Cruises úticél a romantikus görög szigetek csillogásáról ismert. Lásson ragyogó tengerpartokat, türkizkék vizeket és festői, fehérre meszelt falvakat.

Október 1. - Piraeus, Greece, 4. nap
2021-től Pireusz, a világ egyik legrégebbi kikötője is csatlakozik az MSC Mediterranean Cruises által látogatott kikötők listájához. A vendégek megismerkedhetnek Törökország és a Földközi-tenger keleti részének kincseivel.

Október 2. - Santorini, Greece, 5. nap
A görög szárazföldtől mintegy 200 km-re délkeletre fekszik Szantorini, a Kikládok szigete. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti cél egy vulkáni kaldera maradványaiból alakult ki, ami a zord geológián is meglátszik. Szantorini híres meredek szikláiról, vörös tengerpartjáról és fehérre meszelt házairól, amelyek feltűnő kontrasztot alkotnak az Égei-tenger kékjével. A sziget ősi régészeti lelőhelyek, forró forrásból származó fürdőhelyek és lenyűgöző borászatok otthona is.

Október 3. - Kusadasi, Turkey, 6. nap
Törökország a világ néhány legerősebb birodalmának, köztük a római, bizánci és oszmán birodalomnak a tanúja, és bővelkedik ókori emlékekben és UNESCO világörökségi helyszínekben. Ez az ország híres az elsöprő óceáni kilátásról, a nyüzsgő szukákról, a régészeti csodákról és a szaharai tájakról.

Október 4. - MSC Musica, 7. nap
A gyönyörű hajón a kellemesen változatos konyha kiváló - minden frissen, hagyományos módon, kiváló alapanyagokból készül. Kényeztesse magát zamatos olasz ínyencségekkel az Il Giardino-ban, kényeztesse magát a Kaito Sushi bárban, vagy fedezze fel az autentikus olasz pizzák zamatos választékát. A gyerekek és a fiatal felnőttek az MSC mediterrán életmódjára jellemző különleges bánásmódot élvezhetik: beltéri és kültéri játszóeszközök, saját medence, valamint külön Kids és Teens Clubok gondoskodnak a pezsgő társasági életről a fedélzeten. Lépjen az MSC Musica fedélzetére, és tapasztalja meg a melegség és a zene varázslatos világát, amely a hajóút minden percét felejthetetlen élménnyé teszi.

Október 5. - Haifa (Jerusalem), Israel, 8. nap
A fantasztikus MSC Földközi-tengeri körutazások útvonalán Haifa a kapu Izrael városainak, például Jeruzsálemnek, valamint olyan lenyűgöző, történelemmel teli helyeknek a felfedezéséhez, mint Betlehem. Kelet és Nyugat kereszteződése, az új Selyemút kereskedelmének fontos csomópontja.

Október 6. - Limassol, Cyprus, 9. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, majd kiszállást követően a csoport buszra száll és a repülőtér felé veszi útját, ahonnan menetrendszerinti járattal visszautazik Bécsbe, majd onnan autóbusszal haza Budapestre.


Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-09-28 - 2023-10-06 8 éj Belső kabin (IR2) Teljes ellátás 829.900 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok