Akciós szilveszteri utazások

 2023-2024

Részletek

Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023-2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

MEDITERRÁN ősz MSC Grandiosa csoportos hajóút TUNÉZIA érintésével magyar idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 542709
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút

Leírás

2023. Október 28. - November 5.

Október 28. - Indulás!, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai este buszra szállnak, hogy másnap már Genovába érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Grandiosa!

Október 29. - Genoa (Portofino), Italy, 2. nap
Genova kikötővárosa, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, Olaszország elbűvölő Riviérájának kapuja. Sétáljon végig kanyargós középkori sikátorain, nézze meg a történelmi Piazza Matteottit, és csodálja meg a 16. és 17. századi épületek csodálatos csoportját. Genova tengeri nagyhatalmi örökségét az 1543-ban épült La Lanterna történelmi világítótorony is bizonyítja. A városon túl romantikus városok találhatók a tengerpart mentén, köztük a gelati-színű Portofino.

Október 30. - Marseille (Provence), France, 3. nap
A francia Riviéra látványos tengerpartján fekszik Marseille, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja. Ez a hangulatos kikötőváros az utcák labirintusában és a történelmi építészetben megmutatkozó zordság és csillogás egyedülálló keverékéről ismert. Marseille karizmatikus kávézóitól és nyüzsgő Vieux Portjától mindössze néhány mérföldre lenyűgöző városok találhatók. Látogasson el Aix-en-Provence-ba, Cézanne szülőhelyére, vagy gyönyörködjön Avignon ősi szépségében.

Október 31. - Barcelona, Spain, 4. nap
A Földközi-tenger egyik legforgalmasabb körutazási kikötője, Barcelona tengerparti városa ikonikus építészetéről, színes kultúrájáról, valamint világszínvonalú ital- és étkezési lehetőségeiről ismert. Fedezze fel Antoni Gaudí szürreális Sagrada Famíliáját, a híres Ramblas sugárutat, a középkori Barri Góticot és a Museu Picassót. De még ennél is több felfedezni való van ebben a burjánzó spanyol városban, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomásán: az eldugott tapasbároktól és mesés élelmiszerpiacoktól kezdve Európa legnagyobb futballstadionjáig.

November 1. - Tengeri nap az MSC Grandiosa fedélzetén, 5. nap
Az MSC Grandiosa még több közösségi teret kínál, mint testvérhajói, valamint egy sor izgalmas újítást. A rendkívüli kialakítás, a létesítmények és a szórakozási lehetőségek széles választéka teszi ezeket a hajókat az egész család számára ideálissá. Az MSC Grandiosa középpontjában egy lélegzetelállító beltéri sétány áll, amelyet egy drámai LED-kupola borít. Itt kiváló vásárlási lehetőségek, egy extra nagy és szuper barátságos francia bisztró, valamint további izgalmas helyszínek várják minden vendégünket.

November 2. - La Goulette, Tunisia, 6. nap
Afrika legészakibb országa, Tunézia a kontinens ékköve - a táj bőséges természeti szépségekkel, kivételes régészeti lelőhelyekkel és türkizkék vízzel büszkélkedhet. Az MSC Mediterranean Cruises egyik célpontja, Tunisz városa (és La Goulette kikötője) rengeteg felfedezésre váró látnivalót kínál, az UNESCO-listán szereplő medinától kezdve a mauzóleumokkal és palotákkal teli medinán át a fehérre meszelt, macskaköves szatellitvárosig.

November 3. - Palermo, Italy, 7. nap
Palermo kikötője, az MSC Mediterranean Cruises nyüzsgő célpontja, Szicília szigetének regionális fővárosa. Ez a kozmopolita város mennyei építészetéről, komoly utcai ételeiről és felháborítóan szép strandjairól ismert.

November 4. - Civitavecchia (Rome), Italy, 8. nap
Fedezze fel Civitavecchia kultúráját és színeit, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célját. Ez az olasz gyöngyszem számos európai és Európán kívüli városból kellemes repülőúttal elérhető. A 16. századi Michelangelo-erődjéről, az ókori Taurinus-fürdőről és a márvány Vanvitelli-kútról híres kikötő kényelmes kiindulópontja Róma, Olaszország királyi és romantikus fővárosának meglátogatásához.

November 5. - Genoa (Portofino), Italy, 9. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.


Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2023-10-28 - 2023-11-05 8 éj Belső kabin (IB) Teljes ellátás 589.900 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok