Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. június 2-10.

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak Útazonosító: 551657
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. június 2-10.

Genoa (Portofino) (Italy), La Spezia (Cinque Terre) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Palma de Mallorca (Baleari Is.) (Spain), Barcelona (Spain), Cannes (Cőte d'Azur) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

Az Ön részvételi díja magában foglalja a kényelmes autóbuszos utazást légkondicionált járművel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokból, minden szükséges adót, illetéket és borravalót. A hajón prémium ellátást biztosítunk a választott kabinkategóriában, beleértve a kényelmes szállást és a kulináris élvezeteket. Az utazás során tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére, valamint a kirándulások során magyar nyelvű fordítást biztosítunk. Célunk, hogy utazása minden pillanatában gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

A "Helló NYÁR!" csoportos hajóút a Földközi-tenger csillogó hullámai közt kalauzolja az utazás és kultúra rajongóit egy emlékezetes kalandra. A hajóút június 3-tól 10-ig tart, ahol az utasok a tengerparti tájak lenyűgöző szépségét csodálhatják meg, és bepillantást nyerhetnek Európa gazdag történelmébe és sokszínű kultúrájába. Az út során az ókori műemlékek, hagyományok és a különböző kultúrák évszázadokon átívelő történeteit fedezhetik fel.

Az MSC Cruises-szal történő utazás nem csupán egy hagyományos tengeri kiruccanás. Ez egy olyan utazás, ahol a Földközi-tenger különleges kultúráihoz, hagyományaihoz és műemlékeihez közel kerülhetnek az utasok. Az MSC Seaview hajóval megtehető út során az utasok megismerkedhetnek azokkal a nemzetekkel és emberekkel, akik a tenger mentén élnek, és részesei lehetnek egy ezeréves történetnek, amelyet már az ősi tengerészek is megéltek.

A magyar idegenvezetővel tett utazás során lenyűgöző helyszíneket látogatnak meg, többek között Genoa, La Spezia, Civitavecchia, Palma de Mallorca, Barcelona és Cannes városait. Az utazás alatt a hagyomány és a modern kényelem tökéletes egyensúlyában élvezhetik Európa legcsodálatosabb partjait és városait.

Ha szeretnéd testközelből megtapasztalni a Földközi-tenger varázsát, és a kultúra, hagyományok, műemlékek gazdagságát egy izgalmas hajóúton felfedezni, csatlakozz hozzánk az MSC Seaview fedélzetén! Egy felejthetetlen kaland részese lehetsz, ahol minden nap új kincseket fedezhetsz fel.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-06-02 - 2024-06-10 8 éj Ablakos kabin (OR1) Teljes ellátás 769.900 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok