Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Hosszú Hétvége Párizsban ***

Franciaország, Ile-de-France, Párizs Útazonosító: 596661
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás

Leírás

Leírás:

Párizs álmaink városa. Él, lüktet és vonz bennünket. Könnyed, elegáns, teli látnivalóval. Minden korosztályra felkészült a világváros. Hozza el gyermekét is az útra és töltsenek el együtt egy felejthetetlen napot mosolygó mesevilágba a Disneyland-be.


A csomagár jelenlegi ára 420 Ft/EUR árfolyamig garantált!

Szállás:

3* szállodában, 2-3 ágyas szobákban, Párizs elővárosában
Bőséges reggeli, büfé rendszerben, korlátlan fogyasztással.

Tipp:

Az előre megvásárolt jegyek lemondás esetén nem visszatérítendők! Ezért is javasoljuk fakultatív útlemondási biztosítás kötését is!

Jelenleg szabadon be lehet utazni Franciaországba - vagyis Magyarországról érkezve nincs szükség a belépéshez rendkívüli indokra, nincs szükség karanténra .

Folyamatosan frissülő információk a konzuli szolgálat oldalán nyomon követhetők!
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?franciaorszag#d

További részletek:

*: a nagy érdeklődés miatt indulás előtt 2-3 hónappal már nem garantált, hogy a 3. szintre is kapunk elővételi jegyet a csoportnak a megfelelő időpontra, ezért mindenkinek csak a 2.szintig tudunk jegyet venni.

Figyelem az eurós árakat a helyszínen szedi össze az idegenvezető.

Kérjük, jelezzék megrendeléskor milyen programokon szeretnének részt venni!
Programok sorrendje változhat a menetrend függvényében!

Ellátás: Bőséges büfé reggeli, korlátlan fogyasztással

Közlekedés: Utazás: Repülővel Air France járatával, 1 db 23 kg-os feladandó poggyász, 1 db 12 kg-os kézipoggyász (55x 35 x 25 cm)

Programleírás

1. nap: Megérkezés után transzfer a szállodába. Rövid pihenő után Párizs bemutatását a Szajnán kezdjük, egy kellemes 1 órás sétahajózással (hajójegy 8.000 Ft/fő, 13 év alatt 4.500 Ft/fő). Ezután az Eiffel-torony panorámájából csodálhatjuk meg Párizst, a világ fővárosát (jegyek a 2.szintig*, felnőtt jegyár 9.000 Ft/fő, 12-24 év között 5.000 Ft/fő és 4-11 év között 3.000 Ft). Visszatérünk a szálláshelyre, szobák szétosztása és fakultatív vacsora lehetőség egyénileg a szállodában vagy a szálloda közelében.

2. nap: Reggeli után szabad program vagy fakultatív programok közül válogathatnak. 2/1. Egész nap Disneyland, ahol minden csobog, mozog, színes, zene, tánc és vidámság fogad mindenkit. (belépő a helyszínen, vagy egyénileg online megvásárolható!) Odafelé az idegenvezető elkíséri az utazókat a gyorsmetró megállóig, aminek a végállomása Disneyland, a nap végén mindenki kedve szerint egyénileg tér vissza a szállodába a már reggel megismert útvonalon. 2/2. Akik a városnézést választják, azoknak reggeli után Versailles-i kastély és Park, Trianoni Paloták. Délután Párizsban az Invalidusok Dómja. Este séta a Notre Dame és a Latin negyed közelében. Vacsorázási lehetőség egyénileg. Visszatérünk a szálláshelyre. A program ára belépőkkel kb. 33.900 Ft/fő (26 év alatt kb. 14.900 Ft/fő)

3. nap: Reggeli után szabad program vagy fakultatív program idegenvezetéssel: Louvre legismertebb kincsei, Királyi Palota, Operaház és a Rivoli utca. A napot a Montmartre negyeddel fejezzük be: Sacré Coeur és a Festők tere. A program ára belépővel 19.000 Ft/fő (26 év alatt 10.000 Ft/fő)

4. nap: Reggeli után szabad program és a repülőgép menetrendjétől függően transzfer a reptérre és hazautazás.


Az ár tartalmazza:

repülőjegy, feladható poggyász, transzfer, szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés az első napon.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-12 - 2024-09-15 3 éj 2 ágyas szoba Reggeli 230.900 Ft Ft/fő, Budapest, Kétágyas szoba + 1 pótágy
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok