Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

London Hosszú Hétvége

Nagy-Britannia, London, London Útazonosító: 616619
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás
Útiterv:

1. nap Elutazás Londonba a Wizzair légitársaság menetrend szerinti járatával. Transzfer a szállodába.  Utazás tömegközlekedéssel London központjába. Séta a Parlamenthez és a híres Big Benhez, majd a Westminster Abbey megtekintése kívülről, mely az angol királyok koronázási és temetési helye. Tovább haladunk a Whitehallon át a Trafalgar Square-ig, végül látogatás a West End-re, ahol számtalan üzlet és színház található. Visszaérkezés a szállodába késő délután.

2. nap Reggeli után hajózás a Temzén a londoni Towerhez - a középkori Európa egyik legerősebb erődítményéhez. A torony falai között egy börtön és egy fegyvertár, valamint a királyi pénzverde és levéltár is volt. Itt lehet megtekinteni a királyi kincstárat a koronaékszerekkel. (Belépőjegyek egyénileg a helyszínen.) Az erőd közelében található London egyik leghíresebb turisztikai látványossága - a Tower Bridge - kétségtelenül Nagy-Britannia leghíresebb hídja.  A Szent Pál katedrális megtekintése után végig sétálunk a Temze partján egészen az elegáns szórakozó negyedig a Covent Garden-ig. Visszatérés a szállodába.
3. nap Reggeli. Szabadidő a város önálló felfedezésére vagy egész napos fakultatív kirándulás Windsorba és Stonehenge-hez. A program tartalma: látogatás Windsorba, a monumentális királyi kastélyba,amely  festői helyen található. Ez a világ legnagyobb jelenleg is lakott kastélya.  Ezután tovább utazunk Wiltshire-be, a leghíresebb európai neolitikus megalitikus épülethez - a Stonehengehez. A temetkezési halmokkal körülvett Salisbury Plain építmény az UNESCO Világörökség része. Visszautazás a szállodába.

4. nap Reggeli után szabadidő vagy kirándulás Greenwichbe, a tengerészeti múltjáról és csillagvizsgálójáról nevezetes londoni kerületbe, ahol a 0  ? hosszúsági kör megy keresztül. Délután transzfer a repülőtérre, menetrend szerinti hazautazás Budapestre.

Információ:

A beutazáshoz főszabály szerint útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!

A részvételi díj tartalmazza:
a repülőjegyet, illetékeket és adókat, a szállást 3*-os hotelben, kétágyas szobában reggelivel, transzfereket, magyar nyelvű idegenvezető az út során végig, helyi angol nyelvű idegenvezetőt, Temze sétahajózást, gyalogos városnézéseket, a feladható 10 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő.

Külön fizetendő: a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás, a belépőjegyek, közlekedési jegyek (helyszínen fizetendő), fakultatív programok. Egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 3-4 GBP/nap (kb. 16 GBP/fő), idegenforgalmi adó (szállodának közvetlenül fizetendő), egyágyas felár, utasbiztosítás (BBP), útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a.


A városlátogatás minimum 20 fő jelentkezése esetén indul!
A fakultatív programokon való részvételt csak az utazást megelőzően történő befizetés esetén tudjuk garantálni. Utasaink a helyszínen a belépőjegyek elérhetősége és/vagy az esetleges autóbusz kapacitástól függően tudnak fizetni euróban, melynek pontos összege az utastájékoztatóban kerül feltüntetésre. Egyes fakultatív programok indulása minimum létszámhoz kötött, ezt az adott program mellett jelezzük. A meghirdetett programok sorrendje és időpontja az egyes időszakokban előforduló események vagy az adott helyzetben előre nem látható körülmények miatt változhatnak.
A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek.

Irodánk a légitársaság által előre kijelölt ülőhelyekkel rendelkezik, ennek megfelelően az utasfelvételt (check-in) munkatársaink végzik el. Az utasok a repülőtéren személyi igazolványuk vagy útlevelük felmutatását követően kapják meg beszállókártyáikat, ezért fontos, hogy foglaláskor a személyi okmányunkban feltüntetett nevük legyen megadva.  A helytelenül leadott utasnév módosításának adminisztrációs díja, amennyiben irodánknak még lehetősége van a javításra, 10 000 Ft/név. A repülőtéren történő név módosítást, csomag túlsúly vagy csomag méret problémából adódó plusz kiadásokat az utasok a légitársaság szabályzata szerint kötelesek megfizetni.
Csoportos utasfelvétel miatt fix ülőhely, elsőbbségi beszállás vagy a leírásban feltüntetett poggyász kapacitástól eltérő poggyász még felár ellenében sem igényelhető!

Fakultatív programok:

Stonehenge és Windsor kirándulás belépőjeggyel: 51 900 Ft (min. 15 fő)
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-26 - 2024-09-29 3 éj Kétágyas szoba Reggeli 265.490 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli, BUD
2024-10-31 - 2024-11-03 3 éj Kétágyas szoba Reggeli 250.490 Ft Ft/fő, 2F, Reggeli, BUD
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok