Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Székelyföld legszebb tájain

Románia, Székelyföld, Parajd Útazonosító: 628101
  • Szálláskategória: Panzió
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Székelyföld legszebb tájain

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Délelőtt az UNESCO világöröksége, a Székelykő lábainál elterülő, polgárházairól és népviseletéről híres Torockó településre utazunk. Este szállások elfoglalása Székelyudvarhely környékén.

2. nap Kirándulás Tusnádfürdőn keresztül a körös-körül fenyvesek koszorúzta hegyek aljában csillogó, Erdély ékszeréhez, a Szent Anna-tóhoz, melynek vizét a világ egyik legtisztább vizének tartják. Kellemes sétát teszünk a tó partján, majd rövid gyalogtúra során felkeressük a Büdös-barlangot. Utazás a ,,vargák városába", Kézdivásárhelyre, ahol a céh-múzeumot, Gábor Áron szobrát és a régi városházát tekintjük meg, majd visszautazás a szálláshelyre.

3. nap Délelőtt kirándulás a Keleti Kárpátok lenyűgöző szurdokvölgyébe a Békás szoroshoz, majd a Gyilkos-tóhoz. Gyergyószentmiklóson lehetőségünk nyílik egy látványsajtműhely megtekintése. Visszautazás a szálláshelyre.

4. nap Reggel a szállások elhagyása után, vásárlási lehetőség a fazekas művészetéről világhírű Korondon. Ezután látogatás a parajdi sóbányában. Később séta a sós vizű Medve-tó körül. Délután ismerkedés kincses Kolozsvárral: Szent Mihály templom, Mátyás király szülőháza, Mátyás király lovas szobra, református templom, Szent György szobor, majd a házsongárdi temetőbe látogatunk. Hazaindulás, érkezés a késő esti órákban Magyarországra.

3 éj panzióban reggelivel

115.900 Ft/fő

Üdülőhelyi illeték

3.900 Ft/fő

Vacsora

22.900 Ft/fő

Egyágyas felár

29.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz költséget Miskolc, Hajdúnánás, környéki indulással, valamint a szállás, a reggeli ellátás és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját. BBP biztosítás: 540 Ft/fő/nap

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-06-25 - 2024-06-28 3 éj szoba, Panzió Reggeli 115.900 Ft Ft/fő, reggeli, Debrecen
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok