Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 25. - február 2.

Hajóutak, Kanári-szigeteki hajóutak, Kanári-szigeteki hajóutak Útazonosító: 631550
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló MADEIRA, helló KANÁRI-SZIGETEK! MSC Opera csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. január 25. - február 2.

Santa Cruz de Tenerife (Canary Is.) (Spain), Las Palmas de G.Canaria (Canary Is.) (Spain), Puerto Del Rosario/Fuerteventura (Spain), Funchal (Madeira Is.) (Portugal), Santa Cruz de La Palma (Spain), Arrecife de Lanzarote (Canary Is.) (Spain), Santa Cruz de Tenerife (Canary Is.) (Spain)

Az Ön részvételi díja magában foglalja a repülővel történő utazást Budapest és a célállomás között, minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Önnek nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt. Élvezheti a prémium ellátást hajónkon, amely a nemzetközi és mediterrán konyha legjobbjait kínálja, valamint széleskörű büfénket, amely reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackekre is nyitva áll. Utazása során egy tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő lesz az Ön társaságában, és gondoskodunk a magyar nyelvű fordításról a fakultatív kirándulások során. Emellett egy éjszakás szállást biztosítunk reggelivel Santa Cruz de Tenerife szigetén, hogy pihenten folytathassa utazását. Célunk, hogy utazása gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen, elégedettsége és kényelme mindenek felett áll.

Fedezze fel a varázslatos Kanári-szigeteket és Madeirát egy felejthetetlen csoportos hajóúton az MSC Opera fedélzetén, magyar idegenvezetővel kísérve. Ez az egyedülálló utazás egy olyan kaland, ami során a tengeri utazás romantikája és a szigetek lenyűgöző tájainak felfedezése ötvöződik.

Induljon velünk Santa Cruz de Teneriféből, ahol egy éjszakát töltünk el, hogy felfedezhessük ezt a gyönyörű várost, mielőtt hajóra szállnánk. Az MSC Opera eleganciája és kényelme kíséri útunk során, miközben a Kanári-szigetek és Madeira gyöngyszemeit járjuk körbe. Útvonalunk során ellátogatunk Las Palmas de Gran Canariára, Puerto del Rosario szívébe, Funchal festői utcáiba, Santa Cruz de La Palma varázslatos tájaira, Arrecife de Lanzarote lenyűgöző partjaira, visszatérve Santa Cruz de Tenerifére.

Minden állomás egy újabb fejezetet nyit a kalandok könyvében, ahol a helyi kultúrák, ízek és látványosságok kavalkádjával ismerkedhetünk meg. Az MSC Opera hajónk minden kényelmet biztosít, hogy az utazás minden pillanata felejthetetlen legyen. A fedélzeti szórakoztató programok, a finom ízeket kínáló éttermek és a kényelmes kabinok gondoskodnak arról, hogy minden percben élvezhesse az utazást.

Oda- és visszaútunkat menetrend szerinti repülővel tesszük, így az utazás minden részlete gondosan megtervezett és kényelmes, lehetővé téve, hogy teljes mértékben a kikapcsolódásra és a felfedezés örömére koncentrálhasson.

Csatlakozzon hozzánk ezen a felejthetetlen kalandon, ahol a tenger szépsége és a szigetek varázsa összefonódik, hogy életre szóló emlékeket hozzon létre. Az MSC Opera hajónkon tett utazás nem csak egy utazás, hanem egy álom valóra váltása.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-25 - 2025-02-02 8 éj Belső kabin (IM2) Teljes ellátás 649.900 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok