Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Foglalás menete

Amennyiben nem a személyes ügyintézést választja az utazás megrendelésére több lehetőség is rendelkezésére áll:

- Elküldheti a foglalását a minden utazási ajánlathoz megtalálható ajánlatkérés kitöltésével és elküldésével. A ajánlatkérő lap egyben ki is számítja az utazási TELJES díját.
- Telefonon keresztül.
- E-mail-ben.

Mi történik a foglalás elküldése után:

Az ajánlatkérés/foglalás megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban visszaigazolják Önnek az utazást. A visszaigazolás faxon, vagy e-mailben történik. A visszaigazolás tartalmazza az út pontos árát, indulási időpontját, és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót.

A visszaigazolás megérkezése után legkésőbb 48 órán belül Önnek be kell fizetnie a részvételi díj előlegét. Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj. A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál. Az utazási díjat fizetheti:
- személyesen készpénzben,
- átutalhatja számláink bármelyikére,
- illetve bármelyik CIB Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra.

Ez utóbbi a leggyorsabb és egyben teljesen költségmentes megoldás. A CIB Bank fiókokban a sárga Készpénz befizetési nyomtatványt kell kitölteni és sorban állni a pénztárnál. A befizetéskor kérje, hogy nevét és lehetőleg a visszaigazoláson szereplő hivatkozási számot tűntessék fel a befizetési megbízáson.

A Broadway Holiday Utazási Iroda CIB Banknál vezetett számláinak számát megtalálja a visszaigazoláson, valamint a oldalunkon a kapcsolat menüpont alatt.

A pénz megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk. Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan be tudja fizetni az útiköltség előlegét a foglalási lap elkészítésétől a véglegesítésig munkaidőben egy-két óra telik csak el.

A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át, jutatjuk el Önhöz az utazáshoz szükséges dokumentumokat.

Repülős utazásoknál irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és induláskor a repülőtéren jut hozzá repülőjegyéhez és a megrendelt biztosításokhoz.

Egyéb esetekben e-malen kapja meg a dokumentumokat PDF file formátumba, melyet kinyomtat és a repülőtéren, szállodába azokat bemutatva foglalhatja el helyét, szobáját vehet részt a programokon.

A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb. Kérjük figyelmesen olvassa el!

Az előleg befizetésével egyidőben a Broadway Holiday Utazási Iroda regisztrált felhasználójává is válik, és a jövőben további ajánlatainkról, akcioinkról értesítjük.

Ne feledje ide bármikor visszatérhet, mi segitségére leszünk a világ összes pontján!