Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Jogvédelem

 
JOGVÉDELEM A HONLAPON FELTÜNTETETT SZELLEMI TULAJDONRA, KÉPEKRE ÉS INFORMÁCIÓS ANYAGOKRA:

A szerzői jogról és az egyéb szellemi tulajdonról szóló rendelkezéseket valamennyi látogató automatikusan magára nézve kötelezőnek fogadja el!

Broadway Holiday utazási Iroda honlapjára feltett információk és az utazási ajánlathoz kapcsolódó képek a Broadway Holiday Utazási Iroda és annak kiemelt partnerei tulajdonában vannak és maradnak, és azokat a szerzői jogokra, a védjegyekre és az egyéb szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvények védik. A képeket személyes, nem kereskedelmi jellegű felhasználás céljából Ön szabadon kinyomtathatja. Más módon azonban nem jogosult lemásolni, menteni, módosítani, reprodukálni vagy újra publikálni az ajánlatokat, képeket kivéve, ha arra írásos engedélyt adtunk.
Külön írásos engedélyünk nélkül semmilyen módon (sem e-mailben, sem egyéb elektronikus úton) nem terjesztheti, és nem közvetítheti ezeket a képeket, információkat.

A honlap tartalmának szerzői joga a Broadway Holiday Utazási Kft-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve.

A honlap tartalmáról kizárólag magáncélú felhasználásra, a Broadway Holiday Uazási Iroda ajánlatának megismerése érdekében egy nyomtatott példány készíthető, azonban annak bármilyen további jellegű felhasználása szigorúan tilos.

A honlapon szereplő védjegyek, logók és egyéb emblémák szintén jogi védelmet élveznek, azok bármilyen tartalmú és hatályú felhasználása - egyéb engedélyek nélkül - szigorúan tilos.

A honlapon szereplő termékek a Broadway Holiday Utazási Iroda  szellemi tulajdonát képezik, a termékek, illetve az ajánlatok, koncepciók, ötletek, témák, kedvezmények másolása szigorúan tilos! 

A szerzői jogra illetve a szellemi tulajdonra vonatkozó rendelkezések megsértése büntetőjogi és polgári jogi jogkövetkezményeket, illetve kártérítési kötelezettséget von maga után!

Amennyiben a képeket, szövegeket kereskedelmi célra kívánja felhasználni, kérését elküldheti az alábbi
e-mail címre: info@broadwayholiday.hu

A Broadway Holiday Utazási Iroda honlapján valamint egyéb publikus vagy elektronikus úton közölt anyagokban megjelenített képek a valóságtól eltérhetnek, illusztrációként szolgálnak. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek. A jogok tulajdonosa az elírásokért illetve sajtóhibákért semmiféle felelősséget nem vállal.