Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

A Karib-térség

A Karib-térséget a Bahamák, Nagy- és Kis-Antillákkal azonosítjuk. Szinte nincs olyan időszak amikor ne látogatnák. Amerikából rövidebb pár napos hajóutakkal is elérhető a Bahamák, de ma már olyan hajóút is létezik ahol repülős és all inclusive kombinációval élvezhetjük a luxus nyaralást. Erről a témáról a hajóutaknál bőven talál információt a kedves látogató. Természetesen még szép, hogy tökéletes esküvői helyszín mindegyik, de erről ott mesélünk, tehát most...

Nézzük külön-külön mit nyújt egy-egy szigetcsoport.

Nagy-Antillák
Kuba, Jamaika, Haiti, Dominika, Puerto Rico, Navassa-szigetek, Turks&Caicos, Kajmán-szigetek némelyike külön országként elérhető ajánlatokkal elérhető az egzotikus válogatásunk pallettáján.

Kis-Antillák
A leglátogatottabb szigetcsoportok a magyar piacon, St. Marteen, St. Kitts, Antigua és Barbuda, Guadeloupe és Martinique, különösen St. Luca de Barbados és Grenada is népszerűségnek örvend.
Trinidad és Tobágó már kevésbé ahogy a Holland ABC szigetek (Aruba, Bonaire, és Curacao)

Tágabb értelemben Belize, Kolumbia és Venezuelát is ide sorolják.

Elsősorban menetrend szerinti járatokkal juthatunk a kiválasztott szigetre európai nemzetközi reptér indulással. Így érdemes rendesen min. 10 nappal számolni egy-egy nyaralást illetően.


KARIB térség repülővel

Karib-térség egyénileg