Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Kuba

Kubát Havannával vagy Varaderoval érdemes igazán kombinálni, hogy megérezzük ezt a csodálatos ország lendületét, és változatosságát, sokfajta kombináció létezik, hogy megismerjük, van akinek a szivarok, veterán autócsodák, másnak a tánc, megint másnak a tengerparti élmények jelentek kikapcsolódást.

Kuba izgalmas és egyedülálló célpont egy csoportos utazás számára. Lendületes kultúrájával, lenyűgöző tengerpartjaival és magával ragadó történelmével Kuba mindenki számára egyedülálló nyaralási élményt kínál. Havanna nyüzsgő utcáitól Varadero nyugodt partjaiig egy kubai csoportos utazás tökéletes lehetőséget nyújt az ország felfedezésére és kultúrájának megismerésére.
Havanna egy nyüzsgő, kultúrával, történelemmel és szórakozással teli város. Egy vezetett városnézés kiváló módja annak, hogy megismerkedjen a kubai kultúrával és felfedezze a város számos látnivalóját. Az ikonikus Plaza de la Revolucióntól a vibráló zenei színtérig Havanna mindenki számára tartogat valamit.

Varadero híres lenyűgöző strandjairól, így ideális célpont egy tengerparti nyaraláshoz. Fehér homokos strandjaival és kristálytiszta vizével Varadero tökéletes hely a pihenésre és kikapcsolódásra. Varaderóban rengeteg tevékenységet lehet kipróbálni, a búvárkodástól és búvárkodástól kezdve a kajakozáson át a szörfözésig.

Az all inclusive kubai nyaralás gondtalan lehetőséget nyújt arra, hogy megtapasztalja mindazt, amit az ország nyújtani tud. Mivel az all-inclusive üdülés egy csomagban tartalmazza az összes étkezést, italt és tevékenységet, a csoportok számára ideális módja annak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a kubai utazásból.

Egy kubai csoportos utazás felejthetetlen élményt jelent, amely még évek múlva is maradandó emlékeket fog nyújtani. Havanna nyüzsgő utcáinak felfedezésétől a Varadero lenyűgöző strandjain való pihenésig egy kubai csoportos utazás lehetőséget nyújt arra, hogy megtapasztalják ezt az egyedülálló úti célt a maga teljes pompájában.

 

Kuba nyaralás 2024 - Kuba csoportos körutazás

További ajánlataink