Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Seychelles-szigetek

Seychelles elsősorban a minőségi hoteleiről és az exlusive szolgáltatásiról híres. Aki eljut a Seychelles-re, az csaknem biztos elalél a természeti szépségektől, az édenkerti szigetvilágtól. Káprázatos színek, finom homokok, csodás növényzet, természeti szépségek. Nagy távolságok nincsenek. A legnagyobb sziget, Mahe valamivel kisebb, mint Buda. Egész évben jó az idő. Aki csak napozni, nyaralni akar, annak az bármikor jöhet.
A Seychelle-szigetek sok trópusi paradicsomot kereső utazó álmai közé tartoznak. A kristálytiszta vízzel, buja növényzettel és lenyűgöző strandokkal a Seychelle-szigetek felejthetetlen nyaralási élményt nyújtanak. Azok számára, akik Budapestről szeretnének a Seychelle-szigetekre utazni, több lehetőség is rendelkezésre áll. Budapestről Mahé, La Digue és Praslin szigetére repülővel lehet a legnépszerűbb módon eljutni a Seychelle-szigetekre. 
A Seychelle-szigetekre érkezve felfedezheti a különböző látnivalókat, amelyeket az egyes szigetek kínálnak. 
Kor tavasz és kora őszi időszak jó azoknak, akik szeretnének többet kirándulni, sétálgatni.
Tavasszal és ősszel lehet a legideálisabb körülmények között búvárkodni (scuba). A délkeleti monszun időszakban, május és szeptember között van a legkevesebb eső, és ilyenkor nincs nagy hőség. Szempont persze, hogy mely szezonokban a legmagasabbak és legalacsonyabbak a hotelszoba árak.
Az európai turisták persze a tél elől az ünnepek környékén menekülnek, és ilyenkor a legmagasabbak a hotelszoba árak. Viszont ilyenkor gyakoribb az eső. Júliusban és augusztusban is főszezon van ilyen szempontból, a tengervíz gyakran hullámos, ami miatt a strandok a moszatokkal szennyezettebbek (főleg Mahe sziget déli partjainál és Praslin szigeten).
 
Mahé szigetén olyan vízi sportokban vehet részt, mint a búvárkodás és a búvárkodás, vagy felfedezheti a sziget egyedülálló növény- és állatvilágát. La Digue a lenyűgöző strandjairól ismert, és remek hely a pihenésre vagy olyan tevékenységekhez, mint a szörfözés vagy a kajakozás. A Praslin-sziget ad otthont a Vallee de Mai Természetvédelmi Területnek, amely az UNESCO Világörökség része, és a világon az egyik egyetlen olyan hely, ahol megtalálható a ritka Coco de Mer pálmafa. A változatos látnivalók és a lenyűgöző táj miatt a Seychelle-szigeteken töltött nyaralás garantáltan olyan lesz, amit soha nem fog elfelejteni.
 
 

Seychelles-szigetek nyaralás repülővel 2023-2024

További ajánlataink

Seychelles-szigetek szállás egyénileg

További ajánlataink