Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Meghosszabbítottuk 2015.04.30-ig!
WOW AKCIÓHULLÁM. A LEGJOBB HAJÓTÁRSASÁG. A LEGJOBB AJÁNLAT.  
Útitársa féláron utazik. Valamint akár 200 USD / kabin fedélzeti ajándékkeret.

Megérkezett a tavasz és hamarosan itt a nyár, ezért már most érdemes megtervezni következő hajóútját akár az idei nyárra, vagy akár már a 2015/2016-os téli szezonra. Akár mikorra tervezi nyaralását a Royal Caribbean International akciója biztos segít a döntésben!

2015. április 30-ig a Royal Caribbean International valamennyi hajóútja „második fő féláron* utazhat” kedvezménnyel és akár 200 USD / kabin fedélzeti ajándékkerettel foglalható.


A foglalás feltételei a következők:

  •     foglalási időszak: 2015.04.01-04.30.
  •     indulási időpontok: valamennyi 2015. május 15. után induló hajóút
  •     hajók: összes hajó (kivéve a Quantum of the Seas, az Anthem of the Seas, az Ovation of the Seas és a Harmony of the Seas)
  •     régió: mindegyik (kivéve transzatlanti hajóutakat, a transzpacific hajóutakat és a Kínából induló hajóutakat: Shanghai (Baoshan) és Hongkong)
  •     kabin kategória: ablakos kabin vagy magasabb kategória esetén érvényes

Kabin kategória

USD fedélzeti ajándékkeret / kabin

Ablakos
100 USD
Balkonos / Lakosztály
200 USD

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!!!


Foglaljon 2016/2017-es hajóutat és az egy kabinban utazó 3. és 4. fő is féláron utazik!

Figyelem! Kedvezményes ajánlatunk kizárólag a 2015. április 1. és  április 30. között készülő új foglalásokra vonatkozik a Royal Caribbean International valamennyi 2015. május 15. után induló hajóútjára (kivéve az Quantum of the Seas, Anthem of the Seas hajóútjai, a transzatlanti hajóutak, a transzpacific hajóutak illetve a Kínából induló hajóutak).
*Az 50% kedvezmény csak a kabinárból és kizárólag a megadott időszakban induló hajóutakon vehető igénybe, a kikötői illeték és az elvárt borravaló teljes összegben fizetendő.
A fedélzeti ajándékkeret pénzre nem átváltható, másra nem átruházható és csak az akció keretében foglalt hajóúton, a hajóút utolsó napján este 10:00 óráig használható fel.
Az ajánlat a szabad helyek függvényében, korlátozott számú kabinban érvényes! Az ajánlat más akcióval nem kombinálható, és bármikor visszavonható.

RCCL Hajóutak * kedvezménnyel nem csökkentett árak!