Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

A Costa Cruises S.p.A.az utazási biztosításokra szakosodott Mondial Assistance Biztosítótársasággal együttműködve kidolgozott egy különösen kedvező szerződéses feltételeket tartalmazó biztosítási szerződést a külföldi (nem olasz) Costa-utasok részére.

A biztosítási kötvényt (kötvényszám: 172.061) a Costa Cruises és a Mondial Assistance megállapodása alapján letétbe helyezték hajótársaságnál. A biztosítási szerződés teljes szövege megtekinthető a www.mondialassistance.it weboldal ‘PARTNER & FRIENDS’ menüpontjában.

A biztosítás díja (7 euró/fő) a hajóút részvételi díjával együtt kerül kiegyenlítésre.

A biztosítási szerződésre nézve az olasz törvények, a jelen általános feltételek, továbbá a kötvény különös és speciális feltételei tekintendők irányadónak. Az említett törvények és feltételek önálló egységet alkotnak és kizárólag az ebben a dokumentumban rögzített kockázatokra fedezetet nyújtó biztosítás alapját képezik.

A biztosítási szerződés végrehajtásával és értelmezésével kapcsolatban felmerülő jogviták az olasz bíróság hatáskörébe tartoznak.

Hatályba lépés napja, lejárat, hatály

 

A szolgáltatások és a biztosítási fedezet érvénybe lépése és érvényessége:

 

  • Csomagbiztosításra, személyi segítségnyújtásra, orvosi költségekre, utas-felelősségbiztosításra, jogsegélyre, a hajóút megszakítására, repülőjárat késésére

- külföldi Biztosított esetén a beszállástól a hajóút teljes időtartamára.

- turisztikai, tanulmányi vagy üzleti célú hajóutak esetén a hajóút megkezdésétől számítva legfeljebb 60 napos időtartamra;

- repülőjárat késése esetén a fedezet az indulás előtt a Costa Cruises által a Biztosítottal közölt utolsó hivatalos időponttól hatályos;

- a különböző fedezettípusokra megadott és a „Szolgáltatások és biztosítási összegek táblázatá”-ban közölt összeg erejéig.

 

  • Kirándulásokon és túrákon bekövetkező balesetekre

A biztosítási fedezet akkor kezdődik, amikor a Biztosított leszáll a hajóról, és érvényben marad a megvásárolt szolgáltatások (kirándulások és túrák) igénybe vételéhez szükséges időtartamra, egészen addig az időpontig, amikor a beszállás megkezdődik.


Bővebb információkért jelezzen munkatársunknak!