Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Az MSC Cruises a világ egyik legkedveltebb hajótársasága és egyben utasaink kedvence. Évről évre egyre több hajózónk választja az MSC Cruisest az igazi Olasz hangulat, vendégszeretet, remek ételek és borok miatt.

Az MSC Hajótársaságot (olaszul MSC Conciere S.p.A.) Achille Lauro alapította 1960-ban. Kezdetekben a cégalapító nevét használták fel, így Lauro Lines volt a társaság hivatalos elnevezése, mely később alakult át MSC-re, mely a Mediterranean Shipping Company rövidítése.

Hajók

Az MSC hajótársaságnak 12 hajója van, melyeket 3 osztályba sorol: Lirica (legkisebb, átalakításon átesett hajók), Musica (közepes méretű hajók), Fantasia (legnagyobb, legújabb hajók).

Lirica-osztály: MSC Lirica, MSC Armonia, MSC Opera, MSC Sinfonia

Musica-osztály: MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Magnifica

Fantasia-osztály: MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina, MSC Preziosa

2017. júniusában pedig vízre bocsájtják a legújabb hajóosztály, a Vista-osztály első tagját a 2.250 kabinnal rendelkező MSC Meravigliát.


Bella kategória

Az alapszolgáltatásokat tartalmazza, amelyeket díjmentesen igénybe lehet venni a hajón: étkezéseket a naponta 20 órán keresztül nyitva tartó büféétteremben, az ültetett vacsorát a kijelölt étteremben, azonban a kért turnus nem garantált, a színházi előadásokat, a medencék, a fitnesz terem és a szabadtéri sporteszközök használatát, a fedélzeti programokon való részvételt. Az utas MSC Club pontokat gyűjthet.

Fantastica kategória

Tartalmazza a Bella kategória összes szolgáltatását, valamint jobb elhelyezkedésű kabinokat, elsőbbséget a vacsora turnus kiválasztásánál, 24 órás szobaszervizt, ingyenesen rendelhető reggelit a kabinba, gyermekek számára extra programokat, kedvezményeket a fitnesz szolgáltatásokból.

Aurea kategória

Tartalmazza a Fantastica kategória összes szolgáltatását és további előnyöket: kiváló elhelyezkedésű kabinokat a hajó orrában, magasabb fedélzeten kilátással, Allegrissimo All Inclusive italcsomagot, Spa csomagot (welcome koktél, választható masszázs, korlátlan belépés a termál részlegre), fürdőköntöst és szobapapucsot, a privát napozóterasz használatát, bekészítést a szobába, étkezést időponttól függetlenül az étterem elkülönített részében, elsőbbségi beszállást érkezéskor.

Kabinok

Belső kabin, Bella kategória

Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Belső kabin, Fantastica kategória

Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Ablakos (tengerre néző) kabin, Bella kategória

Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, alap felszereltséggel (ld. belső Bella kabin). Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarja a kilátást.

Ablakos (tengerre néző) kabin, Fantastica kategória

Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, Fantastica felszereltséggel (ld. belső Fantastica kabin) korlátlan kilátással.

Balkonos kabin, Bella kategória

Kis balkonnal rendelkező kabin, a balkonon 2 szék asztallal, alap felszereltséggel (ld. belső Bella kabin). A balkonról csak a korlát felett nyílik kilátás, bizonyos kabinoknál a mentőcsónak részben zavarja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória

Kis balkonnal rendelkező kabin, a balkonon 2 szék asztallal, Fantastica felszereltséggel (ld. belső Fantastica kabin).

Balkonos kabin, Aurea kategória

Kis balkonnal rendelkező kabin, a balkonon 2 szék asztallal, Fantastica felszereltséggel (ld. belső Fantastica). Többletszolgáltatások: Allegrissimo All Inclusive italcsomag, spa csomag (koktél, masszázs, korlátlan belépés a termál részlegbe), fürdőköntös és szobapapucs, privát napozóterasz, bekészítés a szobába, étkezés időponttól függetlenül az étterem elkülönített részében, elsőbbségi beszállás érkezéskor.

Gyerek árak

Az MSC hajókon 0-18 év alatti utasok gyereknek számítanak. A szülővel egy kabinban, pótágyon utazó 13 év alatti gyermek egyéni utazás esetén csak kikötői illetéket fizet. 18 év alatti gyermekek minden esetben csak egy felnőtt kíséretében helyezhetők el a kabinban. A hajókon rengeteg program várja a gyermekeket 3-17 éves korig különböző korosztályokra osztva. A szülők a nyitvatartási időben ott hagyhatják a gyermekeiket a klubokban, abban az esetben is, ha a hajó kikötött és kiránduláson vesznek részt, ekkor előre jelezni kell a gyermekklubnak. A gyermekmegőrzőben meg is ebédeltetik a gyerekeket és számos programot szerveznek nekik, míg a szülők pihennek. A gyermekklub szolgáltatásai ingyenesek.