Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

RCCL

Az 1968-ban alapított Royal Caribbean Cruise Line hajótársaság ma a világ legnagyobb hajótársasága. Hajói a "büszke óriások" – a világ legnagyobb és legmodernebb óceánjárói. 22 négy- és ötcsillagos hajóból álló flottája minden igényt kielégít.

FLOTTA

OASIS OSZTÁLY:
Legújabb és leglenyűgözőbb hajóink páratlan élmények sorát ígérik forradalmi innovációikkal. A kilenc emeletnyi magasságban húzódó, 25 méteres drótkötélpálya és a Central Park fái alatt tett séta biztosan meggyőzi vendégeinket arról, hogy az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas hajókhoz hasonlót még nem láttak!

FREEDOM OSZTÁLY: A leginnovatívabb hajók a tengeren, annyi érdekes programmal, szórakozási lehetőséggel 15 fedélzeti szinten, hogy sosem akarja majd elhagyni a hajót! A Freedom osztály igazán egyedülálló, élvezze akár a H2O vízi parkot, szörfözzön a FlowRider-en vagy táncoljon a legfelső szinten található nyitott night-clubban. Liberty of the Seas & Independence of the Seas & Freedom of the Seas


VOYAGER OSZTÁLY: A Voyager osztályú hajókon mindent megtalál, ami egy hajóúthoz kell, a mászófaltól és korcsolyapályától kezdve a boltokkal, kávézókkal és éttermekkel zsúfolt Royal Promenade-ig, és szállások széles választéka (a luxus Royal lakosztálytól a promenádra néző belső kabinokig) elégíti a legkülönbözőbb igényeket. A gyermekeknek és tiniknek szóló Adventure Ocean ifjúsági program révén családok részére is tartalmas nyaralási alternatívát biztosítunk.

Adventure of the Seas & Mariner of the Seas & Voyager of the Seas & Explorer of the Seas & Navigator of the Seas


RADIANCE OSZTÁLY: A Radiance osztályú hajók lenyűgöző üvegbelsőjével tökéletesen harmonizál a kifinomult berendezés és kárpit, amelyet kortárs művészeti alkotások és szobrok gyűjteménye egészít ki. A Radiance hajóosztály több szabad térrel, erkéllyel és üvegbelsővel rendelkezik, mint bármely más hajó, így a fedélzeten az ember könnyen megfeledkezik arról, hogy épp egy hajón tartózkodik.

Brilliance of the seas & Radiance of the Seas & Jewel of the Seas & Serenade of the Seas


VISION OSZTÁLY: Napsütötte átriumok, fehér márványlépcsők, tematizált éttermek és társalgók, kaszinók, medencék, napozóteraszok (néhány hajón minigolfpálya), teremtik meg a hangulatot ezen a kisebb, családiasabb hajóosztályon. A luxushajóút alatt ezeken a hajókon is mindenki talál a maga számára fantasztikus programokat.
Enchantment of the seas & Legend of the Seas & Splendour of the Seas & Grandeur of the Seas & Vision of the Seas & Rhapsody of the Seas


SOVEREIGN OSZTÁLY: Ha pihentető kikapcsolódásra vágyik egy hajóút során, vagy izgalmas fedélzeti programokon szeretne részt venni (mászófal, medencék, spa, jacuzzik és szabadtéri kosárlabdapálya), itt biztosan megtalálja számítását. A hajóúton vegye fel a Sovereign osztály barátságos ritmusát, utazása garantáltan teli lesz élményekkel.
Monarch of the Seas & Majesty of the Seas